- 6 Aralık 2014
- 224
- 224
- 103
- Konu Sahibi mydream4567
-
Aynı günü bekliyoruzMerhaba arkadaşlar Bat günüm 19 şubat. Denemede 2. Ayım.İki kız annesiyimBazen 26 günde bazen 25 günde bazen 27 28 günde bir adet oluyorum tahmini yumurtlama takvimde 12. Günü veriyor. En son 25 Ocakta adet olmuştum adet bitimi 8. Günü 9 a bağlayan gece 10. Gün 12. Gün 13 gün sabah ilişkiler oldu akıntı takibi ve ovulasyon testı yapmadım uygun zamanlar 1 er gün arayla oldu. Akıntı o şeffaf rakı beyazı hiç göremiyorum fark etmiyorum sadece adet bitiminden sonra 8. Günde adet sancısı gibi ağrılarım oldu. Cokta belirti aramamak beklememek lazım. Sakince günümü bekliyorum. Beklenen adete 12 gün kaldı. benim gibi bu ay bekleyenlerle beraber bekleyelim dedim hakkımızda hayırlı olanı versin Allah
Süper merhaba canım inşallah güzel haberler alırızAynı günü bekliyoruz
Ben tedavi görüyorum yumurtam oluşmadığı için ilaç ve iğne ile yumurtamı büyütüp catlatiyoruz 2 sene 3 aydır istiyorumSüper merhaba canım inşallah güzel haberler alırızsenin yumurtlama olayın nasıl takip ediyor musun
İnşallah bir an önce isteğine kavuşursun canımmmmBen tedavi görüyorum yumurtam oluşmadığı için ilaç ve iğne ile yumurtamı büyütüp catlatiyoruz 2 sene 3 aydır istiyorum
Amin insAllahİnşallah bir an önce isteğine kavuşursun canımmmm
Benimde batım 22 aslında bende 25 ocakta adet oldum en son ilk günüm 25 ocaktı ama batım 22 şubatMerhaba arkadaşlar Bat günüm 19 şubat. Denemede 2. Ayım.İki kız annesiyimBazen 26 günde bazen 25 günde bazen 27 28 günde bir adet oluyorum tahmini yumurtlama takvimde 12. Günü veriyor. En son 25 Ocakta adet olmuştum adet bitimi 8. Günü 9 a bağlayan gece 10. Gün 12. Gün 13 gün sabah ilişkiler oldu akıntı takibi ve ovulasyon testı yapmadım uygun zamanlar 1 er gün arayla oldu. Akıntı o şeffaf rakı beyazı hiç göremiyorum fark etmiyorum sadece adet bitiminden sonra 8. Günde adet sancısı gibi ağrılarım oldu. Cokta belirti aramamak beklememek lazım. Sakince günümü bekliyorum. Beklenen adete 12 gün kaldı. benim gibi bu ay bekleyenlerle beraber bekleyelim dedim hakkımızda hayırlı olanı versin Allah
Benimde şu sıra arada adet ağrım gibi oluyor ama emin olamıyoruz hayırlısı olsun canımBenimde batım 22 aslında bende 25 ocakta adet oldum en son ilk günüm 25 ocaktı ama batım 22 şubat
Benim de 17 Şubat, korkuyorum test yapmaya ama 2-3 gündür sol kasığım ağrıyor, sol yanım da ağrıyor. Gaz var gibiBekleme devam ediyor bugün 2 tane gebelik testi aldım 1 tane de evde vardı bir erken gebelik testi ar daha erken diye yapmıyorum beklemek zor geliyor sabah erken yapasım var ama baya erken daha 8 gün var
Benimde gunum bugun heyecanla bekliyorum ya. Adetten 4 gun once beta 2 ciktiMerhaba arkadaşlar Bat günüm 19 şubat. Denemede 2. Ayım.İki kız annesiyimBazen 26 günde bazen 25 günde bazen 27 28 günde bir adet oluyorum tahmini yumurtlama takvimde 12. Günü veriyor. En son 25 Ocakta adet olmuştum adet bitimi 8. Günü 9 a bağlayan gece 10. Gün 12. Gün 13 gün sabah ilişkiler oldu akıntı takibi ve ovulasyon testı yapmadım uygun zamanlar 1 er gün arayla oldu. Akıntı o şeffaf rakı beyazı hiç göremiyorum fark etmiyorum sadece adet bitiminden sonra 8. Günde adet sancısı gibi ağrılarım oldu. Cokta belirti aramamak beklememek lazım. Sakince günümü bekliyorum. Beklenen adete 12 gün kaldı. benim gibi bu ay bekleyenlerle beraber bekleyelim dedim hakkımızda hayırlı olanı versin Allah
Benimde gaz sancim var ya of ne zor beklemekBenim de 17 Şubat, korkuyorum test yapmaya ama 2-3 gündür sol kasığım ağrıyor, sol yanım da ağrıyor. Gaz var gibi
Son adetim 15 ocak belirtilerim vardı test yaptm çift cizgiyi gördüm hatta emin olmak için 3 kez yaptım hepsinde çift çizgi bugun kan verdm yarın sonuç alcam bakalım hayırlısı :)Merhaba arkadaşlar Bat günüm 19 şubat. Denemede 2. Ayım.İki kız annesiyimBazen 26 günde bazen 25 günde bazen 27 28 günde bir adet oluyorum tahmini yumurtlama takvimde 12. Günü veriyor. En son 25 Ocakta adet olmuştum adet bitimi 8. Günü 9 a bağlayan gece 10. Gün 12. Gün 13 gün sabah ilişkiler oldu akıntı takibi ve ovulasyon testı yapmadım uygun zamanlar 1 er gün arayla oldu. Akıntı o şeffaf rakı beyazı hiç göremiyorum fark etmiyorum sadece adet bitiminden sonra 8. Günde adet sancısı gibi ağrılarım oldu. Cokta belirti aramamak beklememek lazım. Sakince günümü bekliyorum. Beklenen adete 12 gün kaldı. benim gibi bu ay bekleyenlerle beraber bekleyelim dedim hakkımızda hayırlı olanı versin Allah
Hayırlı olsun inşallah kan sonucu da güzel çıkarSon adetim 15 ocak belirtilerim vardı test yaptm çift cizgiyi gördüm hatta emin olmak için 3 kez yaptım hepsinde çift çizgi bugun kan verdm yarın sonuç alcam bakalım hayırlısı :)
İnsallah teşekkür ederim :)Hayırlı olsun inşallah kan sonucu da güzel çıkar
0.100... Gibi değerler çıkıyor yoksa belki yukselir gününüz geçsin test yaparsınız yineBenimde gunum bugun heyecanla bekliyorum ya. Adetten 4 gun once beta 2 ciktisanirim ben bosuna bekliyorumm Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahh
Tesekkur ederim. Dün günümdü test yaptim negatif cikti0.100... Gibi değerler çıkıyor yoksa belki yukselir gününüz geçsin test yaparsınız yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?