Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen öyle başlayan oluyor benimde 10 gün kala başlamıştı ihtimal var ama şu an test yapsanızda çıkmaz regle bir kaç gün kala yapın en güzeli dayanabilirseniz gecikme bekleyip kan verinKızlar selam bu ay klomen kullandım 5 gun sabah aksam 1er tane son 2 3 gundur kasıklarımda ağri ve bazen beyaz bazen sarı akıntım var gogüslerimde hassasiyet olustu dokununca acıyo adetime 12 gün var ama sizce erken gebelik belirtisi olabilir mi
Ayy canım yaa valla çokta istoyorum oğluma kardes gelsin ama simdiye kadar boyle olmadim bu belirtileri de gorunce suphelendim yazayim en azindan fikirlerinizi ogrenmek istedim 10 gun beklicem reglme 2 gun kala erken gebelik testi yapicam insallah hamileyimdir rabbim isteyen herkese nasip etsinBazen öyle başlayan oluyor benimde 10 gün kala başlamıştı ihtimal var ama şu an test yapsanızda çıkmaz regle bir kaç gün kala yapın en güzeli dayanabilirseniz gecikme bekleyip kan verin
Birde birsey daha sormak istiyorum sana canim benim belirtilerimden mi basladi sendede 10 gün kalaBazen öyle başlayan oluyor benimde 10 gün kala başlamıştı ihtimal var ama şu an test yapsanızda çıkmaz regle bir kaç gün kala yapın en güzeli dayanabilirseniz gecikme bekleyip kan verin
Amin inşallah güzel haberinizi alırızAyy canım yaa valla çokta istoyorum oğluma kardes gelsin ama simdiye kadar boyle olmadim bu belirtileri de gorunce suphelendim yazayim en azindan fikirlerinizi ogrenmek istedim 10 gun beklicem reglme 2 gun kala erken gebelik testi yapicam insallah hamileyimdir rabbim isteyen herkese nasip etsin
Göğüs hassasiyeti ağrısı, kasık ağrısı, bel ağrısı aşırı uyku hali akıntı sinirlilik halide çok yoğundu bende meselaBirde birsey daha sormak istiyorum sana canim benim belirtilerimden mi basladi sendede 10 gün kala![]()
Ayy kız valla cokta agresif oldum bu aralar ama ne biliyim belirti mjdjr diye dusunmedimGöğüs hassasiyeti ağrısı, kasık ağrısı, bel ağrısı aşırı uyku hali akıntı sinirlilik halide çok yoğundu bende mesela
Valla ben herşeye sarıyordum hep bir laf söyleme falanAyy kız valla cokta agresif oldum bu aralar ama ne biliyim belirti mjdjr diye dusunmedim![]()
Harbi mi.yaa bende normalde cok aglarim herseye sulugözüm biraz yaniValla ben herşeye sarıyordum hep bir laf söyleme falantabi sürekli ağlama halleri falanda vardı ki bu böyle devam etti kürtaj olana kadar sonra hormonlar normale dönünce eskiye döndüm
Amin canim insallah benimdr dediginiz gibi bel ve kasıklarımda ağrı var aķintım ara ara sarı ara ara beyaz geliyo buda yoktu mesela birde aksam yemegine tavuk yapiyordum normalde tavuk cok severim ama bu sefer tiksindim yani acaba oyle olsun istedigimiz icin mi yoksa hamilr miyiz simdilik sadece allah biliyo ama.insallah rabbim kalbimizdeki gib8 hamile olmamizi nasip etsin canimBenimde 10 gün var reglime. 2 gündür bel agrısı çekiyorum alt karnıma agrılar giriyor böyle istemsizce elimi karnıma koyuyorum. Hani acaba biz öyle olsun istedik diye mi böyle hissediyorum yoksa cidden belirti mi çok merak ediyorum. Zor bir durum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Benim bunları farketmeme en büyük sebep beklemediğim hamilelik olmasıydı şimdi bekliyorum mesela 2 aydır deniyoruz aynı belirtiler oluyor vücut istediğimiz için kandırıyor bizi ama inşallah siz güzel bir sonuç alırsınızHarbi mi.yaa bende normalde cok aglarim herseye sulugözüm biraz yaniher türlü duygusalım ama benimde 12 gun var iste dedigim gibi hic boyke olmamistim
Insallah ikimizde guzel sonuc aliriz canimBenim bunları farketmeme en büyük sebep beklemediğim hamilelik olmasıydı şimdi bekliyorum mesela 2 aydır deniyoruz aynı belirtiler oluyor vücut istediğimiz için kandırıyor bizi ama inşallah siz güzel bir sonuç alırsınız
Amin canım inşallahInsallah ikimizde guzel sonuc aliriz canim![]()
En son ne zaman regl gordunuz yani regl ne zaman bitmistiKızlar selam bu ay klomen kullandım 5 gun sabah aksam 1er tane son 2 3 gundur kasıklarımda ağri ve bazen beyaz bazen sarı akıntım var gogüslerimde hassasiyet olustu dokununca acıyo adetime 12 gün var ama sizce erken gebelik belirtisi olabilir mi
20 mart canım uygulamanşu an bat 19 nisan gösteriyoEn son ne zaman regl gordunuz yani regl ne zaman bitmisti