- 1 Mayıs 2017
- 250
- 192
- 103
- 31
Valla canım ben 2 günü gittimAynen kızlar doktora ne zaman gitmek gerekiyor 3.gün mü bilgilendirin lütfen istanbul avrupada dr önerisi rica ediyorum
2-3.günlerde gitmelisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canım ben 2 günü gittimAynen kızlar doktora ne zaman gitmek gerekiyor 3.gün mü bilgilendirin lütfen istanbul avrupada dr önerisi rica ediyorum
Aynıyız14 mayis
Hadi bakalim insAllah hasta olmayizAynıyız![]()
Bildigim kadariyla adet olmadan gidersen bakmiyorlarkızlar ben de yarın doktora gidicem kadın doğuma ama adet değilim bittim geçen hafta adetim bende yarın gidicem doktora adetle ne alakası var ki anlamadım onu?
ama randevu alırken bana sormadılar hiç adetli misiniz değil misiniz diyeBildigim kadariyla adet olmadan gidersen bakmiyorlar
Bende randevu alip gittim geri gonnderdilerama randevu alırken bana sormadılar hiç adetli misiniz değil misiniz diye
özel mi devlet miBende randevu alip gittim geri gonnderdiler
ben aradım cnm adetli olmanız gerekmiyor dedi muhtemelen üstten bakıcak.
İnşallahhhhHadi bakalim insAllah hasta olmayiz![]()
Hadi bakalim insallah adet olmazsinda güzel haberlerini alırız canım4 gün kaldiiiiiiikasiklarimda arasıra bişe batıyor gibi ağrılar az da olsa beyaz akıntı bakalım adet olmak istemiyorummmmmmmmmm
böyle dua ede ede adetlerim düzensizlesti adet olmuyorum bebekte yok
![]()
Evet cnm adı folibolCanım adı ne ilacın. Folik asit olduğuna emin misin. Dostinex in kullanımı böylr çümkü.