Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat yarın sonuç bu ama bilmiyorum gebemiyim.test mi bozuk.çünka geçen hafta kanda yoktu ve ben birzsürü antibiyotik ağrı kesici içtim.
Oooooo maşallah bence bariz var canım hayırlı olsun Allahım ne güzel ya inşallah bizlerede nasip eder belirtilerin varmıydı acaba

Canim baya belliTebrikler)))Yarin kan testi yaptir istersen.Rabbim sağlikla kucağina almayi nasip etsin.
Allah razı olsun gülüm darısı herkesir başına.8 aydır deniyorduk.2 kere çatlatma denemiştik.bu ay bırkmıştık tedaviyi ama bu ay bjyle oldu.gebemiyim değilmiyim bilmiyorum

Benim ikizlerde hiç belirti yoktu hatta hamile değilim diyerek öylesine test yapmıştım 14.gun kopkoyu ikinci çizgi çıktı şaşırıp tekrar yapmistim. Belirti bekleme canım belli olmuyor. 4 aylık olup kilo almaya başlayınca hamile olduğumu anladım. İnan ne bulantı kusma baş dönmesi aserme hicbisiyim yoktu. Hafif kasik ağrım vardı birde ayaklarım çok üsuyordu
Ay ne güzel maşallah. Yani evet şimdi olsa bile milimlik bişeydir ne etkisi olabilirki dimi :) ay hayırlıysa benimde ikizlerim olsa ne güzel olur :KK49:

X