• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rainbow4607

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
831
708
33
İyi akşamlar
Yeni bir ay başlıyor yeni umutlar
Umutları haziran ayına kalmış anne ‘ööadayları burda toplanıp birlikte bekleyelim tecrübelerimizi paylaşalım

EN GÜZEL HAMİLELER BURDA ( darısı tek tek geride kalanlara)
Delikedicik Delikedicik
S Seremserem
B bodrum4855
Baloglusunannesiii Baloglusunannesiii
G Glsmmc
limoncicegii limoncicegii
buketimin buketimin
sekerss sekerss
BAT

@GorTuu 1 Haziran
teacheralla teacheralla 1 Haziran
@gkymc 2 Haziran
@mavi-hayal 2 Haziran

E Eda3883 3 Haziran
Evrem17 Evrem17 3 Haziran
@nejlaa 86 3 Haziran
G glycl06 4 Haziran
S Seremserem 4 Haziran
Delikedicik Delikedicik 5 Haziran
sekerss sekerss 5 Haziran
M melansu 5 Haziran
@gmze__kdr 5 Haziran
mavitosbik07 mavitosbik07 6 Haziran
B busu35 6 Haziran
H heytbengeldim 7 Haziran
@murnur55 8 Haziran
kahvecibaby kahvecibaby 8 Haziran
M mel33 8 Haziran
Minkkalpp Minkkalpp 8 Haziran
limoncicegi41 limoncicegi41 10 Haziran
minnos26 minnos26 10 Haziran
U Umudummmavii 9 Haziran
@Queen21 9 Haziran
CESUR05 CESUR05 9 Haziran
N Nurbanu34 9 Haziran
@Videsupra 9 Haziran
@Seyma3456 9 Haziran
@Girltogirl0 9 Haziran
Y yasam33 10 Haziran
A Alya_sura88 10 Haziran
Neic Neic 12 Haziran
Erolummm Erolummm 13 Haziran
A Adszgzl 13 Haziran
4body1soul 4body1soul 14 Haziran
limoncicegii limoncicegii 16 Haziran
@neva85 16 Haziran
@novasa 16 Haziran
L Lavinya223 17 Haziran
@Kostebekpasta 17 Haziran
@hilal1907 17 Haziran
seher01seher seher01seher 14 Haziran
@yvz13 18 Haziran
@Saglikliyasamgunlugumm 18 Haziran
@nurlana14 18 Haziran
@Sltn Sltn 19 Haziran
@compeng 20 Haziran
rainbow4607 rainbow4607 21 Haziran
@samitok 21 Haziran
@noram 21 Haziran
uniq12 uniq12 22 Haziran
@Platonikbaby 23 Haziran
@sare bebek 24 Haziran
@burcu_87 24 Haziran
@different human 25 Haziran
perikanadi perikanadi 25 Haziran
@Muhbire 25 Haziran
@buketimin 25 Haziran
kardelen_08 kardelen_08 26 Haziran
@Oznurr26 26 Haziran
@sekerss 26 Haziran
@MinnakPortakal 28 Haziran
egitimcibiranne egitimcibiranne 29 Haziran
B botenur 30 Haziran
@limoncicegi41 30 Haziran
teacheralla teacheralla 1 Temmuz

Son düzenleme:
İnş canım ya aaaminnnn aynen bende ocaktan beri bekliyorum bu kadar zor olduğunu bilmezdim Dr gittin mi tedavi oluyomusun

Pko vardı dimi yanlış hatırlamıyorum hormonlar ne durumda
Bende şükür pko yok çok düzenlidir aksine saat şaşmaz. Ama bu gittiğim doktor nedense pko görünümü var demişti:) bakalım yarınki doktorda o görüntüyü görecek mi? Bu gideceğim doktor acıbadem hastanesinde daha iyi bi doktor umarım faydası olur

Benımde 7 haziran. Bu ay tek ilişkim var adet bitiminden 5 gün sonra. Hiç hamile olacagıma ihtimal vermiyorım. Bakalım nasip
Bu işler tam bir mucize orası hiç belli olmaz biz günaşırı değerlendiriyoruz noluyo her ay boş olacaksa bi seferde de olur inş zamanlama olarak ihtimali yüksek gibi

Bu işler tam bir mucize orası hiç belli olmaz biz günaşırı değerlendiriyoruz noluyo her ay boş olacaksa bi seferde de olur inş zamanlama olarak ihtimali yüksek gibi
Umarım olur. Benım prolaktinim yüksek ilaç kullanıyorum bu ay. Zaten 2 aydır deniyoruz daha yeni başladım ben calısmalara.

Bende şükür pko yok çok düzenlidir aksine saat şaşmaz. Ama bu gittiğim doktor nedense pko görünümü var demişti:) bakalım yarınki doktorda o görüntüyü görecek mi? Bu gideceğim doktor acıbadem hastanesinde daha iyi bi doktor umarım faydası olur
İnş artık dr lara da güven kalmadı bende bu ay değiştirmeyi düşünüyorum drmu haber ver doktordan sonra durumları

İnş canım ya aaaminnnn aynen bende ocaktan beri bekliyorum bu kadar zor olduğunu bilmezdim Dr gittin mi tedavi oluyomusun
Evet canim 10 aydir istiyoruz ikinci klomen+catlatma ignesi tedavim, iki gun once çatlatma iğnesi oldum iki tane yumurtam vardi hayırlısı artik sen ne kadardir istiyosun tedaviye basladiniz mi?

Evet canim 10 aydir istiyoruz ikinci klomen+catlatma ignesi tedavim, iki gun once çatlatma iğnesi oldum iki tane yumurtam vardi hayırlısı artik sen ne kadardir istiyosun tedaviye basladiniz mi?
Biz 5-6 aydır bekliyoruz ilk 2 ay önce Dr gittim hormon testleri normal çıktı ama 36 yaşındayım o yüzden yumurtaları destekleyelim diye klomen verdi dr ama ben dr un yaklaşımından hiç hoşlanmadığım için klomenin 2. Günü başka dr a gittim o klomene gerek YÖK bırak dedi amma velakin kendi dediği olacakya iğne verdi bende bilmiyorum ona başladım meğer aynı şeymiş neyse sonra çatlatma iğnesi falan ama olmadı geçen ay adetin 3. Günü gittiğimde tedaviden kist oluşmuş 10. Gün gel rahim filmi çekelim dedi bu arada ben kist i duyunca hemen Saraçoğlu kürlerine başladım 10. Gün gittiğimde kist küçülmüş yumurta gelişmiş e budurumda rahim filmi çekmeyelim yumurtan boşa gitmesin dedi takip yaptı kendi halinde zamanında çatladı ama tabi yine boş, yani tedavi oluyormuyum olmuyormuyum bende bilmiyorum

Hadi senin de inş ikiz olsun hatta ben çok isterdim. Yumurtalar kaç mm di

Benim bat da 6 haziran. Kusur kalmayayım dedim :) insallah uğurlu gelir topik hepimize

Back