• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke evde yapsaydin bari böyle insan sabirsizlaniyo aklindan cikmiyo ama erkekler anlamiyo malesef
Iste kas kafali 😂 beklicem mecbur icimde de oyle cikmasina ragmen acabalar var daha onceden husranla bittigi icin tuhafim acikcasi sevinemiyorum suan annemdeyim eve gecince testin son halini cekip aticam size

Ay inşallah ondan çıkmamıştır canım
Bide temizlik yaptım biraz
Hafif adet ağrım var
Hararetim var
Canım çikolata da istedi ümidimi kesmeli miyim 😏

Canım hayirlisini dileyelim
Gec olsun güç olmasin. Ben 2 ay oncede cift çizgi gördüm ama kimyasalmis 😶
Bekletiyorsa Rabbim guzellesiyordur.
Vakti zamani gelince gelecek bebeğin insallah. Biliyorum beklemek zor ama elimizden baska birsey gelmiyor. Dur bakalim adet olana kadar herzaman uğramak ümit vardır. 😊

Canım hayirlisini dileyelim
Gec olsun güç olmasin. Ben 2 ay oncede cift çizgi gördüm ama kimyasalmis 😶
Bekletiyorsa Rabbim guzellesiyordur.
Vakti zamani gelince gelecek bebeğin insallah. Biliyorum beklemek zor ama elimizden baska birsey gelmiyor. Dur bakalim adet olana kadar herzaman uğramak ümit vardır. 😊

İnşallah canımm çok sağol 😍

Kapağı açık olan yaptıktan bi saat sonra falan
Kapalı olanı da yeni çektim
Adetine 4 gün kala böyle çıkıp hamile olan varmı ? 😍

Çok heyecanlıyımm
Yaa bence adetin gelene kadar hic umutlanmaa sonra adet olunca dunyan basina yıkılıyor cok uzuluyorsun oluruna birak dusunmemeye calis kismetse olur insallah

Yaa bence adetin gelene kadar hic umutlanmaa sonra adet olunca dunyan basina yıkılıyor cok uzuluyorsun oluruna birak dusunmemeye calis kismetse olur insallah

Canım haklısın ama şu çizgiyi görmeseydim bu kadar takılmazdım o bana ümit veriyor 10 aydır gördüğüm en net çizgi
Ve ben çook test yapmış biriyim hiç denk gelmedi
Tamam buda çok silik ama çizgi yani inşallah vardır diue dua ediyorum sizden de dua bekliyorum

Kuzum sen Bi kan versene senin testler gittikçe silikleşti benim içime kurt düştü emin olalım en azından

Evet bende dedim acaba düşük mü oluyor yoksa kimyasal falan mı geöiriyorum
Tek ümidim testlerin farklı olması bide sabah ilk idrar olmaması 🙄
Kan veremem pazartesiye kadar malesef :(

Canım haklısın ama şu çizgiyi görmeseydim bu kadar takılmazdım o bana ümit veriyor 10 aydır gördüğüm en net çizgi
Ve ben çook test yapmış biriyim hiç denk gelmedi
Tamam buda çok silik ama çizgi yani inşallah vardır diue dua ediyorum sizden de dua bekliyorum
Insallah hamilesindir canim benim. Ama dedigim gibi kafaya takinca ommuyor adetini bekle sabirla kendini kaptirma cok yoksa sonra cok uzulursun

Back