- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
Canım tebrikler hamilesin :))Bat yarın sonuç bu ama bilmiyorum gebemiyim.test mi bozuk.çünka geçen hafta kanda yoktu ve ben birzsürü antibiyotik ağrı kesici içtim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tebrikler hamilesin :))Bat yarın sonuç bu ama bilmiyorum gebemiyim.test mi bozuk.çünka geçen hafta kanda yoktu ve ben birzsürü antibiyotik ağrı kesici içtim.
Hadi inşallah guzel sonuçlar gelsin.Dualarimiz seninle tatlim.Allah razı olsun gülüm.kan verdim iki saate kadar çıkacak inşallah.darısı isteyen herkese
Allah razı olsun gülüm darısı herkese inşallahCanım tebrikler hamilesin :))
Allah razı olsun gülüm.darısı herkese inşallahHadi inşallah guzel sonuçlar gelsin.Dualarimiz seninle tatlim.
Ayyy bize de sürün biraz :) Allah sağlıklarla büyütsün inşallahBenim ikizlerde hiç belirti yoktu hatta hamile değilim diyerek öylesine test yapmıştım 14.gun kopkoyu ikinci çizgi çıktı şaşırıp tekrar yapmistim. Belirti bekleme canım belli olmuyor. 4 aylık olup kilo almaya başlayınca hamile olduğumu anladım. İnan ne bulantı kusma baş dönmesi aserme hicbisiyim yoktu. Hafif kasik ağrım vardı birde ayaklarım çok üsuyordu
SagolAyyy bize de sürün biraz :) Allah sağlıklarla büyütsün inşallah
Test yaptinmi canim?Çift gören arkadaşlar hepinizin gözü aydın RABBİM saglıkla huzurla kucagnıza almayı nasip etsin İNŞAALLAH kolay hamilelik kolay doğum saglıklı hayırlı bebekler nasip etsin hepinizede benimde bugun adet günüm ama henüz gelen giden yok kendimi istenmeyen bi misafiri beklermiş gibi hissediyorum öylee bi daraltı yani ha oldum ha olcam hiç umudum yok İNŞAALLAH kırmızıyı görmem
Yok yapmadım biraz geçsinde ben zaten normalde iki üç gün geç olurum gecen ay 6sında oldum bugun bekliyorum ama bakalım yarın da geçsin gecen perşembe yaptım tek çizgi bana ben ona baka kaldık sanırım tutunamadı bizim cocuklarTest yaptinmi canim?
Ah canim.Inşallah rabbim bizlere ve tüm isteyenlere tez zamanda kismet eder meleklerimizi.Yok yapmadım biraz geçsinde ben zaten normalde iki üç gün geç olurum gecen ay 6sında oldum bugun bekliyorum ama bakalım yarın da geçsin gecen perşembe yaptım tek çizgi bana ben ona baka kaldık sanırım tutunamadı bizim cocuklar
Canım ciktimi sonucun ?Allah razı olsun gülüm.kan verdim iki saate kadar çıkacak inşallah.darısı isteyen herkese
Çıktı gülüm 3 haftalık hamileyim.geçen günlerde antibiyotik kullanmıştım inşallah birşey olmaz bebeğime...darısı isteyen herkese inşallahCanım ciktimi sonucun ?
Gözün aydın canim allah sag saglim kucağına almayi nasip etsin antibiyotikden birsey olmaz heralde daha cok minik bebisin kendine dikkat et bizede bol bol dua et canım ,Çıktı gülüm 3 haftalık hamileyim.geçen günlerde antibiyotik kullanmıştım inşallah birşey olmaz bebeğime...darısı isteyen herkese inşallah
MasallMa bizede dua et kaç çıktı degerinÇıktı gülüm 3 haftalık hamileyim.geçen günlerde antibiyotik kullanmıştım inşallah birşey olmaz bebeğime...darısı isteyen herkese inşallah
Allah razı olsun gülüm.inşallah burada olan herkez en yakın zamanda gebe kalır inşallah.inşallah milyonkere inşallah gebe kalırsınızGözün aydın canim allah sag saglim kucağına almayi nasip etsin antibiyotikden birsey olmaz heralde daha cok minik bebisin kendine dikkat et bizede bol bol dua et canım ,
Allah razı olsun gülüm darısı sizlere inşallah... 301 çıktı gülüm henüz 3 haftalık dedi doktor.MasallMa bizede dua et kaç çıktı degerin
Var tabikki kuzum:))))))hayirli olsun)))Allah tamamina erdirsin)Bat yarın sonuç bu ama bilmiyorum gebemiyim.test mi bozuk.çünka geçen hafta kanda yoktu ve ben birzsürü antibiyotik ağrı kesici içtim.
Allah razı olsun gülüm kandada çıktı 3 haftalık hamileyim.darısı sizlere inşallahVar tabikki kuzum:))))))hayirli olsun)))Allah tamamina erdirsin)
Ayyy cok guzel bir haber bu:)))kana gire bir daha Tebrik ederim❤Allah razı olsun gülüm kandada çıktı 3 haftalık hamileyim.darısı sizlere inşallah