- 13 Mart 2019
- 14.232
- 50.542
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
benımde 4 gün var.
var gibi canım sanki
Var gibi canim adetiniz geçince kan verin
Bencede var gibi darisi bizlere insallah. Yumurtlama tarihiniz ne zamandi ?Kapağı açık olan yaptıktan bi saat sonra falan
Kapalı olanı da yeni çektim
Adetine 4 gün kala böyle çıkıp hamile olan varmı ?
Çok heyecanlıyımm
Ciktimi cnm ayyy çok merak ettimİnşallah canım yaa sende de bendede vardır
Şimdi bi test daha yaptım bakalım ondada bekledikçe çizgi oluşacak mı
Kizlar benimde yumurtladiktan sonraki 9. Günüm bügün test yaptim negatif ciktiadetim haftaya pazertesi sali olmasi lazim. Bilmiyorum erkenmi yaptim
Ciktimi cnm ayyy çok merak ettim
Ben son hamileliğimde 9. Gün yapmıştım test bembeyazdı, 11. Gün yaptığımda çizgi vardı, yani 9. Gün erken 2 gün sonra tekrar yap inşallah vardırKizlar benimde yumurtladiktan sonraki 9. Günüm bügün test yaptim negatif ciktiadetim haftaya pazertesi sali olmasi lazim. Bilmiyorum erkenmi yaptim
Dayanabilirsen bekle cnm ama ne bilim oyle daha stresli oluyorum ben seni bilemem
Evet çizgi görüyorum ben ikisinde de ama önemli olan 5 dakika içinde çıkması, yarın ilk idrarla tekrar yap
Takvime göre 5 Ekimmiş yani tam 14 gün geçmiş üstündenBencede var gibi darisi bizlere insallah. Yumurtlama tarihiniz ne zamandi ?
Insallah canim allahim herkese nasip etsin hayirlisindanBen son hamileliğimde 9. Gün yapmıştım test bembeyazdı, 11. Gün yaptığımda çizgi vardı, yani 9. Gün erken 2 gün sonra tekrar yap inşallah vardır
O zaman ben iki gün sonra yine yapimTakvime göre 5 Ekimmiş yani tam 14 gün geçmiş üstünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?