8 haftalık hamileyim artık katlanacağım acı olursaCanım kanama yapiyorsa yanma ve iliskide acida yapabilir heran baslar sikayet eger hamile degilsen baska bi doktora git yarayi tespit ederse donduracaktir ins atlatirsin belirtiler devam etmez
Belirtilerin belki ilerlemez dogumdan sonra halledilebilir canim hayirli olsun saglikli olsun8 haftalık hamileyim artık katlanacağım acı olursa
Canım ne kadar zamandır bekliyordunuz. Aşılama isteyince oluyor mu en az bir yıl geçmesi gerekiyor diye duymuştum sanki.günaydın kızlar nasılsınız ben karar verdim bu ay çatlatma iğnesi vurulucam birde bunu deniyeyim bakalım nolcak sıkıldım artık her ay hüsran hüsran adet ol, sonra bekle yumurtlamayı değerlendir olmadı adeti bekle sonra hüsran, dün görümcem de doğurdu nur topu gibi kzıı oldu sağlıkla büyüsün.
Canım benim 1 yılı gecti 15 ay fln oldu.. benim bi arkadaşımda yeni evlenmişti 1 yıllık evliyim dedi çatlatma iğnesini yaptırdı hemen tuttu belki bendede tutar denemekte fayda var cnm oda olmazsa tüp bebeğe kadar bekliycem artık.Canım ne kadar zamandır bekliyordunuz. Aşılama isteyince oluyor mu en az bir yıl geçmesi gerekiyor diye duymuştum sanki.
Canim gaz ve şişkinliğe soda iyi gelmez dahada gaz artirir benim arada sancilarim olurdu doktor bole bsi yapmamin gaz birikimini artirdigni solemisti soda icemiiyorum gaz icin en iyisi spazm giderici hap ama seninki yediklerinden degil hemde hamilesin onu kullanamaya bilirsin yediklerine dikkat edersen bu aralar iyi olr bakliyat tursu gazli seylerden uzak durarak prebiotik yogurt tavsiye ederim bagirsak sistemini duzenler ozellikle evde yapmaya calisKızlar ben tatildeyim, cumartesi dönücez nasipse, bugün tekne turuna gittik öyle bi salladı ki, indiğimden beri bulantı, gaz, mide ağrısı, şişkinlik.. Soda içtim ama başka önerileriniz var mı?
cnm ben bütün testlerimi yaptırdım progesteron 16,45 çıktı şeker tuz hepsi normal baya bir test yaptırdım, eşimde sperm testi yaptırdı onun sperm sayılarıda iyi çıktı benim hsg filmimde sağ tüp komple kapalı, sol tüptende damla damla sıvı gidiyor ordada darlık var, doktorum sonuçlara baktı 6 ay dene oolmazsa tüp bebeğe başlarız dedi, bende o yüzden düşündüm birde çatlatma iğnesi yaptırayım dedim bakarsın belki tutar bir ümit işte napalım.Tup bebegi bi yıldan sonra oneren doktorlar var tabi onemli olan tespit edilen seyler aşılamiyorsa zamanla son olarak tup bebek catlama ignesi cogu doktor 1yıl olmadan oneriyorlar sık olarak doktora gidip muayene olmak lazm
Anladım canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah bizede nasip olur evlat sahbi olmakCanım benim 1 yılı gecti 15 ay fln oldu.. benim bi arkadaşımda yeni evlenmişti 1 yıllık evliyim dedi çatlatma iğnesini yaptırdı hemen tuttu belki bendede tutar denemekte fayda var cnm oda olmazsa tüp bebeğe kadar bekliycem artık.
İnşallah cnm bekleyip görücez vardır elbet zamanıAnladım canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah bizede nasip olur evlat sahbi olmak
yaşayanlar oluyor cnm ama kişiden kişiye değişebiliyor, benim görümcemde yaşıyordu göğüs ağrısınıKızlar bir şey sorcam adet öncesi göğüs ağrısı hassasiyeti yaşayanlar gebelik belirtisi olarakta bunu yaşıyorlar mı ?
Hamile kalınca da yine adet belirtisi gibi bu ağrıyı yaşadı mıyaşayanlar oluyor cnm ama kişiden kişiye değişebiliyor, benim görümcemde yaşıyordu göğüs ağrısını
evet cnm yaşadı baya şikayetçiydi o ağrılardan fln 3 gün önce doğurdu kız çocuğu olduHamile kalınca da yine adet belirtisi gibi bu ağrıyı yaşadı mı
Maşallah canım darısı başımıza olsun :) ya ben adet öncesi göğüs ağrım başlayınca bu ay da hamile değilim deyip üzülüyorum ama hamile kalınca da yine bu ağrı olcak yanievet cnm yaşadı baya şikayetçiydi o ağrılardan fln 3 gün önce doğurdu kız çocuğu oldu
cnm benimde göğüs ağrım var ama adet olacağım için ağrıyor tabi hayırlsııMaşallah canım darısı başımıza olsun :) ya ben adet öncesi göğüs ağrım başlayınca bu ay da hamile değilim deyip üzülüyorum ama hamile kalınca da yine bu ağrı olcak yani
Canim bayadir girmiyodum smdi yolda bi gireyim dedim sen yazmissin yeni. Aynen oyle biraz umitler tukeniyo gibi gibi. Bazen diyorum oyle ya da boyle 1 yil beklicez. Artik normal hayatima donme zamani. Bebek dusunmedigimiz zamanlar aylar nasi geciyosa yavas yavas o doneme donuyorum. Sen neler yapiyosun. Yumurtlama donemimiz bu ara :)canlar neler yapıyorsunuz bakalım grubumuz ümitler tükendikçe ilerlemiyor sanırım :)
B Berenimo877 Z zeynp61Khaleesi21 nerelerdesiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?