Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 19-20-21-22 ekim olanlar gelin konuşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete 8gun vardi ozaman varsada cikmaya bilir tabi. Benim acelemden yaptirmis bulundum. Umut hicbirzaman bitmiyor taktir Allahtan ne cikarsa cikacak artik. İki cocugum var cok sukur olmazsada uzulmrge gerek yok akisina birakirim
Allahtan Ümit kesilmez aynen iki çocuk varmış şükret canım

Seni o kadar iyi anliyorum kiKaske bende gec yapdirsaydim da hamile oldugumu bilmeseydim ve oylece kendiliyinden mens oldum zann etseydim.Cok kotu bi hiss hamile oldugunu bilip 2gun sora dusuk yapmak

canim bende 21 eylulde oldum dupaston uciyorum adetim gecmesin diye pazar gunu ilac bitiyor birkac gun sonrasina adet olyrum sanirim.gece ay tedaviyi biraktim beklemedeyim :)
Canim bende duphaston iciyorum.Ilk bu ay kullaniyorum.3ay yazmis doktor.Yarin bendr son gun duphaston.Doktorum hamile diyilsen bitdikdrn 1-2gun sonra adet olursun dedi

Selam kizlar.Benim bat 23unde.Duphaston kullaniyorum.Yarin som gun.3gune gelmezse kirmizilar bi umut bekliycem.Gecen ay kimyasal gebelik gecirdim.Hic umudum yok bu ay icinOlursa da yeniden kimyasal olur diye cok korkuyorumAdet olucakmisim gibi agrilarim var.Goguslerrim cok aciyo.Halsizim ve biraksalar hic uyanmadan uyurum.Tum bunlar dupastonunda belitileri ola bilir.Iste beklemedeyim.Hayirlisi inshallah.Baya uzun yazdim

Kızlar bugün kocamın doğum günü yarın yapacaktım testi açık eczane bitane buldum erken gebelik testi yoktu bende normal olandan aldım dedim yapayım akşam eve gidince doğum günü hediyesi olur belki diye ve yaptım ben yanlış görmüyorum dimi bide siz bakın ben hala inanamıyorum da

Yaptım canım aç değilim aç karna daha etkili olur dediler ama çıktı silikte olsa Prmm

Gozunaydin cnm benim esine en büyük hediye ne güzel oldu yarında kan ver tatlim için rahat etsin

Gozunaydin cnm benim esine en büyük hediye ne güzel oldu yarında kan ver tatlim için rahat etsin
Cuma vereyim demiştim canım ama dayanamayıp verebilriim evet güzel ediye oldu üstelik haftaya da evlilik yıl dönümümüz hepsi biarada oldu inşallah değermde yüksek çıkar

Cuma vereyim demiştim canım ama dayanamayıp verebilriim evet güzel ediye oldu üstelik haftaya da evlilik yıl dönümümüz hepsi biarada oldu inşallah değermde yüksek çıkar
İnşallah cnm benim Rabbim tamamına erdirsin bana da dua et tatlim

Etmem mi hiç canım ederim tabi bolca dua edicem bebek bekleyenlere kendi bebişim için dua ederken biyanda da sizler için edicem Rabbim inşallah tez zamanda nasip eder amiiin
Tebrik ederim sizi. Birkac soru sorsam bende yeni baslayacagim bebek icin.Ilk denemenizmiydi yoksa kac zamandir deniyorsunuz?

Tebrik ederim sizi. Birkac soru sorsam bende yeni baslayacagim bebek icin.Ilk denemenizmiydi yoksa kac zamandir deniyorsunuz?
Haftaya tam 1 yıllık evli olucam canım düzenli her ay denemedik bazı ayları es geçmek zorunda kaldık yani 2 ay denedik 1 ay es geçtik 1 ay denesik 1 ay es geçtik o yzden 4. Denememiz de oldu diyeyim canım çok şükür bu ay çizgiyi gördük. Eşimde sol varikosel vardı ama ileri derece değildi sperm sayısı yapısı iyi çıktı ama biz yinede aktarcıdan ibrahim saraçoğlunun dediği karışımı bulduk onu aldık eşim sabahları aç karna bi kaşık alıyordu. İstersen resmini atabilirim ne olur ne olmaz şifa niyetine kullansın eşin

Tebrik ederim canım gözün aydın inşallah kan sonuçların da çok güzel çıkar ☺

Şu karışımı ben de ogrenebilir miyim :) eşim geçen yıl ameliyat oldu o sebepten, degerlerde biraz düşüklük var belki bize de şifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…