Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 19-20-21-22 ekim olanlar gelin konuşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım sende mi düşük yaptın ?
Kimyasal geçirdim canım değerim en yüksek 70 oldu zaten ilk kan verişimdi sonra adet kanamasıyla gitti. Doktora gittim sonrası bana dedi 70 değer 2 günde 1.2 ye düşmesi imkansız dedi makine bozuk olmuş olabilir dedi ama sanmıyorum yani o ay akıntım kasık sızlanmarım vardı hiç olmadığı kadar. Bilmiyorum artık hayırlısı

benimde bat 21 ekim hiç belirti yok yumurtlamadan 2 gün önce ve 1 gün sonra ilişkim oldu. galiba tutmadı en azından göğüslerimde hassasiyet olsa umutlanırım ama o da yok
canım yumurtlaman ne zamn oldu?kaç günde adet oluyorsun

Bnmde 16 ekim ama hiç umutlu degilm sadece 19.gün ve 23 .gün yaptım o zmanda tutmamistir zatn adetim bekliyorum bu ay daha çok çalışma yapmam lazm

kızlar Allaha şükür emaneti Rabbime
ben hamileyim
test yaptım sabah cıktı
iki gün öncede kan verdim çarsamba betada cıktı
Yüce Rabbim sağlıkla gelişsin,tutunsun, büyüsün. Sağlıkla doğurmayı sağlıklı doğurmayı nasip etsin bana
ve isteyen herkese yüce Rabbim tüm isteyenlere bebeğini nasip etsin.
cokkkk tuhafım hala inanamıyorm

Bnmde 16 ekim ama hiç umutlu degilm sadece 19.gün ve 23 .gün yaptım o zmanda tutmamistir zatn adetim bekliyorum bu ay daha çok çalışma yapmam lazm
bende öyleydim inana hiç bir belirtim yoktu
kan testini doktor yapalımmı diye ısrar etti yooo dedim ben istemedim bile
neyse gelmişken vereyim dedim
sabah baktım sonuca sokkk betada cıktı

Ay canm benim ne güzel bir haber bu allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah . Bizim içinde dua et bugün mübarek cuma günü hamilelerin duası kabul olur . Hayırlı olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…