- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 53
- 36
Cnm burdan paylas herkse yararı olur bnceHaftaya tam 1 yıllık evli olucam canım düzenli her ay denemedik bazı ayları es geçmek zorunda kaldık yani 2 ay denedik 1 ay es geçtik 1 ay denesik 1 ay es geçtik o yzden 4. Denememiz de oldu diyeyim canımçok şükür bu ay çizgiyi gördük. Eşimde sol varikosel vardı ama ileri derece değildi sperm sayısı yapısı iyi çıktı ama biz yinede aktarcıdan ibrahim saraçoğlunun dediği karışımı bulduk onu aldık eşim sabahları aç karna bi kaşık alıyordu. İstersen resmini atabilirim ne olur ne olmaz şifa niyetine kullansın eşin
Cnm burdan paylas herkse yararı olur bnceHaftaya tam 1 yıllık evli olucam canım düzenli her ay denemedik bazı ayları es geçmek zorunda kaldık yani 2 ay denedik 1 ay es geçtik 1 ay denesik 1 ay es geçtik o yzden 4. Denememiz de oldu diyeyim canımçok şükür bu ay çizgiyi gördük. Eşimde sol varikosel vardı ama ileri derece değildi sperm sayısı yapısı iyi çıktı ama biz yinede aktarcıdan ibrahim saraçoğlunun dediği karışımı bulduk onu aldık eşim sabahları aç karna bi kaşık alıyordu. İstersen resmini atabilirim ne olur ne olmaz şifa niyetine kullansın eşin
Amin canım inşallah inşallahTebrik ederim canım gözün aydın inşallah kan sonuçların da çok güzel çıkar ☺
Cnm Allah razı olsn benim eşimde keçiboynuzu özü kullanıyo sabah aksam 1 kasık 1 hafta felan oldu bakalım ama bu marka değilEki Görüntüle 2055709Sanderling G gulsahali88 ibrahim saraçoğlu keçiboynuzu soğuk pres demişti kendiniz yapın aktarcıya gittim bunu alın dedi 2-3 keçiboynuzuyla yapacağınıza bundan 100 tane keçiboynuzu giriyor dedi. Aldık eşim sabahları içti sizde bakın hacettepe üni onaylı tadıda güzel şifa olur inşallah kızlar
Tebrikler canim.Rabbim sag salim kucagina almayi nasib etsin inshallah.Allahin izni ile kan deyerlerin de iyi olur inshallah.Eki Görüntüle 2055671 Kızlar bugün kocamın doğum günü yarın yapacaktım testi açık eczane bitane buldum erken gebelik testi yoktu bende normal olandan aldım dedim yapayım akşam eve gidince doğum günü hediyesi olur belki diye ve yaptımben yanlış görmüyorum dimi bide siz bakın ben hala inanamıyorum da
Eczanede keçi boynuzu özüde vardı canım onuda duydum şifa olur inşallahCnm Allah razı olsn benim eşimde keçiboynuzu özü kullanıyo sabah aksam 1 kasık 1 hafta felan oldu bakalım ama bu marka değil
Amiin canım inşallah değerimde güzel gelir bi yandan korkuyorum hemen sevinmeyeyim diyorum yarın erken genelik testi yapıcam bitane bunu akşam yaptım yarın aç karna sabah yapıcam ilk idrarla inşallah değerlerimde güzel çıkar. Rabbim isteyenlere tez zamanda nasip eder inşallahTebrikler canim.Rabbim sag salim kucagina almayi nasib etsin inshallah.Allahin izni ile kan deyerlerin de iyi olur inshallah.
Hadi Inshallah canim.Bekliyoruz guzel haberlerini:)Amiin canım inşallah değerimde güzel gelir bi yandan korkuyorum hemen sevinmeyeyim diyorum yarın erken genelik testi yapıcam bitane bunu akşam yaptım yarın aç karna sabah yapıcam ilk idrarla inşallah değerlerimde güzel çıkar. Rabbim isteyenlere tez zamanda nasip eder inşallah
Cnm benim eşimde bunu kullanıyo tanıdık aktar önerdi bakalm inşallah faydası olur soğuk pres demişti adamEczanede keçi boynuzu özüde vardı canım onuda duydum şifa olur inşallah
Bizde soğuk pres olarak aldık canım inrahim saraçoğlu özellikle soğuk pres demişti inşallah şifa olur kuzumCnm benim eşimde bunu kullanıyo tanıdık aktar önerdi bakalm inşallah faydası olur soğuk pres demişti adam
Benim de 19 ekim kızlar :)
Hoşbulduk :)) amin canım.hepimiz için inşallah :)))Hoşgeldin canım hadi bakalım hayırlısı az kaldı 19 ekime de
İlk çocuk mu ? Ne kadardır istiyorsun ?Hoşbulduk :)) amin canım.hepimiz için inşallah :)))
Evet ilk çocuk 2 buçuk senedir istiyoruzİlk çocuk mu ? Ne kadardır istiyorsun ?
Sorun ne peki var mı bir sorun ?Evet ilk çocuk 2 buçuk senedir istiyoruz
Yok canım ne bende ne esimde hiç bir sorun yok :/ ya senin hikayen ?Sorun ne peki var mı bir sorun ?
O zaman rabbim uygun zamanı bekliyordur demek ki uygun görmedi . Ben klomen ile hamile kaldım ilk ayımda 9 haftada düşük yaptım ama benimde klomen ile olmustuYok canım ne bende ne esimde hiç bir sorun yok :/ ya senin hikayen ?
O zaman rabbim uygun zamanı bekliyordur demek ki uygun görmedi . Ben klomen ile hamile kaldım ilk ayımda 9 haftada düşük yaptım ama benimde klomen ile olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?