- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
- Konu Sahibi mydream4567
Bilmiyorum bende olmuştum daha olmadım ama.Ya benim bir süredir böyle. Neden acaba? Adetlerimde ilk iki gün çok ağrılı geçiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum bende olmuştum daha olmadım ama.Ya benim bir süredir böyle. Neden acaba? Adetlerimde ilk iki gün çok ağrılı geçiyor.
Bende denemelere başlayalı erken oluyorum. Vardır bi hikmeti bununda.Canım bende bu denemelere başladım başlayalı bi düzensizlik var adette. Erken oluyorum. Yani inş olmazsın ama ben bata 4 gün var diyorum da her an adet olabilirim. Erkene çekildi döngüm
Bat beklenen adet tarihiBat ve sat ne demek ? Ben genelde 21 gunde adet oluyorum bazen 27 28 de olabiliyor değişiyor yani yumurtlama günümü nasıl hesaplarım? Uygulama si varmı
Cok sagolun beni aydunlattiginiz icin maalesef 21 gunde adet oluyorum yumurtlama takibi icin uygulama indirdim buna gore adetten hemen sonra birgun olarak gosteriyo benim . Takdir Allahtan yapacak bisey yok .Bat beklenen adet tarihi
Sat son adet tarihi demek canım
Yumurtlama gününü düzenli oluyorsan aşağı yukarı adetin 1. Gününden başlayarak sayıyorsun 14. Gün ama 28 günde bir adet gören için ki bu her ay değişebiliyor. Ya ovulasyon takip eden testler kullanacaksın ki bu bana çok zor geldi. En iyisi adet bitiminden temizledikten 2 gün sonra falan başlayarak gün aşırı ilişkiye girmek. Sen bazen 21 günde oluyorsan baya erken yumurtladığın ay oluyordur adetten itibaren sayarak 8. Gündem başlayarak bir gün arayla ilişki olsun bence
İşte ben de onu diyorum canım adet bitimi hemen çalışmalara başla en kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallahCok sagolun beni aydunlattiginiz icin maalesef 21 gunde adet oluyorum yumurtlama takibi icin uygulama indirdim buna gore adetten hemen sonra birgun olarak gosteriyo benim . Takdir Allahtan yapacak bisey yok .
21 günde bir oluyorum derken 21 gün temiz kalıyorum demek istemiş olabilir mi.Bat beklenen adet tarihi
Sat son adet tarihi demek canım
Yumurtlama gününü düzenli oluyorsan aşağı yukarı adetin 1. Gününden başlayarak sayıyorsun 14. Gün ama 28 günde bir adet gören için ki bu her ay değişebiliyor. Ya ovulasyon takip eden testler kullanacaksın ki bu bana çok zor geldi. En iyisi adet bitiminden temizledikten 2 gün sonra falan başlayarak gün aşırı ilişkiye girmek. Sen bazen 21 günde oluyorsan baya erken yumurtladığın ay oluyordur adetten itibaren sayarak 8. Gündem başlayarak bir gün arayla ilişki olsun bence
Yaa ne güzel doktora gerek kalmadan gebe kalmışsınız, inşallah benim de sorunsuz olur çok istiyorum.Canım ben henüz doktora gitmedim. Eşime geçen aylarda demiştim erken dedi. Pandemi de varken gitmiyim dedim. Ben ilk gebeliğimde hemen gebe kalmıştım şimdi oğlum var. O zamanda gitmemiştim evlendim ve hamilelik oluştu hemen planlıydı. Adetimde düzenliydi.
Ama adetin 2.-3. Günü ben çok yoğun oluyorum pıhtı çok oluyor afedersin
DOktorun da gayet olumlu konuşmuş aslında canm
Farklı doktor öneresi güzel ama devlette de çok iyi doktorlar ben oğlumu devlet hastanesinde doğurdum mesela hiç bi sorun olmadı normaldi. Doktorları da iyiydi.
Kontrole de evlenmeden önce bi gidip baktırmıştım polikistik olabilirsin olmayadbilirsin demişlerdi hatta öyle karışıktı ama hemen oğlum oldu 29 yaşında kucağıma aldım
Ayy var resmeeenMerhaba kızlar
Test yapmayacağım belirti aramayacağım desemde olmuyor
Bir kaç gündür diğer aylardan farklı şekilde kasığım ağrıyordu. Göğüslerim de sızlıyordu. Dayanamadım bugün test yaptım bakabilir misiniz bata 4 gün var.3-4 dk içinde çıkan sonuç
Amin canm inşallah seninde olurYaa ne güzel doktora gerek kalmadan gebe kalmışsınız, inşallah benim de sorunsuz olur çok istiyorum.
Belli olduğu zaten Kan ver biran önce, hayırlı olsunİyice kızardı
Masallh canim saglikla kavus buyut insallhhBelli olduğu zaten Kan ver biran önce, hayırlı olsun
Tebriklerrr saglıkla kavusun inş bebegınleİyice kızardı
Şu anda 3,5 yaşında bir oğlum var. O hemen ilk ayda tutmuştu. Şu an 4 aydır deniyoruz bakalım. Geçen aylarda çok belirtim oldu ama gebelik oluşmadı o sebeple en iyisi bat ı beklemek. Belirtiler bizi yanıltabiliyor.
Kızlar benimde bat 22 Şubat Sat 25 ocaktı.
Şu anda 3,5 yaşında bir oğlum var. O hemen ilk ayda tutmuştu. Şu an 4 aydır deniyoruz bakalım. Geçen aylarda çok belirtim oldu ama gebelik oluşmadı o sebeple en iyisi bat ı beklemek. Belirtiler
benimde bir oğlum var kasım 2017 doğumlu, 26 ocak sat, 21 şubat bat tı 4. Üncü kez denemeden sonra bugün positivi gördüm inşallah darısı size
Yazınızı görünce hemen yazmak istedim :) benimde bir oğlum var kasım 2017 doğumlu, 26 ocak sat, 21 şubat bat tı 4. Üncü kez denemeden sonra bugün positivi gördüm inşallah darısı sizeKızlar benimde bat 22 Şubat Sat 25 ocaktı.
Şu anda 3,5 yaşında bir oğlum var. O hemen ilk ayda tutmuştu. Şu an 4 aydır deniyoruz bakalım. Geçen aylarda çok belirtim oldu ama gebelik oluşmadı o sebeple en iyisi bat ı beklemek. Belirtiler bizi yanıltabiliyor.
MErhaba benm oğlumda 2017 Ağustos doğumlu her şeyimiz aynı bende bugün pozitif gördüm sat 25 Ocak hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünKızlar benimde bat 22 Şubat Sat 25 ocaktı.
Yazınızı görünce hemen yazmak istedim :) benimde bir oğlum var kasım 2017 doğumlu, 26 ocak sat, 21 şubat bat tı 4. Üncü kez denemeden sonra bugün positivi gördüm inşallah darısı size
teşekkür ediyorum.Masallh canim saglikla kavus buyut insallhh
kac yasindasin ne kadar suredir deniyordun
amin çok teşekkür ediyorumTebriklerrr saglıkla kavusun inş bebegınle
Ovulasyonla mı anlıyorsun iki kez yumurtlama olduğunu?Ben adet oldum, belliydi zaten tutmadığı ama çok ümitliydim bu ay. İki defa yumurtladim, ikisini de değerlendirmiştik.