- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
Bnde bugünlerde ümitsizim canım insallah rabbim verir bu ayBen çok ümitsiz olduğum için hergün mutsuzumm
Aslında çıkabilir testte senin ama cikmayinca insan çok üzülüyor bencede yapma adet gününe kadar herhangi bir belirtin varmı canım
Aslında çıkabilir testte senin ama cikmayinca insan çok üzülüyor bencede yapma adet gününe kadar herhangi bir belirtin varmı canım
ben adete 3 gün varken yapıcam yine ,önceki gebeliğimi öyle öğrenmiştim
Bişey sorcam ya ayıptır söylemesi dün biseyler okudum ona istinaden baktım vajina çok yumuşak rahim ucu da öyle belirtimidir acaba diye düşünüp duruyorum
Benim daha çok var canim zaten cikmaz suanda bekleyemiyorum işteama daha var senin değilmi?bende test ala ala öncekinde eczacıyı zengin ettim valla ,sonrasında bıraktım yapmıycam dedim bir baktım 3 gün öncesinde çift ve silik çizgi akşaımında kan vermeye gittim 74 çıktı yeni tutunuyor dedi laborant
Benim daha çok var canim zaten cikmaz suanda bekleyemiyorum işte
Bendede kasık ağrısı var bikac gündür yumurtlamadan dolayı sanırımVar gibi yani kasiklarimda basınç var 3 gündür çok ağrıyordu bugün ara ara sızlıyor damar çekiliyor sanki dün gece de sol kasigimdan bacağıma kadar inen bir ağrı oldu o kadar
O durum bizdede var canım bekliyorum bakalim ne zaman yapıyoruz testibekle bekle senle birlikte yapıcaz,işin kötü yanı ben normalde hafta içi falan eşime yanaşmam kaç gündür yanaşıyorum hayırdır diyor adam şokta
O durum bizdede var canım bekliyorum bakalim ne zaman yapıyoruz testi
Gününde yapıyoruz yanii ben o kadar bekleyebilirsem tabisen 23 bende 25
Gününde yapıyoruz yanii ben o kadar bekleyebilirsem tabi
İnşallah canim insalalhBnde bugünlerde ümitsizim canım insallah rabbim verir bu ay
Insallah canim bendede karinin altinda agri var basim dolaniyor ara ara insallah bu ay olmustur bata sayili gunler kaldiSelam kızlar bat 18 benim
Buay menogon + femara + oviterelle vuruldum 3 mayısta 8.günüm bugün 11.günde sonuç alabilme imkanım var rabbim bu güzel hayırlı günde herbirimizin duasını kabul eylesin isteyen herkeze içinde bende dahil bir bebiş bağışlasın inşallah...
Belirtileri olan varmı ben çoğul gebelik istiyorum kullandıklarımda çoğul yapıyor genelde , kasık batması , bel ağrısı ,halsizlik var bende inşallah hamişimsir
Ooo iyi iyi 3gün önceden belli olur dimiayy senin 23 idi o zaman sen 20 ben 23 hadi 3 gün torpillisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?