- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Ben goremedim canimBana da bakarmısınız lütfen
Iste kas kafaliKeşke evde yapsaydin bari böyle insan sabirsizlaniyo aklindan cikmiyo ama erkekler anlamiyo malesef
Ay inşallah ondan çıkmamıştır canım
Bide temizlik yaptım biraz
Hafif adet ağrım var
Hararetim var
Canım çikolata da istedi ümidimi kesmeli miyim
Bana da bakarmısınız lütfen
Canım hayirlisini dileyelim
Gec olsun güç olmasin. Ben 2 ay oncede cift çizgi gördüm ama kimyasalmis
Bekletiyorsa Rabbim guzellesiyordur.
Vakti zamani gelince gelecek bebeğin insallah. Biliyorum beklemek zor ama elimizden baska birsey gelmiyor. Dur bakalim adet olana kadar herzaman uğramak ümit vardır.
Napiyonuz kizlar varmi yeni gelismeler
Yok cnm ayniBizde yok canım sende varmıı
Yok cnm ayniinsan buraya girince rahatliyo sanki insallah iyi haber verip iyi haberler aliriz
Ne kadar kaldi adete bende yarin yapcam yineAynen öyle canımm inşallah ben bugünde yaptım test ama çıkmadı diğerleri daha bwlirgin di bunda yok gibi nerdeyse
Yaa bence adetin gelene kadar hic umutlanmaa sonra adet olunca dunyan basina yıkılıyor cok uzuluyorsun oluruna birak dusunmemeye calis kismetse olur insallahKapağı açık olan yaptıktan bi saat sonra falan
Kapalı olanı da yeni çektim
Adetine 4 gün kala böyle çıkıp hamile olan varmı ?
Çok heyecanlıyımm
Bugünü saymazsam bir gün kaldı 19 u adet günümNe kadar kaldi adete bende yarin yapcam yine
Kuzum sen Bi kan versene senin testler gittikçe silikleşti benim içime kurt düştü emin olalım en azındanAynen öyle canımm inşallah ben bugünde yaptım test ama çıkmadı diğerleri daha bwlirgin di bunda yok gibi nerdeyse
Yaa bence adetin gelene kadar hic umutlanmaa sonra adet olunca dunyan basina yıkılıyor cok uzuluyorsun oluruna birak dusunmemeye calis kismetse olur insallah
Olur insallah insan umutlanmicam diyo her ay ama adet zamani elinde olmuyo insanin. Bende birazdan yapsammi diyorum ama sabah yaptim ne degiscekki umut isteBugünü saymazsam bir gün kaldı 19 u adet günüm
Kuzum sen Bi kan versene senin testler gittikçe silikleşti benim içime kurt düştü emin olalım en azından
Insallah hamilesindir canim benim. Ama dedigim gibi kafaya takinca ommuyor adetini bekle sabirla kendini kaptirma cok yoksa sonra cok uzulursunCanım haklısın ama şu çizgiyi görmeseydim bu kadar takılmazdım o bana ümit veriyor 10 aydır gördüğüm en net çizgi
Ve ben çook test yapmış biriyim hiç denk gelmedi
Tamam buda çok silik ama çizgi yani inşallah vardır diue dua ediyorum sizden de dua bekliyorum
Olur insallah insan umutlanmicam diyo her ay ama adet zamani elinde olmuyo insanin. Bende birazdan yapsammi diyorum ama sabah yaptim ne degiscekki umut iste
Insallah hamilesindir canim benim. Ama dedigim gibi kafaya takinca ommuyor adetini bekle sabirla kendini kaptirma cok yoksa sonra cok uzulursun
Benimde yumurtlamadan 11. Gün pazartesiye falan olmam lazimNe kadar kaldi adete bende yarin yapcam yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?