Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
markası nedir?yanlış bilmiyorsam.kırmızı çizgiyi yakaladığın gün ve ertesi günü idi çalışmalar değil mi?
Laboquick aldım ben 30 lu. 27 tl mi neydi internetten. Dışarıda pahalı çünkü. Evet en koyusu ve ertesi günü değerlendirmekte fayda var.

Bu arada kızlar en iyi ovülasyan yakalan yöntemi Ateş ölçme bence.o topici takip edin derim

Bat 14 mayıs bel ağrısı mide bulantısı ilk kez bu ay oldu ama ümitlenmek istemiyorum sonradan üzüntü yaşamamak için
Aslına bakarsan mide bulantısı hemen öyle filmlerdeki gibi başlamıyor gebelikte.7.hafta gibi başlıyor.ama bel ağrısı doğru belirti olabilir

Bat 14 mayıs bel ağrısı mide bulantısı ilk kez bu ay oldu ama ümitlenmek istemiyorum sonradan üzüntü yaşamamak için
Ne kadardır evlisin canım olsun bence böyle beklemekte ayrı bir tat sıkıcı ama olunca küçük burnunu sıkar öcümüzu alırız

Aslına bakarsan mide bulantısı hemen öyle filmlerdeki gibi başlamıyor gebelikte.7.hafta gibi başlıyor.ama bel ağrısı doğru belirti olabilir
Hiç bi fikrim yok mide bulantısı konusunda haklısınız
Ne kadardır evlisin canım olsun bence böyle beklemekte ayrı bir tat sıkıcı ama olunca küçük burnunu sıkar öcümüzu alırız
Daha 7 aylık evliyim ya zayıfım belki de o yüzden olmuyordur kilo alamıyorum iştah konusunda da hadsafhadayım

Kizlar bata 15 gün var kasiklarima igne saplaniyo sanki bu neyin nesi anlamadim yumurtlama olabilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…