- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
- 448
- Konu Sahibi mydream4567
-
Canm selam benmde bat 22İnş güzel haberlerle dolar burası, bat 22 si.
belirtiler ne arkadaşlar?
Amin canımRabbim herkesin gönlüne göre versin inşAllah canım
Benimde bat 23İnş güzel haberlerle dolar burası, bat 22 si.
belirtiler ne arkadaşlar?
İnş. hepimizin de,Benimde bat 23dua ediyorum isteyen herkesin olsun inşallah
Yani göğüs değilde göğüs ucu aşırı hassas bi de çok duygusalımİ
İnş. hepimizin de,
Var mı belirtiletiniz?
5.ay denemesi,Canm selam benmde bat 22
4. Ay denemesi olacak
Belirti dersen geçen aylar mide bulantısı baş dönmesi yerleşme kanaması kaşık bel ağrısı hepsi oldu artık belirti aramayacağımdiyorum ama göğüslerim sızladı geçen aylarda bu olmamıştı sanki. Kasık ağrısı da vardı düne kadar . Sende durum nedir
Bekledikçe uzadıkça uzuyor günler:)Yani göğüs değilde göğüs ucu aşırı hassas bi de çok duygusalımonun dışında başka bişey yok o kadar çok negatif gördüm ki Ümitlenmiyorum bakalım
İki ay önce gelmişti.Kızlar sizinde adetlerinizde böyle parça parça ciğer gibi kan pıhtıları geliyor mu?
Ya benim bir süredir böyle. Neden acaba? Adetlerimde ilk iki gün çok ağrılı geçiyor.İki ay önce gelmişti.
AminBenimde bat 23dua ediyorum isteyen herkesin olsun inşallah
Sabrın sonu selamet demişlerBekledikçe uzadıkça uzuyor günler:)
Neden canım ne kadardır deniyorsunYani göğüs değilde göğüs ucu aşırı hassas bi de çok duygusalımonun dışında başka bişey yok o kadar çok negatif gördüm ki Ümitlenmiyorum bakalım
Canım bende bu denemelere başladım başlayalı bi düzensizlik var adette. Erken oluyorum. Yani inş olmazsın ama ben bata 4 gün var diyorum da her an adet olabilirim. Erkene çekildi döngüm5.ay denemesi,
Sormayın ya ah o belirtiler:)
Dinlemesende olunca oluyor sanki biz üretiyoruz durduk yere:)
Benim adet belirtisi gibi, hatta topik açtım akşam bunla ilgili.
Sancı yok da, sanki adetli gibiyim o zamanlar nasıl oluruz rahim kasık vs. öyle.
2 yıl olucak yakındaNeden canım ne kadardır deniyorsun
Ağrı ilk gün biraz oluyor benimYa benim bir süredir böyle. Neden acaba? Adetlerimde ilk iki gün çok ağrılı geçiyor.
Ben Ocak ayında devlet hastanesinde doktora gittim hani gebelik düşünüyorum, kontrol amaçlı geliyorum dedim. Vajinal ultrason baktı, herşey cok güzel küçük bir miyom var ama sorun olmaz, yumurtaların da çok güzel dedi. Kan veya hormon bakmadı. Sık sık ilişki yaşa ve hemen gebe kal dedi daha çok yeni başlamışsınız denemeye dedi. Yani bilmiyorum acaba özele mi gitsem? Eşim de diyor bu ay deneyelim olmazsa öyle gidelim, sen acele ediyorsun. Daha yeni denedik diyorAğrı ilk gün biraz oluyor benim
Ama afedersin pıhtı oluyor adette
İçin rahat değilse bi doktora görün.
Bat ve sat ne demek ? Ben genelde 21 gunde adet oluyorum bazen 27 28 de olabiliyor değişiyor yani yumurtlama günümü nasıl hesaplarım? Uygulama si varmıMerhaba arkadaşlar Bat günüm 19 şubat. Denemede 2. Ayım.İki kız annesiyimBazen 26 günde bazen 25 günde bazen 27 28 günde bir adet oluyorum tahmini yumurtlama takvimde 12. Günü veriyor. En son 25 Ocakta adet olmuştum adet bitimi 8. Günü 9 a bağlayan gece 10. Gün 12. Gün 13 gün sabah ilişkiler oldu akıntı takibi ve ovulasyon testı yapmadım uygun zamanlar 1 er gün arayla oldu. Akıntı o şeffaf rakı beyazı hiç göremiyorum fark etmiyorum sadece adet bitiminden sonra 8. Günde adet sancısı gibi ağrılarım oldu. Cokta belirti aramamak beklememek lazım. Sakince günümü bekliyorum. Beklenen adete 12 gün kaldı. benim gibi bu ay bekleyenlerle beraber bekleyelim dedim hakkımızda hayırlı olanı versin Allah
Canım ben henüz doktora gitmedim. Eşime geçen aylarda demiştim erken dedi. Pandemi de varken gitmiyim dedim. Ben ilk gebeliğimde hemen gebe kalmıştım şimdi oğlum var. O zamanda gitmemiştim evlendim ve hamilelik oluştu hemen planlıydı. Adetimde düzenliydi.Ben Ocak ayında devlet hastanesinde doktora gittim hani gebelik düşünüyorum, kontrol amaçlı geliyorum dedim. Vajinal ultrason baktı, herşey cok güzel küçük bir miyom var ama sorun olmaz, yumurtaların da çok güzel dedi. Kan veya hormon bakmadı. Sık sık ilişki yaşa ve hemen gebe kal dedi daha çok yeni başlamışsınız denemeye dedi. Yani bilmiyorum acaba özele mi gitsem? Eşim de diyor bu ay deneyelim olmazsa öyle gidelim, sen acele ediyorsun. Daha yeni denedik diyorSiz gebelik öncesi kontrole gitmiş miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?