- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Bir değişiklik yok canım.regl olmak üzereyim.ateş topiğinde takılıyorum.sen naptın?canlar neler yapıyorsunuz bakalım grubumuz ümitler tükendikçe ilerlemiyor sanırım :)
B Berenimo877 @zeynp61Khaleesi21 nerelerdesiniz???
Dr a reglinin 2. ya da 3.günü gitmen gerek.hormon testleri o zaman yapılıyorbende gidicem canım doktora adetim bitince bakalım inşallah hayırlısıyla hamile kalırız
Evet yaa ne kadar güzel anlatmışsın ümitler baya düştü bendede ama ben dönemiyorum bir türlü eskiye senin gibi. Kafama takmadanda yapamıyorum tek yaptığım şey üzülmek. Evet yumurtlama dönemimiz ben ovu testi aldım daha bişi çıkmadı canım denemeye devam ediyoruz işte her zamanki gibi. Allahım bizede nasip etsin bir an önce inşallahCanim bayadir girmiyodum smdi yolda bi gireyim dedim sen yazmissin yeni. Aynen oyle biraz umitler tukeniyo gibi gibi. Bazen diyorum oyle ya da boyle 1 yil beklicez. Artik normal hayatima donme zamani. Bebek dusunmedigimiz zamanlar aylar nasi geciyosa yavas yavas o doneme donuyorum. Sen neler yapiyosun. Yumurtlama donemimiz bu ara :)
bendede yok değşiklik ya her ay hayal kırıklığı beni çok tüketti. Allahım bekletmesin isteyen herkesi. Sen ateş ölçerekmi takip ediyorsun bende ovu testi aldım ilk bu ay bakalım birde böyle deneyelim dedimBir değişiklik yok canım.regl olmak üzereyim.ateş topiğinde takılıyorum.sen naptın?
Benim bugun yumurtlama yarinda hafta olarak bitiyo. Sen gec yumurtluyosun belkide.. bi dene bakalim testle neler goruceksin.Evet yaa ne kadar güzel anlatmışsın ümitler baya düştü bendede ama ben dönemiyorum bir türlü eskiye senin gibi. Kafama takmadanda yapamıyorum tek yaptığım şey üzülmek. Evet yumurtlama dönemimiz ben ovu testi aldım daha bişi çıkmadı canım denemeye devam ediyoruz işte her zamanki gibi. Allahım bizede nasip etsin bir an önce inşallah
Hellooo nabiyonuz millet. Canım grubum nasil gidio calismalar. Ben 8 haftalik oldum hic bi belirtim yok. Lay lay lom gecio gunler.
Aynı senin gibiyiz bizde 8+2 ve hiç belirti yok hamile hissetmiyorum kendimi unutuyorum bazen ani hareket ediyorum sonra korkuyorum bişey olduysa diyeHellooo nabiyonuz millet. Canım grubum nasil gidio calismalar. Ben 8 haftalik oldum hic bi belirtim yok. Lay lay lom gecio gunler.
Evet 2 gün bulantim oldu. Serum beni kendime getirdi. Sonra sorun olmadı. Haftaya cmt doktora gidicem, sectim bi dr. Tanisalim bakalim.Kiz daha nolsun kusuyodun ya gecen hafta. Yaa daha dun benim cocugum olmicak diye zirladigin gunler pek yakinda. :))) insallah bizde bu ay senin gibi olucaz. Eskilerden kim kaldi. Cok takmiyorum artik ben sanirim. Olmamasina alistim. Ama olursa ilk goz agrim bu gruptan ayrilmam :)))
Yok yaa dua edelim boyle gecsin. Sakınılan göze çöp batarmış. Çok da sakınmamak lazım. Takıl kafana göre.Aynı senin gibiyiz bizde 8+2 ve hiç belirti yok hamile hissetmiyorum kendimi unutuyorum bazen ani hareket ediyorum sonra korkuyorum bişey olduysa diye
Kızlar sabah 2 test yaptım pozitif hala inanamıyorum ..
Bat Çarşamba günüydü canım 3 günüm geçtiAy ne güzel hayırlı haberlerle gel inşallah bat ne zamandı senin ?
94 doğumlusun galiba aynı sayılır yaşlarımız bende 95Bat Çarşamba günüydü canım 3 günüm geçti
Evet canım yaşıtız sende hamilesin sanırım okumuştum nolur dua et bana 9 aydır deniyordum94 doğumlusun galiba aynı sayılır yaşlarımız bende 95
Super cok seevindim. Bulantinda olmasin cekenler cok kotu diyo. Hadi hayirli olaun doktorundaEvet 2 gün bulantim oldu. Serum beni kendime getirdi. Sonra sorun olmadı. Haftaya cmt doktora gidicem, sectim bi dr. Tanisalim bakalim.
Yok yaa dua edelim boyle gecsin. Sakınılan göze çöp batarmış. Çok da sakınmamak lazım. Takıl kafana göre.
Dogrudur canim kotu dusunme. 9 aydir deniyodun ve tuttu mu smdi yani. Gercekten 1 yil bekleyin derken bosuna demiyolar. Hayirli ugurlu olsun bebisin. Bi hamile daha yasasiblnEvet canım yaşıtız sende hamilesin sanırım okumuştum nolur dua et bana 9 aydır deniyordum
Aynen canım ya ben bu ay bir de çok yoruldum öğretmenim atandım evrak teslimi ile uğraştım km lerce gittim geldim ..artık 10.ay olacaktı daha dün tüp bebek evlat edinme prosedürlerini okudumDogrudur canim kotu dusunme. 9 aydir deniyodun ve tuttu mu smdi yani. Gercekten 1 yil bekleyin derken bosuna demiyolar. Hayirli ugurlu olsun bebisin. Bi hamile daha yasasibln
Aynen canım ya ben bu ay bir de çok yoruldum öğretmenim atandım evrak teslimi ile uğraştım km lerce gittim geldim ..artık 10.ay olacaktı daha dün tüp bebek evlat edinme prosedürlerini okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?