- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
benim silik çıkmıştı akşamında kan verdim 74 çıktıOoo iyi iyi 3gün önceden belli olur dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim silik çıkmıştı akşamında kan verdim 74 çıktıOoo iyi iyi 3gün önceden belli olur dimi
Insallah olur canım hepimizin kasiklarda ağrı var benimde sadece birde bugün niyetliyim ondan halsizlik varSelam kızlar bat 18 benim
Buay menogon + femara + oviterelle vuruldum 3 mayısta 8.günüm bugün 11.günde sonuç alabilme imkanım var rabbim bu güzel hayırlı günde herbirimizin duasını kabul eylesin isteyen herkeze içinde bende dahil bir bebiş bağışlasın inşallah...
Belirtileri olan varmı ben çoğul gebelik istiyorum kullandıklarımda çoğul yapıyor genelde , kasık batması , bel ağrısı ,halsizlik var bende inşallah hamişimsir
Ay hadi insallah yaabenim silik çıkmıştı akşamında kan verdim 74 çıktı
bizimki bilmiyor çıkarttırdığımıAy hadi insallah yaa
Aynen öyle canım bu ay çok ümitliyim rabbim büyük inşallah hamileyizInsallah canim bendede karinin altinda agri var basim dolaniyor ara ara insallah bu ay olmustur bata sayili gunler kaldi
Allah kabul etsin rabbim bu güzel günde her isteğini kabul eylesin canımInsallah olur canım hepimizin kasiklarda ağrı var benimde sadece birde bugün niyetliyim ondan halsizlik var
Aminn inşallah iyi düşünelim iyi olsunkızlar hep dualarımdasınız
rabbim hepimizi bu mübarek aylar günler yüzüsuyu hürmetine sevindirsin inşallah ,
benım gunler iyice bozuldu , bakalım hayırlısıyla hamile kalırız inşallahh
Insallah cnmAynen öyle canım bu ay çok ümitliyim rabbim büyük inşallah hamileyiz
Ben vitamin ilacı kullanıyorum içinde folik asitde varBat 19 mayis isteyen herkese saglikla nasip etsin insallah folik asit kullanimina gebelikten 3 ay once baslanmali bebegin sagligi icin .....
Spiral mi cikarttirdin canimbizimki bilmiyor çıkarttırdığımı
Allah razı olsun canım amin inşallahAllah kabul etsin rabbim bu güzel günde her isteğini kabul eylesin canım
Spiral mi cikarttirdin canim
Allah razı olsun canım amin inşallah
Kızlar dünden beri beyaz akintim oluyor ara sıra ne bu şimdi adetli olucam yoksaaaaaaaaOvulasyonu 20sinde olan var mı
O zaman bebis varsa sürpriz olacak
O zaman bebis varsa sürpriz olacak