• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 19-20-21-22 ekim olanlar gelin konuşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haftaya tam 1 yıllık evli olucam canım düzenli her ay denemedik bazı ayları es geçmek zorunda kaldık yani 2 ay denedik 1 ay es geçtik 1 ay denesik 1 ay es geçtik o yzden 4. Denememiz de oldu diyeyim canım :KK51:çok şükür bu ay çizgiyi gördük. :KK200: Eşimde sol varikosel vardı ama ileri derece değildi sperm sayısı yapısı iyi çıktı ama biz yinede aktarcıdan ibrahim saraçoğlunun dediği karışımı bulduk onu aldık eşim sabahları aç karna bi kaşık alıyordu. İstersen resmini atabilirim ne olur ne olmaz şifa niyetine kullansın eşin
Cnm burdan paylas herkse yararı olur bnce

Haftaya tam 1 yıllık evli olucam canım düzenli her ay denemedik bazı ayları es geçmek zorunda kaldık yani 2 ay denedik 1 ay es geçtik 1 ay denesik 1 ay es geçtik o yzden 4. Denememiz de oldu diyeyim canım :KK51:çok şükür bu ay çizgiyi gördük. :KK200: Eşimde sol varikosel vardı ama ileri derece değildi sperm sayısı yapısı iyi çıktı ama biz yinede aktarcıdan ibrahim saraçoğlunun dediği karışımı bulduk onu aldık eşim sabahları aç karna bi kaşık alıyordu. İstersen resmini atabilirim ne olur ne olmaz şifa niyetine kullansın eşin
Cnm burdan paylas herkse yararı olur bnce

077A6972-068C-436F-B57D-F0DE95805114.jpeg Sanderling Sanderling G gulsahali88 ibrahim saraçoğlu keçiboynuzu soğuk pres demişti kendiniz yapın aktarcıya gittim bunu alın dedi 2-3 keçiboynuzuyla yapacağınıza bundan 100 tane keçiboynuzu giriyor dedi. Aldık eşim sabahları içti sizde bakın hacettepe üni onaylı tadıda güzel şifa olur inşallah kızlar :dua:

Eki Görüntüle 2055709 Sanderling Sanderling G gulsahali88 ibrahim saraçoğlu keçiboynuzu soğuk pres demişti kendiniz yapın aktarcıya gittim bunu alın dedi 2-3 keçiboynuzuyla yapacağınıza bundan 100 tane keçiboynuzu giriyor dedi. Aldık eşim sabahları içti sizde bakın hacettepe üni onaylı tadıda güzel şifa olur inşallah kızlar :dua:
Cnm Allah razı olsn benim eşimde keçiboynuzu özü kullanıyo sabah aksam 1 kasık 1 hafta felan oldu bakalım ama bu marka değil

Eki Görüntüle 2055671 Kızlar bugün kocamın doğum günü yarın yapacaktım testi açık eczane bitane buldum erken gebelik testi yoktu bende normal olandan aldım dedim yapayım akşam eve gidince doğum günü hediyesi olur belki diye ve yaptım :halay: ben yanlış görmüyorum dimi bide siz bakın ben hala inanamıyorum da :olamaz:
Tebrikler canim.Rabbim sag salim kucagina almayi nasib etsin inshallah.Allahin izni ile kan deyerlerin de iyi olur inshallah.

Tebrikler canim.Rabbim sag salim kucagina almayi nasib etsin inshallah.Allahin izni ile kan deyerlerin de iyi olur inshallah.
Amiin canım inşallah değerimde güzel gelir bi yandan korkuyorum hemen sevinmeyeyim diyorum yarın erken genelik testi yapıcam bitane bunu akşam yaptım yarın aç karna sabah yapıcam ilk idrarla inşallah değerlerimde güzel çıkar. Rabbim isteyenlere tez zamanda nasip eder inşallah :KK200:

Amiin canım inşallah değerimde güzel gelir bi yandan korkuyorum hemen sevinmeyeyim diyorum yarın erken genelik testi yapıcam bitane bunu akşam yaptım yarın aç karna sabah yapıcam ilk idrarla inşallah değerlerimde güzel çıkar. Rabbim isteyenlere tez zamanda nasip eder inşallah :KK200:
Hadi Inshallah canim.Bekliyoruz guzel haberlerini:)

Eczanede keçi boynuzu özüde vardı canım onuda duydum şifa olur inşallah
Cnm benim eşimde bunu kullanıyo tanıdık aktar önerdi bakalm inşallah faydası olur soğuk pres demişti adam

Eklentiler

• 20171015_211544-1.jpg
    20171015_211544-1.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 38
O zaman rabbim uygun zamanı bekliyordur demek ki uygun görmedi . Ben klomen ile hamile kaldım ilk ayımda 9 haftada düşük yaptım ama benimde klomen ile olmustu

Amenna. Çok geçmiş olsun canım şimdi tedavi görüyor musun tekrardan peki?

Back