Bat gününü bekleyenler

Ya evet ne zormuş gerçekten. Ben 1.5 senedir evliyim ama yeni yeni bebek düşünmeye başladık. Ben hemen oluyor falan sanıyordum ama buraya katılıp burada yazılanları falan okuyunca anladım ki ciddi sıkıntılar yaşanıyormuş. Cahillik kötü birşey

Evet aynısı oluyor.

Canım istediğini sorabilirsin elimden geldiğince cevaplarım çekibmene gerek yok. İlişkiden sonra eşim hemen geri çekilmemişti 2 dk falan. Ben de sağıma dönüp ayaklarım hafif yastığın üstünde daha yukarıda dursun diye, 20 dakika uzandım hep banyomu sabah yaptım. Lavaboya 20 dakika sonra girdim tabii akanlar oldu. Ama giden gitmiş oluyor
Yatakta uzandığım sırada da tabikide A bişwy sızıntı olabilir ama akmıyor çok
Bu arada bir sey söyleyeceğim ilişki yaşarken sadece zevk almak sevişmek için olursa kadın da orgazm olursa spermleri o kayganlık ıslaklıkla vakum gibi içine çekermiş sadece bebek düşüncesiyle beraber olmadık biz her defasında zevk almak için oldu ve kadın erkekten önce orgazm olup erkek ardından boşalırsa o zaman tam süper oluyo

Canım teşekkür ederim cevabın için Bilmiyorum ne kadar doğru ama deneyen bir ablamız söylemişti bana, ilişkiden sonra dağ tarafa uzanıp yarım saat kadar uzanırsan erkek, sola uzanırsan kızın olur diye. Pek inanmak istememiştim ama şimdi sen sağa uzanıyorum diyince aklıma geldi cinsiyetini merakla bekliyor olacağım.

Kizlartt selam adetime 4 gun var ovulasyon estim bu sekilde cikti koyu ama pik yada esit degil oazarteis gebelik testi yapicam ama o zmna kadar kendime heycan katyrum sizce bu teste gore gebelik ohtimali varmidri

Eklentiler

• 20210220_121353.jpg
    120,2 KB · Görüntüleme: 100
Ben de duymuştum onu canımm Allah ne dediyse o olur iki kızım var sağlıkla olmayanından da tattırsın inşallah Rabbim ama sağlıklı olsun en önemlisi bu

Merhaba herkese bata 5 gün var bu sabah erken gebelik testi yaptım ama çoook silik çıktı sizce gebelik var mıdır? İlk gebeliğimde de böyle silik çıkmıştı ama bu sefer days comfort markayla yaptım. baktım herkes yanlış sonuç veriyor o marka diyor emin olamadım o yüzden.

Eklentiler

• 20210221_111906.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 96
Bence var çizgi baya görünüyor ilk 5 dakikada mı çıktı bir iki gün sı ra normal kasetle tekrarlayın bence var hayırlı olsun

Bu markayı bilemem ama çift çizgi var, inş vardır.
Belirtilerin neydi?

Anladım canım benim de aynen ilk hamileliğimde kullanmadım birşey onda ilk seferde olmuştu, bunda olmayınca bende doktora gittm 1 yıl deneyin olmasaa gel dedi folik asit kullan demişti bende eczaneden folidoce aldım onu kullandım bu ay da iştw test positiv çıktı ama henüz kan vermedim

İnşallah. Belirtilerim karın, bacak, bel ağrısı ve kasık batmaları. Birkaç defa da baş dönmesi oldu. Ve dayanılmaz gaz sancıları.
Bel, karın ağrısı, ara ara kasık batması bende de oluyor bata 7-8gün var daha çok erken biliyorum ama sabah ilk idrarla test yaptım sonuç negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…