Allahtan Ümit kesilmez aynen iki çocuk varmış şükret canımAdete 8gun vardi ozaman varsada cikmaya bilir tabi. Benim acelemden yaptirmis bulundum. Umut hicbirzaman bitmiyor taktir Allahtan ne cikarsa cikacak artik. İki cocugum var cok sukur olmazsada uzulmrge gerek yok akisina birakirim
Canım çok sağol daha iyiyim dün bir anlık öfke ve suçluluk duygusuyla patlamışım ama dualarla rahatladımCNm rahat tut içini sıkma canını inşallah varsa bişey olmamıstır
Kirmizi karti yedim canim size hayirli haberler almayi dilerimAllahtan Ümit kesilmez aynen iki çocuk varmış şükret canım
Seni o kadar iyi anliyorum kiYok canım beklemek değil adet günüm zaten olursam yokmuş derim olmazsa ya vardır belki diyip test yaparım. Bitane kimyasal geçirdim ilk kan verdiğimde değerm güzeldi bi sevindik eşimle 2 gün sonra verdim değerim 1.2 oldu hayal kırıklığı. En azından şimdi umutlanmıcam kendime söz verdim adetim geçene kadar hiç bişi yapmicam
Canim bende duphaston iciyorum.Ilk bu ay kullaniyorum.3ay yazmis doktor.Yarin bendr son gun duphaston.Doktorum hamile diyilsen bitdikdrn 1-2gun sonra adet olursun dedicanim bende 21 eylulde oldum dupaston uciyorum adetim gecmesin diye pazar gunu ilac bitiyor birkac gun sonrasina adet olyrum sanirim.gece ay tedaviyi biraktim beklemedeyim :)
İnşallah canımKirmizi karti yedim canim size hayirli haberler almayi dilerim
Gozunaydin cnm benim esine en büyük hediye ne güzel oldu yarında kan ver tatlim için rahat etsinEki Görüntüle 2055671 Kızlar bugün kocamın doğum günü yarın yapacaktım testi açık eczane bitane buldum erken gebelik testi yoktu bende normal olandan aldım dedim yapayım akşam eve gidince doğum günü hediyesi olur belki diye ve yaptımben yanlış görmüyorum dimi bide siz bakın ben hala inanamıyorum da
Cuma vereyim demiştim canım ama dayanamayıp verebilriimGozunaydin cnm benim esine en büyük hediye ne güzel oldu yarında kan ver tatlim için rahat etsin
İnşallah cnm benim Rabbim tamamına erdirsin bana da dua et tatlimCuma vereyim demiştim canım ama dayanamayıp verebilriimevet güzel ediye oldu üstelik haftaya da evlilik yıl dönümümüz hepsi biarada oldu inşallah değermde yüksek çıkar
Etmem mi hiç canım ederim tabi bolca dua edicem bebek bekleyenlere kendi bebişim için dua ederken biyanda da sizler için edicemİnşallah cnm benim Rabbim tamamına erdirsin bana da dua et tatlim
Tebrik ederim sizi. Birkac soru sorsam bende yeni baslayacagim bebek icin.Ilk denemenizmiydi yoksa kac zamandir deniyorsunuz?Etmem mi hiç canım ederim tabi bolca dua edicem bebek bekleyenlere kendi bebişim için dua ederken biyanda da sizler için edicemRabbim inşallah tez zamanda nasip eder amiiin
Hayırdır canım çocuk mu düşünüyorsun sen ?24 ekim olur mu
Ben buraya takılıyım bari ne işim var bdv de ya
Haftaya tam 1 yıllık evli olucam canım düzenli her ay denemedik bazı ayları es geçmek zorunda kaldık yani 2 ay denedik 1 ay es geçtik 1 ay denesik 1 ay es geçtik o yzden 4. Denememiz de oldu diyeyim canımTebrik ederim sizi. Birkac soru sorsam bende yeni baslayacagim bebek icin.Ilk denemenizmiydi yoksa kac zamandir deniyorsunuz?
Tebrik ederim canım gözün aydın inşallah kan sonuçların da çok güzel çıkar ☺Eki Görüntüle 2055671 Kızlar bugün kocamın doğum günü yarın yapacaktım testi açık eczane bitane buldum erken gebelik testi yoktu bende normal olandan aldım dedim yapayım akşam eve gidince doğum günü hediyesi olur belki diye ve yaptımben yanlış görmüyorum dimi bide siz bakın ben hala inanamıyorum da
Şu karışımı ben de ogrenebilir miyim :) eşim geçen yıl ameliyat oldu o sebepten, degerlerde biraz düşüklük var belki bize de şifa olurHaftaya tam 1 yıllık evli olucam canım düzenli her ay denemedik bazı ayları es geçmek zorunda kaldık yani 2 ay denedik 1 ay es geçtik 1 ay denesik 1 ay es geçtik o yzden 4. Denememiz de oldu diyeyim canımçok şükür bu ay çizgiyi gördük. Eşimde sol varikosel vardı ama ileri derece değildi sperm sayısı yapısı iyi çıktı ama biz yinede aktarcıdan ibrahim saraçoğlunun dediği karışımı bulduk onu aldık eşim sabahları aç karna bi kaşık alıyordu. İstersen resmini atabilirim ne olur ne olmaz şifa niyetine kullansın eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?