Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çizgi var ama Ikı aydır aynı sey bende de oldu ve bebek yoktu bı kac gune tekrarla bence adetin ne zaman
Adetim 12 gun gecikti demir hapi kullanmistim iki gundur ondan olmus olabilir mi diye dusunuyorum normelde kirmizi duruyor ama kalin degil cok ince resimde daha da silik cikmis sende oyle oldugunda hap kullanmismiydin hic cnm

Adetim 12 gun gecikti demir hapi kullanmistim iki gundur ondan olmus olabilir mi diye dusunuyorum normelde kirmizi duruyor ama kalin degil cok ince resimde daha da silik cikmis sende oyle oldugunda hap kullanmismiydin hic cnm
Yok hap falan kullanmıyorum iki Testte Öyle cıktı bende de hatta sakladım testlerı sonra baska yapınca hic Çizgi yoktu belkı senin gec döllenme olmuştur yada bozuk

[ QUOTE="pinar_kerem, post: 51307383, member: 458200"]Yok hap falan kullanmıyorum iki Testte Öyle cıktı bende de hatta sakladım testlerı sonra baska yapınca hic Çizgi yoktu belkı senin gec döllenme olmuştur yada bozuk[/QUOTE]
Iki gun sonra tekrarlayim en iyisi hayirlisi olsun hakkimizda insallah Rabbim en kisa zamanda nasip eder hepimize

Ben birde ilk geceden hamile kalanları anlayamıyorum o nasıl oluyor ya ??
Ilk gecenin yumurtlama saatlerine denk geliyor olmasi. Erkekte de bayanda da hicbir sorun olmamasi sasirtici gercekten. Ben kaza kursunuymusum mesela. Ne kazası ya :) Şaka gibi.

[ QUOTE="pinar_kerem, post: 51307383, member: 458200"]Yok hap falan kullanmıyorum iki Testte Öyle cıktı bende de hatta sakladım testlerı sonra baska yapınca hic Çizgi yoktu belkı senin gec döllenme olmuştur yada bozuk
Iki gun sonra tekrarlayim en iyisi hayirlisi olsun hakkimizda insallah Rabbim en kisa zamanda nasip eder hepimize[/QUOTE]
Tekrarla varsa koyulasır ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…