yok hayır . Kendim denemek istedim çünkü düşükten sonra hamile kalmak daha kolay derler ya belki olur diye o yüzden ilaca başlamadım bir ay daha denerim daha sonra tekrar kullanırım eğer kendi çabalarımla olmazsaAmenna. Çok geçmiş olsun canım şimdi tedavi görüyor musun tekrardan peki?
Y
yok hayır . Kendim denemek istedim çünkü düşükten sonra hamile kalmak daha kolay derler ya belki olur diye o yüzden ilaca başlamadım bir ay daha denerim daha sonra tekrar kullanırım eğer kendi çabalarımla olmazsa
7 .ayımda hamile kaldım işte sonra düşük oldu bu düşükten sonra ki ilk deneme canmİnsallah güzelim hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah :)) Ne kadardır çocuk istiyorsunuz ?
Daha yeni ya olur Allah'ın izniyle ümitsizliğe düşmek yok Rabbim büyük :)))7 .ayımda hamile kaldım işte sonra düşük oldu bu düşükten sonra ki ilk deneme canm
Öyle zaten klomene de erken başladım ailem cok kızmıştı allahım bilir dua edelim bol bol en faydası dokunabilecek şey duaDaha yeni ya olur Allah'ın izniyle ümitsizliğe düşmek yok Rabbim büyük :)))
Öyle zaten klomene de erken başladım ailem cok kızmıştı allahım bilir dua edelim bol bol en faydası dokunabilecek şey dua
Daha yeni ya olur Allah'ın izniyle ümitsizliğe düşmek yok Rabbim büyük :)))
Oooo ömerin hanifeside burdaymış
Yapacam canım niyet ettim ALLAH rızası için
kaçıncı olacak?
İlk olacak inşaALLAH
Küçüğüm ben daha 32 den gün aldım
Rabbim tez zamanda senin başına versin canım inşallah çok dua ediyorum sana inşallah en kısa zamanda hamiş haberini alıcaz senin
Rabbim tez zamanda senin başına versin canım inşallah çok dua ediyorum sana inşallah en kısa zamanda hamiş haberini alıcaz seninbuarafa teşekkür ederim kuzum sende seviliyosun
Teşekkür ederim canım benim darısı isteyenlerin başına tez zamandaHayırlı olsun tebrik ederim
İnşallah :)Teşekkür ederim canım benim darısı isteyenlerin başına tez zamanda
ALlah razı olsun canım hamilelerin duası kabul olur derler inşallah rabbim Benim de yüZüme gülecek tekrarRabbim tez zamanda senin başına versin canım inşallah çok dua ediyorum sana inşallah en kısa zamanda hamiş haberini alıcaz seninbuarafa teşekkür ederim kuzum sende seviliyosun
Şafak saymaya devam beklenen gün gelecek ve o gün yüzüm gülecek kırmızlar gelmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?