• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar benimde 2 günüm kaldı, adet belirtileri yaşıyorum ara ara vücudumu ateş basıyor bel ağrısı rahim kasılmalari yaşıyorum. Dünde pembe bi akinti geldi. Adet olucam galiba :KK17:

34 canım inşallah ya o kadar heycanlıyızki eşimle. Ama hiç bir farklılık yok vücudumda bi belirti falan yani
Belirti her zaman olmuyo canım ben üç kere hamile kaldım üçüde farklıydı. En büyük belirti reglinin gecijmedi canım o yüzden heyecanlanmakta haklıdın. Bazen klomen tarzı ileclar regli geciktiriyormus .kullanmadıysan öyle birşey sorun yok :)

Belirti her zaman olmuyo canım ben üç kere hamile kaldım üçüde farklıydı. En büyük belirti reglinin gecijmedi canım o yüzden heyecanlanmakta haklıdın. Bazen klomen tarzı ileclar regli geciktiriyormus .kullanmadıysan öyle birşey sorun yok :)
Yok ilaç kullanmadım hiç sağolasın bilgiler için :)

Yok ilaç kullanmadım hiç sağolasın bilgiler için :)
Benim ikizlerde hiç belirti yoktu hatta hamile değilim diyerek öylesine test yapmıştım 14.gun kopkoyu ikinci çizgi çıktı şaşırıp tekrar yapmistim. Belirti bekleme canım belli olmuyor. 4 aylık olup kilo almaya başlayınca hamile olduğumu anladım. İnan ne bulantı kusma baş dönmesi aserme hicbisiyim yoktu. Hafif kasik ağrım vardı birde ayaklarım çok üsuyordu

Bat yarın sonuç bu ama bilmiyorum gebemiyim.test mi bozuk.çünka geçen hafta kanda yoktu ve ben birzsürü antibiyotik ağrı kesici içtim.

Eklentiler

• IMG-20180408-WA0025.jpeg
    IMG-20180408-WA0025.jpeg
    29 KB · Görüntüleme: 59
bende ovulasyon testinde çift koyuluğu yakaladim az önce :halay: fotograf yükleyemedim ama beceremedim onu simdi ne yapmam lazim cok heyecanlandim:KK76:

Back