- 25 Aralık 2017
- 922
- 569
- 103
Allah razı olsun gülüm.darısı tüm isteyenlere inşallahTebrikler canim.Rabbim sağlicakla kucağina almayi da nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun gülüm.darısı tüm isteyenlere inşallahTebrikler canim.Rabbim sağlicakla kucağina almayi da nasip etsin inşallah
Kanda negatif ise Testte de negatiftirVallaha canım şuan için gelen giden yok çok şükür . Ama ben geçtiğimiz cuma günü yani bat'dan 6 gün önce kan testi verdim dayanamayıp sonuç 2 çıktı yani negatif erken mi verdim acaba bilmiyorum . Sadece akıntım var onun dışında hiç bir belirti de yok
Bi alemsin vallahi Sağ sol mevzusu değişiyo canım. Mesela annem bana hamileyken sağdaymışım erkek kardeşime hamileyken soldaymış. Sağında kız olursa solunda erkek derler. Ya da solunda kızsa sağında erkek derler. Ne kadar doğru bilmiyorumHamiş olup göğüsleri acıyan arkadaşlar göğüs hassasiyetiniz nasıl oldu mesela şuan benim göğüslerimin sadece altı çok acıyor birde bebişler rahmin neresine yerleşiyor sağa mı sola mı? Kendime belirti arıyorum da
Kızlar foto atıyorum test bu şekil. Oldu yorumlarinz nedir
HErkese hayırlı geceler arkadaşlar size bir sorum olacak yani bu şekilde yapan arkadaşlar varsa lütfen yazsın.. ovulasyon testini kullanıyordum genelde yumurta çatladığında hissederiz Benim de o şekilde oldu ama gün ilişkiye giremedik çünkü ovulasyn testi yaptığımda 3gün çatlama günü dahil çift çizgi çıktı ama biz 2 gün değerlendirdik diğer günleri saymıyorum geçerli olmaz diye. Yumurtanın çatladığını bildiğim gün değerlendiremedik ertesi günü de bişey olmadı malesef eşimin mesleğinden dolayı ve soruyorum bu durumda hamile kalan var mı ? Beni biri bilgilendirirse çok sevinirim
Evet ama biz yumurtlama gününde ve sorasında yapmadık üzülüyordum bi taraftan senin gibi düşündüm ama kararsızım deneyen olduysa yada öyle hamile kalan olduysa umitlecenğim yoksa üzülecm çünkü ben erken beklerken 2 gün geç oldu beklediğim günler çalışmıştk bide eşimn işi planları değiştirdiCanım benim yumurtlamadan 3 4 gün once ve yumurtlamadan 1 gün sonraya kadar yüksek gebelik ihtinali var spermler 3 4 gün yaşıyor rahimde.
Hemen çıkmadı biraz bekledikten sorma belirginlesti ama aynı marka 7 gün ı ce hiç böyle olmadı ondan sasirdim yarın sahbah tekrarlicamCanım bu testte bir sorun var sanırım, yeniden yapsan daha iyi olur. Bu fotoyu testi yaptıktan kaç dk sonra çektin?
Evet ama biz yumurtlama gününde ve sorasında yapmadık üzülüyordum bi taraftan senin gibi düşündüm ama kararsızım deneyen olduysa yada öyle hamile kalan olduysa umitlecenğim yoksa üzülecm çünkü ben erken beklerken 2 gün geç oldu beklediğim günler çalışmıştk bide eşimn işi planları değiştirdi
Hemen çıkmadı biraz bekledikten sorma belirginlesti ama aynı marka 7 gün ı ce hiç böyle olmadı ondan sasirdim yarın sahbah tekrarlicam
Yaaa bal damlıyorr ağzından inşallah kuzummm inşallah ümitlenmeye devam edeym ama yine de beklentilere girmiyim sevindim wallaYumurtlamadan 3 4 gün önce iliskiye girdiyseniz hamile kalabilirn canim ilka yumurtlana günü olmasina gerek yok. Sadece sık sık yapmak ihtimali artırır
Alemim valla bata kaldı 3-4 gün nerem ağrısa belirti arıyorum abidik gubidik neler soruyorum google amcaya bi bilseniz en son memintoların ağrı yapan bölgelerine taktım süt bezlerimi önce acır yoksa süt kanallarımıBi alemsin vallahi Sağ sol mevzusu değişiyo canım. Mesela annem bana hamileyken sağdaymışım erkek kardeşime hamileyken soldaymış. Sağında kız olursa solunda erkek derler. Ya da solunda kızsa sağında erkek derler. Ne kadar doğru bilmiyorum
Bu konuda o kadar çok araştırma yaptım ki . ne nasil oluyor ayrintisina kadar ogrendim :)Yaaa bal damlıyorr ağzından inşallah kuzummm inşallah ümitlenmeye devam edeym ama yine de beklentilere girmiyim sevindim walla
canım tahmini 5 haftalık Hamileyim göğüslerim o kadar çok ağrıyor ki eşime falan sarıldığımda düşün o kadar yani , çok dolgunluk oluyor sızlıyor büyüyo :)) ama tabi adet olacağı zamanda ağrır göğüsler , bebişin nereye yerleştiği konusunda bi fikrim yok :))Hamiş olup göğüsleri acıyan arkadaşlar göğüs hassasiyetiniz nasıl oldu mesela şuan benim göğüslerimin sadece altı çok acıyor birde bebişler rahmin neresine yerleşiyor sağa mı sola mı? Kendime belirti arıyorum da