• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallaha canım şuan için gelen giden yok çok şükür . Ama ben geçtiğimiz cuma günü yani bat'dan 6 gün önce kan testi verdim dayanamayıp sonuç 2 çıktı yani negatif erken mi verdim acaba bilmiyorum . Sadece akıntım var onun dışında hiç bir belirti de yok
Kanda negatif ise Testte de negatiftir

Hamiş olup göğüsleri acıyan arkadaşlar göğüs hassasiyetiniz nasıl oldu mesela şuan benim göğüslerimin sadece altı çok acıyor birde bebişler rahmin neresine yerleşiyor sağa mı sola mı? Kendime belirti arıyorum da:işsiz:
Bi alemsin vallahi :KK70: Sağ sol mevzusu değişiyo canım. Mesela annem bana hamileyken sağdaymışım erkek kardeşime hamileyken soldaymış. Sağında kız olursa solunda erkek derler. Ya da solunda kızsa sağında erkek derler. Ne kadar doğru bilmiyorum

HErkese hayırlı geceler arkadaşlar size bir sorum olacak yani bu şekilde yapan arkadaşlar varsa lütfen yazsın.. ovulasyon testini kullanıyordum genelde yumurta çatladığında hissederiz Benim de o şekilde oldu ama gün ilişkiye giremedik çünkü ovulasyn testi yaptığımda 3gün çatlama günü dahil çift çizgi çıktı ama biz 2 gün değerlendirdik diğer günleri saymıyorum geçerli olmaz diye. Yumurtanın çatladığını bildiğim gün değerlendiremedik ertesi günü de bişey olmadı malesef eşimin mesleğinden dolayı ve soruyorum bu durumda hamile kalan var mı ? Beni biri bilgilendirirse çok sevinirim

20180409_000009.jpg bu kızlar ortası renklendi fakat t çizgisi yerinde çizgi var

HErkese hayırlı geceler arkadaşlar size bir sorum olacak yani bu şekilde yapan arkadaşlar varsa lütfen yazsın.. ovulasyon testini kullanıyordum genelde yumurta çatladığında hissederiz Benim de o şekilde oldu ama gün ilişkiye giremedik çünkü ovulasyn testi yaptığımda 3gün çatlama günü dahil çift çizgi çıktı ama biz 2 gün değerlendirdik diğer günleri saymıyorum geçerli olmaz diye. Yumurtanın çatladığını bildiğim gün değerlendiremedik ertesi günü de bişey olmadı malesef eşimin mesleğinden dolayı ve soruyorum bu durumda hamile kalan var mı ? Beni biri bilgilendirirse çok sevinirim

Canım benim yumurtlamadan 3 4 gün once ve yumurtlamadan 1 gün sonraya kadar yüksek gebelik ihtinali var spermler 3 4 gün yaşıyor rahimde.

Canım benim yumurtlamadan 3 4 gün once ve yumurtlamadan 1 gün sonraya kadar yüksek gebelik ihtinali var spermler 3 4 gün yaşıyor rahimde.
Evet ama biz yumurtlama gününde ve sorasında yapmadık üzülüyordum bi taraftan senin gibi düşündüm ama kararsızım deneyen olduysa yada öyle hamile kalan olduysa umitlecenğim yoksa üzülecm çünkü ben erken beklerken 2 gün geç oldu beklediğim günler çalışmıştk bide eşimn işi planları değiştirdi

Evet ama biz yumurtlama gününde ve sorasında yapmadık üzülüyordum bi taraftan senin gibi düşündüm ama kararsızım deneyen olduysa yada öyle hamile kalan olduysa umitlecenğim yoksa üzülecm çünkü ben erken beklerken 2 gün geç oldu beklediğim günler çalışmıştk bide eşimn işi planları değiştirdi

Yumurtlamadan 3 4 gün önce iliskiye girdiyseniz hamile kalabilirn canim ilka yumurtlana günü olmasina gerek yok. Sadece sık sık yapmak ihtimali artırır

Hemen çıkmadı biraz bekledikten sorma belirginlesti ama aynı marka 7 gün ı ce hiç böyle olmadı ondan sasirdim yarın sahbah tekrarlicam

Testi yaptıktan 10 dk sonra çıkan sonuçlara bakmayın deniyor ya o yüzden dedim canım. Sen yarın sabah ilk idrarınla birdaha yap canım en iyisi

Yumurtlamadan 3 4 gün önce iliskiye girdiyseniz hamile kalabilirn canim ilka yumurtlana günü olmasina gerek yok. Sadece sık sık yapmak ihtimali artırır
Yaaa bal damlıyorr ağzından inşallah kuzummm inşallah ümitlenmeye devam edeym ama yine de beklentilere girmiyim sevindim walla

Bi alemsin vallahi :KK70: Sağ sol mevzusu değişiyo canım. Mesela annem bana hamileyken sağdaymışım erkek kardeşime hamileyken soldaymış. Sağında kız olursa solunda erkek derler. Ya da solunda kızsa sağında erkek derler. Ne kadar doğru bilmiyorum
Alemim valla bata kaldı 3-4 gün nerem ağrısa belirti arıyorum abidik gubidik neler soruyorum google amcaya bi bilseniz en son memintoların ağrı yapan bölgelerine taktım süt bezlerimi önce acır yoksa süt kanallarımı :rolleyes:

C
Hamiş olup göğüsleri acıyan arkadaşlar göğüs hassasiyetiniz nasıl oldu mesela şuan benim göğüslerimin sadece altı çok acıyor birde bebişler rahmin neresine yerleşiyor sağa mı sola mı? Kendime belirti arıyorum da:işsiz:
canım tahmini 5 haftalık Hamileyim göğüslerim o kadar çok ağrıyor ki eşime falan sarıldığımda düşün o kadar yani , çok dolgunluk oluyor sızlıyor büyüyo :)) ama tabi adet olacağı zamanda ağrır göğüsler , bebişin nereye yerleştiği konusunda bi fikrim yok :))

Hamilelik haberi alan tün arkadaşları tebrik ediyorum rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)) kırmızıları görmeyen arksdaşlar inşallah mutlu haberler alırsınız rabbim isteyen herkese nasip etsin 114 114 kaç gündür aklım sende merakla bekliyorum canım, ben de kaç gündür kabızlık problemi yaşıyorum çook kötüydüm bugün zeytinyağı içtim rahatladm biraz

Back