Kaç geldi beta hcgbende öyleydim inana hiç bir belirtim yoktu
kan testini doktor yapalımmı diye ısrar etti yooo dedim ben istemedim bile
neyse gelmişken vereyim dedim
sabah baktım sonuca sokkk betada cıktı
hayırlı olsun canım bızım içinde dua etkızlar Allaha şükür emaneti Rabbime
ben hamileyim
test yaptım sabah cıktı
iki gün öncede kan verdim çarsamba betada cıktı
Yüce Rabbim sağlıkla gelişsin,tutunsun, büyüsün. Sağlıkla doğurmayı sağlıklı doğurmayı nasip etsin bana
ve isteyen herkese yüce Rabbim tüm isteyenlere bebeğini nasip etsin.
cokkkk tuhafım hala inanamıyorm
Aynisi bende vardi adet 17-18 ekim 10gun oncesinden ha bugum ha yarin olur diyorum ama gelen giden yok. Bata son 3-4 gun kaldi suan kasiklarim sis ve sancim var sanki hemen olacagim gibikizlar kasıklarimda sizlama belimdede agri var daha adete on gun varyaa geliyomu yoksa kirmizilar
Canım bende de bel ağrısı ve sırt ağrısı var kasıklarım dün sızlayıp ağrıdı ama bugün hiç bişi yok kasıklardakizlar kasıklarimda sizlama belimdede agri var daha adete on gun varyaa geliyomu yoksa kirmizilar
Canım batlarimiz aynı bende hicbir belirti yok ne regl ne gebelik sadece akıntı var sende durum nebatı 21 olanlar eger su an hamile isek 3+1 günlüğüz
canim bende 21 eylulde oldum dupaston uciyorum adetim gecmesin diye pazar gunu ilac bitiyor birkac gun sonrasina adet olyrum sanirim.gece ay tedaviyi biraktim beklemedeyim :)Arkadaşlar benim bat 21 ekim heyecanla bekliyorum hadi birbirimize destek olalım buradan heyecanımızı yatıştıralım neler yapıyoruz ,nasıl gidiyor yumurtlamalar geçti mi ? Beklemedemiyiz artık yoksa hala çabalara devam mı ? Son 10 gün kala yumurtlama olur mu ? Konuşacak cok konumuz var
benimki 21 ekim ama daha oncede gelebilir bekliyorum :)batı 21 olanlar eger su an hamile isek 3+1 günlüğüz
canım test yapsana aBata son 3 :) cok heyecan var cok
benimde 21 ekim ben 2 günde bir yaptım en son ayın 10 unda çalşıtık daha sonra bidaha olmadı hayırlısı bakalım.bat 23 ekim doktor 7 9 11 13 calisin dedi ama biraktik biz 11inden snra.zatn catladgini dusundgm icn yapmadk bide yorgn oluyoruz zten
Canim yapmistim negatifti hatta kan aldirmistim birkac gun once 0di. Umudum kalmadi artik adet gelir diye bekliyorumcanım test yapsana a
o zman bekleme canım cıksa kanda cıkardı ama gec döllenme varsa ancak bi umudun olsun.Canim yapmistim negatifti hatta kan aldirmistim birkac gun once 0di. Umudum kalmadi artik adet gelir diye bekliyorum
Adete 8gun vardi ozaman varsada cikmaya bilir tabi. Benim acelemden yaptirmis bulundum. Umut hicbirzaman bitmiyor taktir Allahtan ne cikarsa cikacak artik. İki cocugum var cok sukur olmazsada uzulmrge gerek yok akisina birakirimo zman bekleme canım cıksa kanda cıkardı ama gec döllenme varsa ancak bi umudun olsun.
CNm rahat tut içini sıkma canını inşallah varsa bişey olmamıstırKızlar bir şey yaptim pismanliktan vicdan azabindan kuduruyorum şu an. Eşimin kuzeninin guzellik merkezi var eşim uzun zamandir ısrar ediyordu vakumla selulit tedavisi varmış ona git diye. Bugun de boş günümüz hadi gidelim dedik. Vakumla yapilanda bisey yok zararli degil. Ama sonrasında tum vucuda yuksek titreşim veren bir alete çıktım 10 dk falan. Ya noldu anlamadim algılarım kapandı sanki, inanın o an hiç dusunemedim bi zarari olurmu diye. Bat 20 ekim ve bu aydan umutluydum. Simdi biraz kasıklarda ağrı başladı o kadar üzüldüm pişman oldumki anlatamam. Bir de eşim dır dır dır konuşup duruyor nasıl dusunemezsin diye beni suçluyor. Ben isteyerek yaparmiyim bunu insanlık hali akıl edemedim zaten kendimi suçluyorum bisey olursa kendimi asla affedememiçimi birilerine dökmem gerekiyordu kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?