Bat gününü bekleyenler

Canım bende bu denemelere başladım başlayalı bi düzensizlik var adette. Erken oluyorum. Yani inş olmazsın ama ben bata 4 gün var diyorum da her an adet olabilirim. Erkene çekildi döngüm
Bende denemelere başlayalı erken oluyorum. Vardır bi hikmeti bununda.

Bat ve sat ne demek ? Ben genelde 21 gunde adet oluyorum bazen 27 28 de olabiliyor değişiyor yani yumurtlama günümü nasıl hesaplarım? Uygulama si varmı
Bat beklenen adet tarihi
Sat son adet tarihi demek canım
Yumurtlama gününü düzenli oluyorsan aşağı yukarı adetin 1. Gününden başlayarak sayıyorsun 14. Gün ama 28 günde bir adet gören için ki bu her ay değişebiliyor. Ya ovulasyon takip eden testler kullanacaksın ki bu bana çok zor geldi. En iyisi adet bitiminden temizledikten 2 gün sonra falan başlayarak gün aşırı ilişkiye girmek. Sen bazen 21 günde oluyorsan baya erken yumurtladığın ay oluyordur adetten itibaren sayarak 8. Gündem başlayarak bir gün arayla ilişki olsun bence

Cok sagolun beni aydunlattiginiz icin maalesef 21 gunde adet oluyorum yumurtlama takibi icin uygulama indirdim buna gore adetten hemen sonra birgun olarak gosteriyo benim . Takdir Allahtan yapacak bisey yok .

Cok sagolun beni aydunlattiginiz icin maalesef 21 gunde adet oluyorum yumurtlama takibi icin uygulama indirdim buna gore adetten hemen sonra birgun olarak gosteriyo benim . Takdir Allahtan yapacak bisey yok .
İşte ben de onu diyorum canım adet bitimi hemen çalışmalara başla en kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallah

Merhaba kızlar
Test yapmayacağım belirti aramayacağım desemde olmuyor
Bir kaç gündür diğer aylardan farklı şekilde kasığım ağrıyordu. Göğüslerim de sızlıyordu. Dayanamadım bugün test yaptım bakabilir misiniz bata 4 gün var.3-4 dk içinde çıkan sonuç

Eklentiler

• E35B1819-115C-4F49-B75F-B351FE8793A1.jpeg
    35,6 KB · Görüntüleme: 127
  • A57F0283-8971-421D-912F-0D8AE41EC3EA.jpeg
    41,2 KB · Görüntüleme: 128
21 günde bir oluyorum derken 21 gün temiz kalıyorum demek istemiş olabilir mi.

Yaa ne güzel doktora gerek kalmadan gebe kalmışsınız, inşallah benim de sorunsuz olur çok istiyorum.

Kızlar benimde bat 22 Şubat Sat 25 ocaktı.

benimde bir oğlum var kasım 2017 doğumlu, 26 ocak sat, 21 şubat bat tı 4. Üncü kez denemeden sonra bugün positivi gördüm inşallah darısı size
Yazınızı görünce hemen yazmak istedim :) benimde bir oğlum var kasım 2017 doğumlu, 26 ocak sat, 21 şubat bat tı 4. Üncü kez denemeden sonra bugün positivi gördüm inşallah darısı size

MErhaba benm oğlumda 2017 Ağustos doğumlu her şeyimiz aynı bende bugün pozitif gördüm sat 25 Ocak hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Kızlar size öneri olarak şu bilgileri vereyim. Ben bu ay folik asit başladım folbiol eczaneden alabilirsiniz fiyatı da makul 17₺ içerisinde 50 tablet var. Her gece uyumadan önce için.

İlişki bu ay yumurtlama dönemine yakın ve yumurtlama da dahil sadece 4 kez oldu. Adetten sonra gün aşırı ilişki olabilir. İlişkiden hemen sonra kalkmayın ben geçen aylar yarım saat sonra kalkıyordum. Bazı doktorlar yatmanın etkisi yok diyor bazıları var diyor. Bu ay 45 dk yattım. Yarım saat ayakları duvara dayadım kalan 15 dk da normal uzandım. Bi yazıda en hızlı sperm 45 dk da ulaşır diye okumuştum o sebeple 45 dk kalkmadım bu ay. Testi pozitif görünce folik asit kullanımını bıraktım. Doktor değerlere baksın onun uygun gördüğü bir ilaca başlarım diye. Folbiolu arkadaşıma eczacı önermiş. Doktoru al bi tane farketmez demiş

Ben adet oldum, belliydi zaten tutmadığı ama çok ümitliydim bu ay. İki defa yumurtladim, ikisini de değerlendirmiştik.
Ovulasyonla mı anlıyorsun iki kez yumurtlama olduğunu?
Ben ağrıdan kasıklarımda anlıyorum.
Siz nasıl anlıyorsunuz?

Ovulasyon yapmadığımdan anlamak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…