Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm acaba tekrar yumurtlama olabilirmi

Merhaba Kızlar
Uzaktan Takip Ediyorum Konuyu Sizler Heyecanlandıkça Bende Heyecanlanıyorum
Dilerim Rabbim Hepinizin Gönlüne Göre Verir.
Ben Ovulasyon testi ile hamile kaldım İlk denemem de tuttu çok şükür.
sizlere umut olsun diye anlatıyorum . Hani hep ilk 5 dakika içinde çıkmayan sonuç geçersiz diyolar ya kesinlikle öyle olmuyor. yani şöyle ki eğer test pozitif değil ise aradan 20 saat de geçse 2.çizgi çıkmıyor. ben yumurtlamadan 7 gün sonra gebelik testinden anladım gebe olduğumu. aradan 5 saat geçtikten sonra silik çıktı.ve adet günüme 1 gün kalana kadar hep saatler sonra belirdi ikinci çizgim. adete 1 gün kala aç karnına silik çıkmaya başladı. adet günüm de kan testi yaptırdım. 67 çıktı sonuç. hatta en son yaptığım en koyu olan test adet günü 3 gün geçince çıktı. silik çıkmasından bıktığım için ahd etmiştim koyu çıkana kadar test yapacam diye bakın burda yaptığım testler var.
umarım sizlere faydam olur. dilerim sizlere darım bulaşır ve Rabim hepinizin göbeğini doldurur.

Eklentiler

• 7ae47d14-5fb4-4e1d-857f-ff533ec6c8d2.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 88
  • 23cb032f-465a-418b-b57b-06d20b92b146.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 86
  • e0f2adf5-96f2-4453-b188-1a4ef2673b12.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 86
  • 0cfd7cba-e782-41fc-ab72-358d56b665f0.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 84

Yaa canımmm hoşgeldin iyi ki geldin ve yazdın
Bende şimdi elimde ki testlere bakıyordum
Daha öncekileri inceledim asla çizgi yok ama son iki gündür yaptıklarımda sonradan çok silik çizgi belirmiş birinde baya belli hatta şimdi yin3 yaptım bişey çıkmadı ama ben hissediyorum var gibi geliyor senin yorumun da umut oldu ve gerçekten ne kadar beklese de önckilerde hiç çizgi görmedim hep gölgemsi şeyler gördüm inşallah hamileyimdir hamileyizdir

Allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımm

Evet kuzum o çektiğim zaten 10 dklik haliydi bugün baktığımda kuruma çizgisi gibi olmuş celiskide kaldim

Zaten bekleyince kurıyor canım var olan çizgi daha çok belli oluyor ben bi ara ovü yapmıştım ordan biliyorum bekledikçe açık olan renkler kurıyor ve renkleri koyulaşıyordu

Kızlar aklıma kötü bişey geldi acaba düşük mü oluyor ama o zaman kanamamın olması gerekir miydi
Şimdi en üstte ki 4 kala
Altında ki 3 kala
Bugünkü de 2 kala
Ama ilk test yani en üstte ki labonun
Diğerlri one step diye bi marka bilindik değil

Fakat hepsini yaptığım da en altta ki test gibi beyazdı 2 saat sonra falan çizgi gördüm en sonuncusu da öyle olur mu bilmiyorum da inşallah hcg vardır ve yükselir

icecreamm C Cikilop1 C Canimm oglum SelanikMuhaciri mayasiz _DeReN_

Siz ne diyorsunuz

Eklentiler

• 20191017_155829.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 106
canım aslında en kesin sonuç kan testi vermek.. inşallah bebeğin seninledir canım

Her test markası aynı hassasiyete sahip değil canım
öncelikle buna dikkat etmek gerek.
birde hepsini aç karnına mı yaptın buda önemli bir nokta.
ilk testinde bariz çizgi varmış.

İnşallah canımm

Amin inşallah canım

Ayy hadi inşallah

Kızlar ben daha yeni eve geldim test yaptım bişey çıkmadı ama umudumu yitirmiyorumm

Geldim tatlımm test yaptım 10 dk falan önce bişey çıkmadı bakışıyoruz şuan beyaz beyaz
Ama bugün başım döndü oturduğum yerdeyken bile umudum var yaniii
[/QUOTE]
canım buldum burayı da
sen at bakayım bi testini
kaç gün kaldı bata
bi de ovu yapsan aslında bakalım o koyumu
ovuyla en erken öğreniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…