• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bugün folik asit aldım. Doktor gerek yok hamile kalinca kullanirsin demisti, tahlillerim temiz ciktigi icin ama ben yardimci olur diye aldim. Nasil olsa zarari yok. Ovülasyon testisordum eczaneye 35 tl dedi icinde 2 tane vardi almadim. Folik asitte 30 tl idi. İkisi beraber cok tuzlu olacak diye almadim, zaten su an regliyim. Size sorayim dedim siz bu kadar pahaliya mi aliyorsunuz bu testleri
Testlerin 30 tanesini 27 tl ye mi ne internetten aldım ben. Ama folik asit 50-60 tl civarı ama içinde 90 tane var. 3 aylık yani.

Gecen ay bendede parcaciklar gelmisti gorunce sasrmistim normalde olmazdi bende regli olurken okadar acabami dye dusundum
Kist olunca da bazen oyle oluyor ayrımını yapmak zor ama ben hamileydim bilmesem üzülmezdim fark edemezdim yani

Kizlarr doktor bana 3 ay önce folik asit verdi ezcazi üstüne pazartesi perşembe yazmis bir arkadaşım da öyle olmazz hergün içmen lazim diyör acaba eczaci yanlış mı yazdı

Testlerin 30 tanesini 27 tl ye mi ne internetten aldım ben. Ama folik asit 50-60 tl civarı ama içinde 90 tane var. 3 aylık yani.
Canım ben folikasit 17 TL ye alıyordum folidoce dr değişti şuan inofolic kullanıyorum oda 38 TL ovilasyon testi değil içinde 5 tane olandan almıştım oda 25 TL idi

Kizlarr doktor bana 3 ay önce folik asit verdi ezcazi üstüne pazartesi perşembe yazmis bir arkadaşım da öyle olmazz hergün içmen lazim diyör acaba eczaci yanlış mı yazdı
Eczacının değil doktorunuzun nasıl kullanmak gerektiğini söylemesine bakın. Folik asit günlük alınıyor haftada 2 gün değil

Ya bişey sorcam akıntıda kırmızı küçücük noktacıklar var sim büyüklüğünde ilk kez böyle oluyor bu neden oluyo enfeksiyon falan mı:KK64::KK17::KK17:

Canim benim folic asitte 90 tane. 30 tl ye aldim dün. Folic-1 adı. Avülasyon testini bende internetten almayi dusunuyorum

Hayırlı kandiller kızlarr
Bat 19 mayıs
Dualarınızda bizleride unutmayın birbirimize bol dol dua edelim.
İnşallah bu mübarek gecede Rabbim tüm dua dileklerimizi kabul eder :dua: bol hamişli bir ay olsun İnşaallah ☺ Hayırlı kandiller tekrardan

Hayırlı kandiller kızlarr
Bat 19 mayıs
Dualarınızda bizleride unutmayın birbirimize bol dol dua edelim.
İnşallah bu mübarek gecede Rabbim tüm dua dileklerimizi kabul eder :dua: bol hamişli bir ay olsun İnşaallah ☺ Hayırlı kandiller tekrardan

Amin canım inşallah
Bende 19 Mayıs belirti var mi

İnşallah bu sene içinde doğacak bebekler arasında bizlerinkide vardır çokca Aminnn :dua:

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-10-23-06-47.png
    Screenshot_2017-05-10-23-06-47.png
    125,9 KB · Görüntüleme: 33
Back