- 28 Aralık 2016
- 720
- 1.625
- 113
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 nisan canımmInşallah canim.Bat ne zaman?
İnşallah bitanem inşallah . Çok sağol rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda inşallahTebrikler canim.Inşallah sağlicakla kucağina alirsin bebeğini.Rabbimin izniyle bebişin hafifletir acilarini.
Belirti her zaman olmuyo canım ben üç kere hamile kaldım üçüde farklıydı. En büyük belirti reglinin gecijmedi canım o yüzden heyecanlanmakta haklıdın. Bazen klomen tarzı ileclar regli geciktiriyormus .kullanmadıysan öyle birşey sorun yok :)34 canım inşallah ya o kadar heycanlıyızki eşimle. Ama hiç bir farklılık yok vücudumda bi belirti falan yani
Yok ilaç kullanmadım hiç sağolasın bilgiler için :)Belirti her zaman olmuyo canım ben üç kere hamile kaldım üçüde farklıydı. En büyük belirti reglinin gecijmedi canım o yüzden heyecanlanmakta haklıdın. Bazen klomen tarzı ileclar regli geciktiriyormus .kullanmadıysan öyle birşey sorun yok :)
Test yaptin mi canim?Daha varmiş bata.12 nisan canımm
Amiiin.Inşallah.Bu gün bat gunum.Test yaptim sabah.Her zamanki gibi negativ.Bu ayda olmadi.Inşallah ònùmùzdeki aya.Ama hala adet olmadim.İnşallah bitanem inşallah . Çok sağol rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda inşallah
6 gün önce kan testi yaptırdım regli günümü 10 gün varken negatif çıktı şuan batı bekliyorum sanırım regli olucam gögüslerim ağrıyoTest yaptin mi canim?Daha varmiş bata.
Hadi inşallah yarın güzel haberi verirsinYok ilaç kullanmadım hiç sağolasın bilgiler için :)
Inşallah hamişsindir canim.Kirmizilari görmedikce hep bi umut vardir.6 gün önce kan testi yaptırdım regli günümü 10 gün varken negatif çıktı şuan batı bekliyorum sanırım regli olucam gögüslerim ağrıyo
Benim ikizlerde hiç belirti yoktu hatta hamile değilim diyerek öylesine test yapmıştım 14.gun kopkoyu ikinci çizgi çıktı şaşırıp tekrar yapmistim. Belirti bekleme canım belli olmuyor. 4 aylık olup kilo almaya başlayınca hamile olduğumu anladım. İnan ne bulantı kusma baş dönmesi aserme hicbisiyim yoktu. Hafif kasik ağrım vardı birde ayaklarım çok üsuyorduYok ilaç kullanmadım hiç sağolasın bilgiler için :)
Çok erken yapmışsın6 gün önce kan testi yaptırdım regli günümü 10 gün varken negatif çıktı şuan batı bekliyorum sanırım regli olucam gögüslerim ağrıyo
Aminnnn inşallahhhInşallah hamişsindir canim.Kirmizilari görmedikce hep bi umut vardir.
Bat yarın sonuç bu ama bilmiyorum gebemiyim.test mi bozuk.çünka geçen hafta kanda yoktu ve ben birzsürü antibiyotik ağrı kesici içtim.
Baya baya var canım gözün aydın.bundan sonra dikkat et kullanma.Bat yarın sonuç bu ama bilmiyorum gebemiyim.test mi bozuk.çünka geçen hafta kanda yoktu ve ben birzsürü antibiyotik ağrı kesici içtim.
Tebrikler :) silik ama görünüyor Kendinize dikkat edin :)Bat yarın sonuç bu ama bilmiyorum gebemiyim.test mi bozuk.çünka geçen hafta kanda yoktu ve ben birzsürü antibiyotik ağrı kesici içtim.
İnşallah yarın bat günüm.rabbim isteyen herkese nasip etsin.canim cok silik görünüyor.. hamilesindir insAllah.. ilaclari dert etme birsey olmaz Allahin izniyle