• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim yumurtlamam tahmini 4 nisanda oldu dün gece test yaptım sabah baktığımda net silik çizgi çıktı. Bu kadar erken çıkar mı test mi bozuk?

Kızlar benim yumurtlamam tahmini 4 nisanda oldu dün gece test yaptım sabah baktığımda net silik çizgi çıktı. Bu kadar erken çıkar mı test mi bozuk?
10 dk sonrasını dikkate almayın diye yazarlar genelde testlerde ama şüpheniz varsa bir daha yapın isterseniz

[Q="Minanur18, post: 55592392, member: 867060"]Allah razı olsun gülüm darısı sizlere inşallah... 301 çıktı gülüm henüz 3 haftalık dedi doktor.[/QUOTE]
Ok değerin iyiymis sağlıcakla kavuş insallah

Kızlar selam nasılsınız? Öncelikle mutlu haberi alan tüm anne adaylarını tebrik ediyorum, sağlıkla alın inşallah bebişlerinizi kucaklarınıza.

Benimde bat bugün, ve gelen giden yok:KK49: 4-5 gündür çok az kahve akıntım var, yerleşme kanaması mı acaba, perşembe doktor randevum var, eğer o güne kadar regl olmazsam perşembe doktora gidicem bakalım.

merhaba. ilk kez yazıyorum.
bat 14 nisan. bugün days comfort erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.. ufak bir kasık ağrım var sol tarafımda o kadar.
bu ay antibiyotik de kullandım, ama doktor yumurtlama gününden önce kullandığım için etkisi olmayacağını söylüyor.
Allah isteyen herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bozukta olsa net silik çizgi çıkmaz. O kadar aydır test yapıyorum hiç net silik çizgi görmedim. Resmini at bakalım.

Belki erken yumurtlamışsındır. Bat ne zaman peki?

Kızlar selam nasılsınız? Öncelikle mutlu haberi alan tüm anne adaylarını tebrik ediyorum, sağlıkla alın inşallah bebişlerinizi kucaklarınıza.

Benimde bat bugün, ve gelen giden yok:KK49: 4-5 gündür çok az kahve akıntım var, yerleşme kanaması mı acaba, perşembe doktor randevum var, eğer o güne kadar regl olmazsam perşembe doktora gidicem bakalım.

Test yapsaydın belli olurdu belki. Inşallah bebiş vardır. Yerleşme kanamasına benziyor. Bende de oldu ama sadece bir kere peceteye silince geldi.

Test yapsaydın belli olurdu belki. Inşallah bebiş vardır. Yerleşme kanamasına benziyor. Bende de oldu ama sadece bir kere peceteye silince geldi.

1 haftadır 2 gün arayla beta hcg baktırdım canım ilk sonuç 4, sonra 5 çıktı az yükselmişti açıkçası daha çok yükselir diye beklemiştim, sonra dün yeniden baktırdım değer 4 olmuştu yeniden. Dün moralim bozuldu baktırmıcam bidaha dedim kendi kendime. Perşembe doktora gitmeyi beklicem. Ama sanırım beta hcg asıl adet gününden sonra artıyormuş.

Bende az önce test yaptım kocaman bir negatif tam bir hayal kırıklığı oldu bus efer 33.gundeyjm göğüs uçlarım çok aciyor ilk defa oluyor bende bıraktım artık ne olursa olsun

Yarına doktordan randevu aldım kızlar bugün adet döngüsünü. 42. Günündeyim 32. Günde kan testi megatif çıktı . Hala adet olmadım . İlk defa gecikme yaşıyorum . Yukarı bir yere uzanınca kasıklarım ve karnımın içi acıyo uzanamıyorum . Kasık ağrım var sabah belli olur herşey doktor ne diyicek bakalım . Eğer gebelik yoksa neden geciktiğimi öğreniyim .

Mrb benim de adetime iki hafta var ama göbeğimin sağ tarafında batmalar hissediyorum bir ağırlık var bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz sanirim :110:

merhaba. ilk kez yazıyorum.
bat 14 nisan. bugün days comfort erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.. ufak bir kasık ağrım var sol tarafımda o kadar.
bu ay antibiyotik de kullandım, ama doktor yumurtlama gününden önce kullandığım için etkisi olmayacağını söylüyor.
Allah isteyen herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Daha çok erken canım sanmıyorum varsa da çıkmaz heralde

Hamiş olup göğüsleri acıyan arkadaşlar göğüs hassasiyetiniz nasıl oldu mesela şuan benim göğüslerimin sadece altı çok acıyor birde bebişler rahmin neresine yerleşiyor sağa mı sola mı? Kendime belirti arıyorum da:işsiz:

Bozukta olsa net silik çizgi çıkmaz. O kadar aydır test yapıyorum hiç net silik çizgi görmedim. Resmini at bakalım.

Belki erken yumurtlamışsındır. Bat ne zaman peki?
Birazdan atıyım. Ben geçen ay kimyasal geçirdim. 28martta adetim başladı 6 gün sürdü sonra 3 nisanda yumurtlama ağrım başladı iki gün sonra kasığım rahatladı. Yumurtladım heralde dedim. Akıntım da olunca test yaptım öyle çıktı. Ama erken değil mi sence 4 günde çıkar mı

Back