• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat gününü bekleyenler

İnş güzel haberlerle dolar burası, bat 22 si.
belirtiler ne arkadaşlar?
Canm selam benmde bat 22
4. Ay denemesi olacak
Belirti dersen geçen aylar mide bulantısı baş dönmesi yerleşme kanaması kaşık bel ağrısı hepsi oldu artık belirti aramayacağım 😂 diyorum ama göğüslerim sızladı geçen aylarda bu olmamıştı sanki. Kasık ağrısı da vardı düne kadar . Sende durum nedir

Kizlar meraba bende bu ay ilk defa klomen kullandim çatlama ignesi olmadim ama vevyumutlama gününden beri kasik ve sirt agrim cok var adetime 2 hafta var acaba normal mi biri cvb versin lütfen

Kızlar sizinde adetlerinizde böyle parça parça ciğer gibi kan pıhtıları geliyor mu?

Canm selam benmde bat 22
4. Ay denemesi olacak
Belirti dersen geçen aylar mide bulantısı baş dönmesi yerleşme kanaması kaşık bel ağrısı hepsi oldu artık belirti aramayacağım 😂 diyorum ama göğüslerim sızladı geçen aylarda bu olmamıştı sanki. Kasık ağrısı da vardı düne kadar . Sende durum nedir
5.ay denemesi,
Sormayın ya ah o belirtiler:)
Dinlemesende olunca oluyor sanki biz üretiyoruz durduk yere:)
Benim adet belirtisi gibi, hatta topik açtım akşam bunla ilgili.
Sancı yok da, sanki adetli gibiyim o zamanlar nasıl oluruz rahim kasık vs. öyle.

5.ay denemesi,
Sormayın ya ah o belirtiler:)
Dinlemesende olunca oluyor sanki biz üretiyoruz durduk yere:)
Benim adet belirtisi gibi, hatta topik açtım akşam bunla ilgili.
Sancı yok da, sanki adetli gibiyim o zamanlar nasıl oluruz rahim kasık vs. öyle.
Canım bende bu denemelere başladım başlayalı bi düzensizlik var adette. Erken oluyorum. Yani inş olmazsın ama ben bata 4 gün var diyorum da her an adet olabilirim. Erkene çekildi döngüm

Ağrı ilk gün biraz oluyor benim
Ama afedersin pıhtı oluyor adette
İçin rahat değilse bi doktora görün.
Ben Ocak ayında devlet hastanesinde doktora gittim hani gebelik düşünüyorum, kontrol amaçlı geliyorum dedim. Vajinal ultrason baktı, herşey cok güzel küçük bir miyom var ama sorun olmaz, yumurtaların da çok güzel dedi. Kan veya hormon bakmadı. Sık sık ilişki yaşa ve hemen gebe kal dedi daha çok yeni başlamışsınız denemeye dedi. Yani bilmiyorum acaba özele mi gitsem? Eşim de diyor bu ay deneyelim olmazsa öyle gidelim, sen acele ediyorsun. Daha yeni denedik diyor 🤔 Siz gebelik öncesi kontrole gitmiş miydiniz?

Merhaba arkadaşlar Bat günüm 19 şubat. Denemede 2. Ayım.İki kız annesiyim 🙏🙏Bazen 26 günde bazen 25 günde bazen 27 28 günde bir adet oluyorum tahmini yumurtlama takvimde 12. Günü veriyor. En son 25 Ocakta adet olmuştum adet bitimi 8. Günü 9 a bağlayan gece 10. Gün 12. Gün 13 gün sabah ilişkiler oldu akıntı takibi ve ovulasyon testı yapmadım uygun zamanlar 1 er gün arayla oldu. Akıntı o şeffaf rakı beyazı hiç göremiyorum fark etmiyorum sadece adet bitiminden sonra 8. Günde adet sancısı gibi ağrılarım oldu. Cokta belirti aramamak beklememek lazım. Sakince günümü bekliyorum. Beklenen adete 12 gün kaldı. benim gibi bu ay bekleyenlerle beraber bekleyelim dedim hakkımızda hayırlı olanı versin Allah
Bat ve sat ne demek ? Ben genelde 21 gunde adet oluyorum bazen 27 28 de olabiliyor değişiyor yani yumurtlama günümü nasıl hesaplarım? Uygulama si varmı

Ben Ocak ayında devlet hastanesinde doktora gittim hani gebelik düşünüyorum, kontrol amaçlı geliyorum dedim. Vajinal ultrason baktı, herşey cok güzel küçük bir miyom var ama sorun olmaz, yumurtaların da çok güzel dedi. Kan veya hormon bakmadı. Sık sık ilişki yaşa ve hemen gebe kal dedi daha çok yeni başlamışsınız denemeye dedi. Yani bilmiyorum acaba özele mi gitsem? Eşim de diyor bu ay deneyelim olmazsa öyle gidelim, sen acele ediyorsun. Daha yeni denedik diyor 🤔 Siz gebelik öncesi kontrole gitmiş miydiniz?
Canım ben henüz doktora gitmedim. Eşime geçen aylarda demiştim erken dedi. Pandemi de varken gitmiyim dedim. Ben ilk gebeliğimde hemen gebe kalmıştım şimdi oğlum var. O zamanda gitmemiştim evlendim ve hamilelik oluştu hemen planlıydı. Adetimde düzenliydi.
Ama adetin 2.-3. Günü ben çok yoğun oluyorum pıhtı çok oluyor afedersin

DOktorun da gayet olumlu konuşmuş aslında canm
Farklı doktor öneresi güzel ama devlette de çok iyi doktorlar ben oğlumu devlet hastanesinde doğurdum mesela hiç bi sorun olmadı normaldi. Doktorları da iyiydi.
Kontrole de evlenmeden önce bi gidip baktırmıştım polikistik olabilirsin olmayadbilirsin demişlerdi hatta öyle karışıktı ama hemen oğlum oldu 29 yaşında kucağıma aldım

Son düzenleme:
Back