- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 53
- 36
Cnm 14 Kasım 7 yıllık evliyim 5.5 yıldır uğraşıyorm 1 aşılama ve 3 tüp bebek denemem var olmadı tutmadi bnde uğraşıyorm kendm blki olur Rabbim bi mucize verir diyeOlmAyız inşallah canım bat ne zaman dı aenin ? Ne zamandır bekliyorsun
Preseed jeli kullandın mı canım öyle bişey varmış onu kullanamazlar birde kalamasa bile ikinci üçüncü ayında hamile kalıyormuşCnm 14 Kasım 7 yıllık evliyim 5.5 yıldır uğraşıyorm 1 aşılama ve 3 tüp bebek denemem var olmadı tutmadi bnde uğraşıyorm kendm blki olur Rabbim bi mucize verir diye
Yook cnm çok duydum ama kullanmadım sen denedinmiPreseed jeli kullandın mı canım öyle bişey varmış onu kullanamazlar birde kalamasa bile ikinci üçüncü ayında hamile kalıyormuş
Yok denemedim ama bir Arkadasm aldı deniyor bence istersen bi dene benim korunmsz 8.ayım daha o yüzden klomene de cok erken davrandım o zman pişman oldumYook cnm çok duydum ama kullanmadım sen denedinmi
Anldm cnm bakalım inşallah arkadasin hamile olursa bnde bi denerim dr a sorarim zatn kullanmadanYok denemedim ama bir Arkadasm aldı deniyor bence istersen bi dene benim korunmsz 8.ayım daha o yüzden klomene de cok erken davrandım o zman pişman oldum
evet canım benim catlamıs yada bugün catlaycak yani dünü ve bugünü degherlendir mutlakaKızlar ya sizce çatlamış mi yumurta
aynen ben o müjdeli haberi veririm mutlaka zatenAnldm cnm bakalım inşallah arkadasin hamile olursa bnde bi denerim dr a sorarim zatn kullanmadan
Dün yaptm cnm bugun eşim yapmaz yarın yaparm insallah bu ay tutar çok istiyormevet canım benim catlamıs yada bugün catlaycak yani dünü ve bugünü degherlendir mutlaka
Tamam cnm ama günleri kacırma atlama düzenli tut bakalım böyle deneDün yaptm cnm bugun eşim yapmaz yarın yaparm insallah bu ay tutar çok istiyorm
Günaydinlar fistiklarGunaydin :)
Benim ki tee 26 ekim ben napayım :)bat 11 ekimheyecanla bekliyorum ama zaman geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?