• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat gününü bekleyenler

EVet canm kendi adıma konuşayım bu testi kendimde görsem gebeyim derim çünkü oğlumda böyle öğrendim ben bata çok vardı. Senin ilk mi olacak olursa bebiş.ne zamandır deniyorsun neler yaptın bilgileri ilet bize🙈
"Çok vardı" derken, kaç gün vardı?
Ben 5 gün varken yaptım, negatif çıktı.

Merhaba kızlar
Test yapmayacağım belirti aramayacağım desemde olmuyor
Bir kaç gündür diğer aylardan farklı şekilde kasığım ağrıyordu. Göğüslerim de sızlıyordu. Dayanamadım bugün test yaptım bakabilir misiniz bata 4 gün var.3-4 dk içinde çıkan sonuç
Canımm çok sevındmm göğüs ucu sızlaması yazınca sen de var gibi. Hissetmiştim zaten sağlıkla gelsin inşallah 🙏🙏💞💞

7 gün önceden ben de yaptım erken gebelik testi çok erken çıkmaması için regl gelmediği sürece bir şans hala var 🙂 yumurtlamadan 12. Günde en erken yapmak geriyor testleri baya erkendi benim yaptığımda

Yani diyorsunki bekle olabilir😇 benim yumurtlamadan sonra daha 7 yada 8. Gün oluyordu test yaptıgımda

Aynen benimde öyleydi 7. Gündü

Dün gece uykumdan uyanıp yaptım 4 gün vardı bata 19 şubat takvime göre ve yumurtlamadan sonra 11. Gün oluyo 5 i ya da 6 su olmuş yumurtlama. Ben de 5 dakika içerisinde çıktığı için umutluyum geçen sene falan sonradan çıkıyordu silik çizgi kuruma çizgisi ve bakınca zor gözüküyordu bu öyle değil İnşallah ta vardır yarın bir test daha alıp yapıcam bakalım

Kızlar size öneri olarak şu bilgileri vereyim. Ben bu ay folik asit başladım folbiol eczaneden alabilirsiniz fiyatı da makul 17₺ içerisinde 50 tablet var. Her gece uyumadan önce için.

İlişki bu ay yumurtlama dönemine yakın ve yumurtlama da dahil sadece 4 kez oldu. Adetten sonra gün aşırı ilişki olabilir. İlişkiden hemen sonra kalkmayın ben geçen aylar yarım saat sonra kalkıyordum. Bazı doktorlar yatmanın etkisi yok diyor bazıları var diyor. Bu ay 45 dk yattım. Yarım saat ayakları duvara dayadım kalan 15 dk da normal uzandım. Bi yazıda en hızlı sperm 45 dk da ulaşır diye okumuştum o sebeple 45 dk kalkmadım bu ay. Testi pozitif görünce folik asit kullanımını bıraktım. Doktor değerlere baksın onun uygun gördüğü bir ilaca başlarım diye. Folbiolu arkadaşıma eczacı önermiş. Doktoru al bi tane farketmez demiş

Beş gün kala yapmış mıydın?
Ben yaptım negatif çıktı da.

Yumurtlamadan 12 gün sonra çıkarmış, sizin 7 gün sonra mı çıkmış? Normalde belli olmuyormuş, nasıl belli oldu sizce?
Erken gebelik testi yumurtlamanın 7.günübde negatif çıktı için yazıldı o 7 gün
Pozitif oIan testim silik olan 11. Gün de çıktı.

Kızlar size öneri olarak şu bilgileri vereyim. Ben bu ay folik asit başladım folbiol eczaneden alabilirsiniz fiyatı da makul 17₺ içerisinde 50 tablet var. Her gece uyumadan önce için.

İlişki bu ay yumurtlama dönemine yakın ve yumurtlama da dahil sadece 4 kez oldu. Adetten sonra gün aşırı ilişki olabilir. İlişkiden hemen sonra kalkmayın ben geçen aylar yarım saat sonra kalkıyordum. Bazı doktorlar yatmanın etkisi yok diyor bazıları var diyor. Bu ay 45 dk yattım. Yarım saat ayakları duvara dayadım kalan 15 dk da normal uzandım. Bi yazıda en hızlı sperm 45 dk da ulaşır diye okumuştum o sebeple 45 dk kalkmadım bu ay. Testi pozitif görünce folik asit kullanımını bıraktım. Doktor değerlere baksın onun uygun gördüğü bir ilaca başlarım diye. Folbiolu arkadaşıma eczacı önermiş. Doktoru al bi tane farketmez demiş
Ben de 2 aydır folbiol içiyorum. 45 dakika değil ama ger ilişkiden sonra 20dakika kalkmadım tuvalete gitmedim banyomu da geceyse sabah yaptım. Bunlar belki kolaylaştırır ama oldu mu duşta hamile kalan Bile var

Bende 2 aydir folikasit kullaniyorum (folidoce) dün hastaneye gittim ay sonunda gel folik asite devam dedi sen neden biraktin

Ya kızlar çekinerek birşey sormak istiyorum size. Hani eşimizle beraber olduktan sonra eşimiz kalkıyor ya, sizlerde de hani spermler falan akıntı şeklinde dışarı çıkıyor mu uzansanız bile? Helena Helena mydream4567 mydream4567
Ben bu ay çok umutluydum ama sürekli böyle olduğu için oyüzden mi tutmadı diye arafta kaldım. 😔

Merhabalar benim bata 1 hafta var daha ama çok fazla belirti hissediyorum. Pazar günü erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı.

Ben de 2 aydır folbiol içiyorum. 45 dakika değil ama ger ilişkiden sonra 20dakika kalkmadım tuvalete gitmedim banyomu da geceyse sabah yaptım. Bunlar belki kolaylaştırır ama oldu mu duşta hamile kalan Bile var
Tabi canm kazayla kalan bile var 😂
Ama önlem almakta fayda var. Ben oğluma ilk ayda hamile kaldım diye bu sefer önemsemedim ilk ay hemen kalkardım wc giderdim baktım tutmadı. 2. Ay biraz yatayım dedim 15-20 dk o ayda tutmadı. 3. Ay yarım saat yattım yine tutmadı 😂 tabi nasip işi ama folbiol ve 45 dk yattığım bu ay tuttu. Tesadüf olabilir tabi bilemiyorum

Bende 2 aydir folikasit kullaniyorum (folidoce) dün hastaneye gittim ay sonunda gel folik asite devam dedi sen neden biraktin
Canım ben doktora gitmeden kendi kafama göre folbiol aldığım için bıraktım. Arkadaşım doktora gitmişti sorunu yoktu ona al bi tane eczaneden farketmez demiş o sebeple bende aldım. Yorumlara baktım bu folbiol biraz ağır diyenler olmuş. Bende hedefe ulaşınca bırakayım dedim belki ağır gelir. DOktorun dediğini alırım. Ben ilk gebeliğimde hiç folik asit başlamadan hamile kalmıştım hamile kalınca başlatmıştı. O sebeple ara vereyim dedim. Bugün kan idrar verdim sağlık ocağında. Pazartesi sonuç çıkar.

Ya kızlar çekinerek birşey sormak istiyorum size. Hani eşimizle beraber olduktan sonra eşimiz kalkıyor ya, sizlerde de hani spermler falan akıntı şeklinde dışarı çıkıyor mu uzansanız bile? Helena Helena mydream4567 mydream4567
Ben bu ay çok umutluydum ama sürekli böyle olduğu için oyüzden mi tutmadı diye arafta kaldım. 😔
Tabi canım çıkıyor fazlası bile atılıyor ama okuduğum yazılara göre eşin1- 2 dakika beklesin hemen çıkmasın afedersin. SOnra sen peçete koy kendine kalkma ayaklarını duvara kaldır belinede yastık koy. İlişki sırasında da yastık koyun diyen var öyle de dene istersen ama insan unutabiliyor. Bi de hep çocuğa odaklı olmamak için koymayabilirsin.Yastık spermi doğru yola gitmesini sağlarmış. Ben ayaklarımı kaldıracağm zaman belime hafif doğrularak yastık koydum. Hiç bir zaman tam kalkmadım bu ay. Ama bazı doktorlar buna gerek yok diyor işte. Bazısında spermin yönü için iyi olur diyor. Kızlar şaka maka videosunu izledim valla o kadar engele takılıyorlarmış ki tutması zormuş diyor insan

Son düzenleme:
Back