- 1 Mayıs 2017
- 250
- 192
- 103
- 31
İnşallah canım 9 gün kaldı ☺
Bende de biseyler var ama bakalım hayırlısı olsun inşallah hamileyizdir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de biseyler var ama bakalım hayırlısı olsun inşallah hamileyizdir![]()
Belirtilere kasıkta batma eklendi umarım psikolojik değildirzaman geçmiyor ya
Benim bi geçiyor bi geri geliyo hassasiyet bu ay değişik şeyler yaşıyorum ben ben değilimBende de var bugün o başladı
Göğüslerde hassasiyette başladı uc tarafları ağrıyor
Aynen benim gibi bi gün çok iyiyim hiç bişeyim yok ertesi gün çok fenayım gelip gidiyo ☺Benim bi geçiyor bi geri geliyo hassasiyet bu ay değişik şeyler yaşıyorum ben ben değilimhakkımızda hayırlısını versin rabbim
Canım adı ne ilacın. Folik asit olduğuna emin misin. Dostinex in kullanımı böylr çümkü.Kizlarr doktor bana 3 ay önce folik asit verdi ezcazi üstüne pazartesi perşembe yazmis bir arkadaşım da öyle olmazz hergün içmen lazim diyör acaba eczaci yanlış mı yazdı
Galiba bende ağrıyla uyandım bata 3 gün var senin bat ne zamanBenim bugun sol kasigima agri atti hasta olacam sanirim![]()
Benım de aynıSon sekiz gun kizlar bat 18 mayis
Son 7hayırlı sabahlar, son 10 gün kızlar, Rabbim hepinizin gönlünün muradını versin inşallah, bende hiçbir belirti yok çok erken zaten
Son 8
Aynen kızlar doktora ne zaman gitmek gerekiyor 3.gün mü bilgilendirin lütfen istanbul avrupada dr önerisi rica ediyorumKızlar adet olursam Dr gitmeyi düşünüyorum 3.gun mu gitmem lazım bilen yazabılırse sevinirim
14 mayisGaliba bende ağrıyla uyandım bata 3 gün var senin bat ne zaman
Evet canim 3.gunu gitmen lazimKızlar adet olursam Dr gitmeyi düşünüyorum 3.gun mu gitmem lazım bilen yazabılırse sevinirim