- 19 Mart 2018
- 157
- 116
- 29
İnşallah cnmmMerhaba kızlar. Benim bat a 4 gün var. Dünden beri belim ve ayaklarım ağrıyor bacaklarım. Bugün hafif bi kaşık agrisida eklendi. Biraz önce tuvalete geçtim idrarını yaptım silerken peçete köyü sarı açık kahve renkte bişey geldi . Yaptığım idrarın rengine baktım açık sarıydı yani. Bugun cok uyku hali ve halsizlik var. Gebelik belirtisi olabilirmi ki 8 aydır istiyoruz
Napalım.. Nasip. Elbette bir zamanı vardır ve birgün olacaktır.. MaşAllah ne çok hamiş var bu ay bizlere de dua edin siz de sağlıkla kucağınıza alınBen de 4 gün kala yaptim negatif aşiri moralim bozuk
Dayanamadim ama biraz da umutlanmayayim belirtileri yormayayaim diye yaptim
Eki Görüntüle 2145307 Çoook çok silik birşey görünüyor anlamadım.. predictor marka? Fotoğrafta gözükmedi galiba
gördüm canım belli belirsiz bir çızgı var bat ne zamandıEki Görüntüle 2145307 Çoook çok silik birşey görünüyor anlamadım.. predictor marka? Fotoğrafta gözükmedi galiba
Yok cnm daha 2/3 günüm var.. karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi anlamadım. Baska marka yaptım onda da çıktı sanki? Onu da paylaşayımçok silik bir çizgi war gibi canım gününden geçtin mi
Nisa'n grubundan hatırladım seni çok sevindim senin adına bizler de bi şey YokYok cnm daha 2/3 günüm var.. karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi anlamadım. Baska marka yaptım onda da çıktı sanki? Onu da paylaşayım
Canım bu erken gebelik testlerinden dimiEki Görüntüle 2145307 Çoook çok silik birşey görünüyor anlamadım.. predictor marka? Fotoğrafta gözükmedi galiba
Var cnm bende ilkini böyle öğrenmiştim hadi bakalım elinde aynı testten varsa iki gün sonra tekrar yap Koyulaşmayı takip etYok cnm daha 2/3 günüm var.. karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi anlamadım. Baska marka yaptım onda da çıktı sanki? Onu da paylaşayım
Evet cnm predictor early.. az önce attığım laboquik normal olandanCanım bu erken gebelik testlerinden dimi
Ikıncı silik çizgi var evet baya gözüküyor inşallah genesindir Rabbim gönlüne göre versin
Ayyy nasıl geçecek günler ?? Bi de ben adet olacakmışım gibi normal belirtilerim var anlamadım yani daha önce hamilelik de geçirmedim ayırd edemiyorumVar cnm bende ilkini böyle öğrenmiştim hadi bakalım elinde aynı testten varsa iki gün sonra tekrar yap Koyulaşmayı takip et
canım tebrik ederim. bat gunumuz aynı :) insallah gebesindir. Rabbim hepimize nasip etsin.Evet cnm predictor early.. az önce attığım laboquik normal olandan
Ay canim nasıl Negatifmiş doktor da tuhaf gayet var bence negatif nasıl olduğunu biliyorum tecrübeyle sabitAyyy nasıl geçecek günler ?? Bi de ben adet olacakmışım gibi normal belirtilerim var anlamadım yani daha önce hamilelik de geçirmedim ayırd edemiyorum
Eki Görüntüle 2145311 Bunu da az önce yaptım? Doktora gitmeli miyim? Kimisi diyor ki o ince çizgi testin kendi çizgisi.. iş yeri hekimime sordum sonuçlar negatif dedi?
Yaa evet ben de hatırladım seni.. ama işyeri hekimi negatif dedi ben de erkenden sevinmek istemiyorum.. açıkçası gebelik de beklemiyorum çünkü bildiğin adet olacakmışım gibi ağrılarım şişkinliğim vs var.. çok tuhaf ne yapsam bilemedimNisa'n grubundan hatırladım seni çok sevindim senin adına bizler de bi şey Yok
Ben aslında 4 aydır deniyorum hiç daha önce böyle hemen beliren silik bir çizgi görmedim.. test de hep aynı marka kullanıyorum ama dediğiniz gibi bekleyeyim.. nasıl bekleyebileceksemmmcanım batın bir kaç gün daha geçsin öyle yap tekrar...