Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 19-20-21-22 ekim olanlar gelin konuşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
OlmAyız inşallah canım bat ne zaman dı aenin ? Ne zamandır bekliyorsun
Cnm 14 Kasım 7 yıllık evliyim 5.5 yıldır uğraşıyorm 1 aşılama ve 3 tüp bebek denemem var olmadı tutmadi bnde uğraşıyorm kendm blki olur Rabbim bi mucize verir diye

Cnm 14 Kasım 7 yıllık evliyim 5.5 yıldır uğraşıyorm 1 aşılama ve 3 tüp bebek denemem var olmadı tutmadi bnde uğraşıyorm kendm blki olur Rabbim bi mucize verir diye
Preseed jeli kullandın mı canım öyle bişey varmış onu kullanamazlar birde kalamasa bile ikinci üçüncü ayında hamile kalıyormuş

Preseed jeli kullandın mı canım öyle bişey varmış onu kullanamazlar birde kalamasa bile ikinci üçüncü ayında hamile kalıyormuş
Yook cnm çok duydum ama kullanmadım sen denedinmi

Yok denemedim ama bir Arkadasm aldı deniyor bence istersen bi dene benim korunmsz 8.ayım daha o yüzden klomene de cok erken davrandım o zman pişman oldum
Anldm cnm bakalım inşallah arkadasin hamile olursa bnde bi denerim dr a sorarim zatn kullanmadan

Kızlar ya sizce çatlamış mi yumurta

Eklentiler

• 1509394949164.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 19
Bu arada bat tarihleriniz ne ? Benim bata son 11 gün kaldı :)

Kızlar hala pozitif bu ovülasyon testlerim ya ne biçim test bunlar hiç birşey anlamadım ya demrk buna güvenip bıraksak kaçıracakmışım

Eklentiler

• C9CBA0C3-F928-4A19-9FF3-9911FE9B77BC.jpeg
    31,5 KB · Görüntüleme: 39
Merhabalar bat 26ekim normalde ayda bir olurdum çok gecikme olmazdı bir iki gün hatta bazen gününü kaçırmazdı ama iki aydır biri 6gn biri 11gün geç oldu eylülde 11gün gecikince çok umutlanmıştım ama malesef inş ekimde hayırlı haberleri alırım alırız hepimiz

Bu grup 2017 imiş ya ben baya geç kaldım sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…