• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ne durumdasınız?
Ben doktora gittim kaç gündür midem bulanuyordu ne yersem kusuyordum muayene oldum tansiyonum 7 ye 4 çıktı doktor karnıma falan baktı ağrı hissediyor musun dedi evet dedim idrar yolu enfeksiyonu var dedi kan tahlili ve idrar tahlili istedi 1.5 saate sonucu çıkacak gebelik var mı yok mu ona göre tedavi uygularım dedi doktor

Ben doktora gittim kaç gündür midem bulanuyordu ne yersem kusuyordum muayene oldum tansiyonum 7 ye 4 çıktı doktor karnıma falan baktı ağrı hissediyor musun dedi evet dedim idrar yolu enfeksiyonu var dedi kan tahlili ve idrar tahlili istedi 1.5 saate sonucu çıkacak gebelik var mı yok mu ona göre tedavi uygularım dedi doktor
Cnm gecmis olsun öncelikle
Ins guzel sonuçlar alirsin
Bata kac gun var

Her test markası aynı hassasiyete sahip değil canım
öncelikle buna dikkat etmek gerek.
birde hepsini aç karnına mı yaptın buda önemli bir nokta.
ilk testinde bariz çizgi varmış.

Çizgi çok belli olanı sabah 7 de falan yaptım öğlen 12 gibi net çizgiyi gördüm
Diğerini de sabah ilk idrarla yaptım ama gece de lacaboya gitmiştim :(
En son olanı da 3 de yaptım bugün hala tertemiz 😃
Yani dikkat etmedim canım ilk idrar olması önemli sanırım

Cnm gecmis olsun öncelikle
Ins guzel sonuçlar alirsin
Bata kac gun var
Teşekkür ederim bata 2 gün var benim yumurtlama 4 ekimde oldu ama bilmiyorum doktor idrar yolu enfeksiyonu deyince umudumu kaybettim zaten her zaman kan verince negatif çıkıyor kandan sonra adet oluyorum psikolojik gibi geliyor ama 1 haftadır ne yersem kusuyorum aç kalmak daha iyi geliyor hamile olsam normalde 6 haftada falan başlar bulantılar benimki çok erken fazla umutlanmak istemiyorum hayırlısı artık dua edin ne olur

Kızlar ben daha yeni eve geldim test yaptım bişey çıkmadı ama umudumu yitirmiyorumm

Geldim tatlımm test yaptım 10 dk falan önce bişey çıkmadı bakışıyoruz şuan beyaz beyaz
Ama bugün başım döndü oturduğum yerdeyken bile 😍 umudum var yaniii
canım buldum burayı da :halay:
sen at bakayım bi testini
kaç gün kaldı bata
bi de ovu yapsan aslında bakalım o koyumu
ovuyla en erken öğreniliyor
[/QUOTE]

Canım bata son 2 gün
Ovü testim yok
Saat 3 de yaptım gebelij testi ama şuan bişey yok :(

Canım geçmiş olsun sonçtan bizi de haberdar et

Günler geçmek bilmiyor sanki kızlar ya. Bir de ben bugün bir bardak bile su içmedim ama on kere wc gitmişimdir inşallah psikolojik belirti değildir :KK43:

Tatlım su içmeyi ihmal etme gerçi bende çok içmiyorum işler benim bekler eşimin gelmesine bi saat kaldı kalkıp evi süpürüp makineye çamaşor atıp yemek hazırlamam lazım 🤗🤗

Eklentiler

• Screenshot_20191017-172016.jpg
    Screenshot_20191017-172016.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 69
Back