• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar bat 18 benim

Buay menogon + femara + oviterelle vuruldum 3 mayısta 8.günüm bugün 11.günde sonuç alabilme imkanım var rabbim bu güzel hayırlı günde herbirimizin duasını kabul eylesin isteyen herkeze içinde bende dahil bir bebiş bağışlasın inşallah...

Belirtileri olan varmı ben çoğul gebelik istiyorum kullandıklarımda çoğul yapıyor genelde , kasık batması , bel ağrısı ,halsizlik var bende inşallah hamişimsir
Insallah olur canım hepimizin kasiklarda ağrı var benimde sadece birde bugün niyetliyim ondan halsizlik var

Gunluk dozu karsilamiyor arkadaslar o multivitamin icindeki bir cok hastaliga karsi koruyir bebeginizi ayrica sizin icin hicbir zarari yok.hatta bazen son ayda babaya bile tavsiye ediliyor.

Ben ilkinde 7 gun bekledim test ıcın sımdı ikinci istiyorum sabrım gelmiyor annelik nası bı tat bıraktıysa damağımızda allah herkese tattırsın insallah. Ben bu ay belirti yasasam bile yokluğuna alıstrcm her ay belirtı buluyorum bsy yok bu defa ınanmıcam :halay:

Back