- 25 Aralık 2017
- 922
- 569
Allah razı olsun gülüm darısı herkesin başına.tam ilaç alacaktım bel ağrımdar duramıyordum.test yapıp öyla içeyim dedim pozitif çıktı.inanamadım.Baya baya var canım gözün aydın.bundan sonra dikkat et kullanma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun gülüm darısı herkesin başına.tam ilaç alacaktım bel ağrımdar duramıyordum.test yapıp öyla içeyim dedim pozitif çıktı.inanamadım.Baya baya var canım gözün aydın.bundan sonra dikkat et kullanma.
Ne kadardır deniyordunuz polikistik gibi bir durum var miydi acaba ?İnşallah yarın bat günüm.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Oooooo maşallah bence bariz var canım hayırlı olsun Allahım ne güzel ya inşallah bizlerede nasip eder belirtilerin varmıydı acabaBat yarın sonuç bu ama bilmiyorum gebemiyim.test mi bozuk.çünka geçen hafta kanda yoktu ve ben birzsürü antibiyotik ağrı kesici içtim.
Canim baya belliTebrikler)))Yarin kan testi yaptir istersen.Rabbim sağlikla kucağina almayi nasip etsin.Bat yarın sonuç bu ama bilmiyorum gebemiyim.test mi bozuk.çünka geçen hafta kanda yoktu ve ben birzsürü antibiyotik ağrı kesici içtim.
8 aydır evliyim 3 cm çikolata kistim vardo 2 kere çatlatma denedik.bu ay bırakmıştık tedaviyi kendinden oldu.hatta tüp bebeğe başlayacaktık önümüzdeki ay.ilaçlarını bile almıştımNe kadardır deniyordunuz polikistik gibi bir durum var miydi acaba ?
Canim sabah test yaptim.NegativAma halen ne gelen var ne giden.Keşke gecikme olmasa.Bide onunla ugraşmiyim.Melek2202 ne durumdasin canim
Allah razı olsun gülüm darısı herkesir başına.8 aydır deniyorduk.2 kere çatlatma denemiştik.bu ay bırkmıştık tedaviyi ama bu ay bjyle oldu.gebemiyim değilmiyim bilmiyorumCanim baya belliTebrikler)))Yarin kan testi yaptir istersen.Rabbim sağlikla kucağina almayi nasip etsin.
Hadi hayirlisi canim.Inşallah bu ay tutturursunuz.Rabbim yardimciniz olsun.bende ovulasyon testinde çift koyuluğu yakaladim az önce fotograf yükleyemedim ama beceremedim onu simdi ne yapmam lazim cok heyecanlandim
Inşallah hamilesin canim.Rabbim istedikden sora her bi şey olur.Kendine dikkat et.Allah razı olsun gülüm darısı herkesir başına.8 aydır deniyorduk.2 kere çatlatma denemiştik.bu ay bırkmıştık tedaviyi ama bu ay bjyle oldu.gebemiyim değilmiyim bilmiyorum
Canim sabah test yaptim.NegativAma halen ne gelen var ne giden.Keşke gecikme olmasa.Bide onunla ugraşmiyim.
Hadi hayirlisi canim.Inşallah bu ay tutturursunuz.Rabbim yardimciniz olsun.
Allah razı olsun gülümInşallah hamilesin canim.Rabbim istedikden sora her bi şey olur.Kendine dikkat et.
Amin canim.insAllah ya hayirlisi olsun tatlim..
Bence hamilesiniz çizgi net belli 2 ayrı test mi yaptınız tek testi buBat yarın sonuç bu ama bilmiyorum gebemiyim.test mi bozuk.çünka geçen hafta kanda yoktu ve ben birzsürü antibiyotik ağrı kesici içtim.
Teşekkürlerbat beklenen adet tarihi demek
Sat son adet tarihi
çizginin kopkoyu çıkmasına gerek yok canım değerin arttıkça koyulasacak sen baya şüphesiz hamilesin. Kan verdiğinde sonucunu bizede yazAllah razı olsun gülüm darısı herkesin başına.tam ilaç alacaktım bel ağrımdar duramıyordum.test yapıp öyla içeyim dedim pozitif çıktı.inanamadım.
Bat yarın sonuç bu ama bilmiyorum gebemiyim.test mi bozuk.çünka geçen hafta kanda yoktu ve ben birzsürü antibiyotik ağrı kesici içtim.
İnşallah gülüm kan verdim iki saate kadar çıkarçizginin kopkoyu çıkmasına gerek yok canım değerin arttıkça koyulasacak sen baya şüphesiz hamilesin. Kan verdiğinde sonucunu bizede yaz
Allah razı olsun gülüm.kan verdim iki saate kadar çıkacak inşallah.darısı isteyen herkeseTabi ki hamilesin. Yarin kan ver. Ilaclardan bişey olmaz inşallah. Maşallah, hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin hamileliğin.
Ay ne güzel maşallah. Yani evet şimdi olsa bile milimlik bişeydir ne etkisi olabilirki dimi :) ay hayırlıysa benimde ikizlerim olsa ne güzel olurBenim ikizlerde hiç belirti yoktu hatta hamile değilim diyerek öylesine test yapmıştım 14.gun kopkoyu ikinci çizgi çıktı şaşırıp tekrar yapmistim. Belirti bekleme canım belli olmuyor. 4 aylık olup kilo almaya başlayınca hamile olduğumu anladım. İnan ne bulantı kusma baş dönmesi aserme hicbisiyim yoktu. Hafif kasik ağrım vardı birde ayaklarım çok üsuyordu