- 25 Aralık 2017
- 922
- 569
- 103
Allah razı olsun gülüm darısı herkese inşallahAyyy cok guzel bir haber bu:)))kana gire bir daha Tebrik ederim❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun gülüm darısı herkese inşallahAyyy cok guzel bir haber bu:)))kana gire bir daha Tebrik ederim❤
Maşallah canım çok sevindim :) değerlerinde güzel o zaman bat geçmişmiydi ne zamandıAllah razı olsun gülüm darısı sizlere inşallah... 301 çıktı gülüm henüz 3 haftalık dedi doktor.
10 dk sonrasını dikkate almayın diye yazarlar genelde testlerde ama şüpheniz varsa bir daha yapın istersenizKızlar benim yumurtlamam tahmini 4 nisanda oldu dün gece test yaptım sabah baktığımda net silik çizgi çıktı. Bu kadar erken çıkar mı test mi bozuk?
InshAllah:)Allah razı olsun gülüm darısı herkese inşallah
Tebrikler canim.Rabbim sağlicakla kucağina almayi da nasip etsin inşallahÇıktı gülüm 3 haftalık hamileyim.geçen günlerde antibiyotik kullanmıştım inşallah birşey olmaz bebeğime...darısı isteyen herkese inşallah
4 Nisan'da yumurtaladiysan çok erken canım çıkmaz diye düşünüyorumKızlar benim yumurtlamam tahmini 4 nisanda oldu dün gece test yaptım sabah baktığımda net silik çizgi çıktı. Bu kadar erken çıkar mı test mi bozuk?
Kızlar benim yumurtlamam tahmini 4 nisanda oldu dün gece test yaptım sabah baktığımda net silik çizgi çıktı. Bu kadar erken çıkar mı test mi bozuk?
Kızlar selam nasılsınız? Öncelikle mutlu haberi alan tüm anne adaylarını tebrik ediyorum, sağlıkla alın inşallah bebişlerinizi kucaklarınıza.
Benimde bat bugün, ve gelen giden yok 4-5 gündür çok az kahve akıntım var, yerleşme kanaması mı acaba, perşembe doktor randevum var, eğer o güne kadar regl olmazsam perşembe doktora gidicem bakalım.
Test yapsaydın belli olurdu belki. Inşallah bebiş vardır. Yerleşme kanamasına benziyor. Bende de oldu ama sadece bir kere peceteye silince geldi.
Daha çok erken canım sanmıyorum varsa da çıkmaz heraldemerhaba. ilk kez yazıyorum.
bat 14 nisan. bugün days comfort erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.. ufak bir kasık ağrım var sol tarafımda o kadar.
bu ay antibiyotik de kullandım, ama doktor yumurtlama gününden önce kullandığım için etkisi olmayacağını söylüyor.
Allah isteyen herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Birazdan atıyım. Ben geçen ay kimyasal geçirdim. 28martta adetim başladı 6 gün sürdü sonra 3 nisanda yumurtlama ağrım başladı iki gün sonra kasığım rahatladı. Yumurtladım heralde dedim. Akıntım da olunca test yaptım öyle çıktı. Ama erken değil mi sence 4 günde çıkar mıBozukta olsa net silik çizgi çıkmaz. O kadar aydır test yapıyorum hiç net silik çizgi görmedim. Resmini at bakalım.
Belki erken yumurtlamışsındır. Bat ne zaman peki?