• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ikizlerde hiç belirti yoktu hatta hamile değilim diyerek öylesine test yapmıştım 14.gun kopkoyu ikinci çizgi çıktı şaşırıp tekrar yapmistim. Belirti bekleme canım belli olmuyor. 4 aylık olup kilo almaya başlayınca hamile olduğumu anladım. İnan ne bulantı kusma baş dönmesi aserme hicbisiyim yoktu. Hafif kasik ağrım vardı birde ayaklarım çok üsuyordu
Ayyy bize de sürün biraz :) Allah sağlıklarla büyütsün inşallah

Çift gören arkadaşlar hepinizin gözü aydın RABBİM saglıkla huzurla kucagnıza almayı nasip etsin İNŞAALLAH kolay hamilelik kolay doğum saglıklı hayırlı bebekler nasip etsin hepinizede :KK9::KK9::KK9: benimde bugun adet günüm ama henüz gelen giden yok kendimi istenmeyen bi misafiri beklermiş gibi hissediyorum öylee bi daraltı yani ha oldum ha olcam hiç umudum yok İNŞAALLAH kırmızıyı görmem

Çift gören arkadaşlar hepinizin gözü aydın RABBİM saglıkla huzurla kucagnıza almayı nasip etsin İNŞAALLAH kolay hamilelik kolay doğum saglıklı hayırlı bebekler nasip etsin hepinizede :KK9::KK9::KK9: benimde bugun adet günüm ama henüz gelen giden yok kendimi istenmeyen bi misafiri beklermiş gibi hissediyorum öylee bi daraltı yani ha oldum ha olcam hiç umudum yok İNŞAALLAH kırmızıyı görmem
Test yaptinmi canim?

Yok yapmadım biraz geçsinde ben zaten normalde iki üç gün geç olurum gecen ay 6sında oldum bugun bekliyorum ama bakalım yarın da geçsin gecen perşembe yaptım tek çizgi bana ben ona baka kaldık sanırım tutunamadı bizim cocuklar
Ah canim.Inşallah rabbim bizlere ve tüm isteyenlere tez zamanda kismet eder meleklerimizi.

Çıktı gülüm 3 haftalık hamileyim.geçen günlerde antibiyotik kullanmıştım inşallah birşey olmaz bebeğime...darısı isteyen herkese inşallah
Gözün aydın canim allah sag saglim kucağına almayi nasip etsin antibiyotikden birsey olmaz heralde daha cok minik bebisin kendine dikkat et bizede bol bol dua et canım ,;)

Gözün aydın canim allah sag saglim kucağına almayi nasip etsin antibiyotikden birsey olmaz heralde daha cok minik bebisin kendine dikkat et bizede bol bol dua et canım ,:KK66:
Allah razı olsun gülüm.inşallah burada olan herkez en yakın zamanda gebe kalır inşallah.inşallah milyonkere inşallah gebe kalırsınız

Back