Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 19-20-21-22 ekim olanlar gelin konuşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm burdan paylas herkse yararı olur bnce

Cnm burdan paylas herkse yararı olur bnce

Sanderling G gulsahali88 ibrahim saraçoğlu keçiboynuzu soğuk pres demişti kendiniz yapın aktarcıya gittim bunu alın dedi 2-3 keçiboynuzuyla yapacağınıza bundan 100 tane keçiboynuzu giriyor dedi. Aldık eşim sabahları içti sizde bakın hacettepe üni onaylı tadıda güzel şifa olur inşallah kızlar

Cnm Allah razı olsn benim eşimde keçiboynuzu özü kullanıyo sabah aksam 1 kasık 1 hafta felan oldu bakalım ama bu marka değil

Tebrikler canim.Rabbim sag salim kucagina almayi nasib etsin inshallah.Allahin izni ile kan deyerlerin de iyi olur inshallah.

Tebrikler canim.Rabbim sag salim kucagina almayi nasib etsin inshallah.Allahin izni ile kan deyerlerin de iyi olur inshallah.
Amiin canım inşallah değerimde güzel gelir bi yandan korkuyorum hemen sevinmeyeyim diyorum yarın erken genelik testi yapıcam bitane bunu akşam yaptım yarın aç karna sabah yapıcam ilk idrarla inşallah değerlerimde güzel çıkar. Rabbim isteyenlere tez zamanda nasip eder inşallah

Hadi Inshallah canim.Bekliyoruz guzel haberlerini:)

Eczanede keçi boynuzu özüde vardı canım onuda duydum şifa olur inşallah
Cnm benim eşimde bunu kullanıyo tanıdık aktar önerdi bakalm inşallah faydası olur soğuk pres demişti adam

Eklentiler

• 20171015_211544-1.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 38
O zaman rabbim uygun zamanı bekliyordur demek ki uygun görmedi . Ben klomen ile hamile kaldım ilk ayımda 9 haftada düşük yaptım ama benimde klomen ile olmustu

Amenna. Çok geçmiş olsun canım şimdi tedavi görüyor musun tekrardan peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…