- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Ben doktora gittim kaç gündür midem bulanuyordu ne yersem kusuyordum muayene oldum tansiyonum 7 ye 4 çıktı doktor karnıma falan baktı ağrı hissediyor musun dedi evet dedim idrar yolu enfeksiyonu var dedi kan tahlili ve idrar tahlili istedi 1.5 saate sonucu çıkacak gebelik var mı yok mu ona göre tedavi uygularım dedi doktorKızlar ne durumdasınız?
Kuzum ben ilk 2 de gördüm ama sondakinde göremedim çizgiyi. Düşük olsa dediğin gibi kanamanın olması gerekti
Cnm gecmis olsun öncelikleBen doktora gittim kaç gündür midem bulanuyordu ne yersem kusuyordum muayene oldum tansiyonum 7 ye 4 çıktı doktor karnıma falan baktı ağrı hissediyor musun dedi evet dedim idrar yolu enfeksiyonu var dedi kan tahlili ve idrar tahlili istedi 1.5 saate sonucu çıkacak gebelik var mı yok mu ona göre tedavi uygularım dedi doktor
canım aslında en kesin sonuç kan testi vermek.. inşallah bebeğin seninledir canım
Her test markası aynı hassasiyete sahip değil canım
öncelikle buna dikkat etmek gerek.
birde hepsini aç karnına mı yaptın buda önemli bir nokta.
ilk testinde bariz çizgi varmış.
Teşekkür ederim bata 2 gün var benim yumurtlama 4 ekimde oldu ama bilmiyorum doktor idrar yolu enfeksiyonu deyince umudumu kaybettim zaten her zaman kan verince negatif çıkıyor kandan sonra adet oluyorum psikolojik gibi geliyor ama 1 haftadır ne yersem kusuyorum aç kalmak daha iyi geliyor hamile olsam normalde 6 haftada falan başlar bulantılar benimki çok erken fazla umutlanmak istemiyorum hayırlısı artık dua edin ne olurCnm gecmis olsun öncelikle
Ins guzel sonuçlar alirsin
Bata kac gun var
canım buldum burayı daKızlar ben daha yeni eve geldim test yaptım bişey çıkmadı ama umudumu yitirmiyorumm
Geldim tatlımm test yaptım 10 dk falan önce bişey çıkmadı bakışıyoruz şuan beyaz beyaz
Ama bugün başım döndü oturduğum yerdeyken bileumudum var yaniii
Kızlar ne durumdasınız?
Ben doktora gittim kaç gündür midem bulanuyordu ne yersem kusuyordum muayene oldum tansiyonum 7 ye 4 çıktı doktor karnıma falan baktı ağrı hissediyor musun dedi evet dedim idrar yolu enfeksiyonu var dedi kan tahlili ve idrar tahlili istedi 1.5 saate sonucu çıkacak gebelik var mı yok mu ona göre tedavi uygularım dedi doktor
Günler geçmek bilmiyor sanki kızlar ya. Bir de ben bugün bir bardak bile su içmedim ama on kere wc gitmişimdir inşallah psikolojik belirti değildir
Teşekkür ederim canım haberdar ederim İnşaAllah hepimiz hamileyizdir.Canım geçmiş olsun sonçtan bizi de haberdar et
bende dua ediyorum şu iki gün adet olmayayım diye sonra bende kan vericem allahım inşallah yaaaaAdetim geçerse vericem canım asm de veriyorum ben o yüzden şimdi eşimi özele götürürüm bide çıkmaz daha kötü hissederim ondan
bende dua ediyorum şu iki gün adet olmayayım diye sonra bende kan vericem allahım inşallah yaaaa
Sonucum çıktı kızlar negatif bhcg yani hamile değilim e o zaman bu mide bulantısı neden var anlamıyorum ki
Bende 13.30 gibi uyandım hala sersem gibiyim kuzum ay ben dün temizledim sözde bugün yine aynıÇok uykum var uyumak istiyorım ama evimi kaç gündür temizleyemedim çamaşır atmam lazım makineye
canımm üzülme önümüzdeki aya inşallah.. üşütmüş olabilirmisin canım mideni acabaSonucum çıktı kızlar negatif bhcg yani hamile değilim e o zaman bu mide bulantısı neden var anlamıyorum ki
aynen canım olmazsam eğer pazartesi bende kan veririmSanırım batlarımız cumartesiye denk geliyor
Ben ı zaman pazartesi veririm inşallah
Kaç çıktı sonucun canım üzülme nolur Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?