- 6 Aralık 2014
- 224
- 224
- 103
- Konu Sahibi mydream4567
-
Ben de sulu kremsi beyaz arada oluyor yeşilimsi olmadı akıntı ıslaklık gebelik olabilir inşallah adet olmazsın gebeliktirCanım yarın adet günüm, az önce yoğun bi ıslaklık hissettim. Lavaboya gittim, çamaşırımda beyazımsı yeşilimsi krem kıvamında akıntı gördüm, sence adet mi geliyor yoksa gebelik mıdır? Sen de olmuş muydu
Aynen canım sanırım çok düşünmemek ve çok takmamak gerekiyor ben artık önemsemicem belirti filanda aramıcamhayırlısı canım benm. adet geçmeden belirti kovalamak olmuyor işte. yerleşme falan diyoruz ama değil. bende daha önceki aylarda 1 gün öncesi lekelenme olduğuda oldu. yani 1 gün olduğuda 3 gün olduğuda oldu. nasip
5 dakika içinde çıktı canım demin Bi tane daha yaptım o da 5 dakika içinde çıktı silikte olsa test bozuk mudur diye başka bitane denemek istedim demin yaptığımı ekliyorum idrraımı tutmayı beklemeden yaptım lop
Canım yani yanlış yorum yapmak istemem hakkını helal et tecrübelerimden yola çıkarak bu yorumu yapıyorım bence bebek var gibi hemen çıktı diyorsun başka Test denedim diyorsun. Bu testi yaptığında bata kaç gün vardı5 dakika içinde çıktı canım demin Bi tane daha yaptım o da 5 dakika içinde çıktı silikte olsa test bozuk mudur diye başka bitane denemek istedim demin yaptığımı ekliyorum idrraımı tutmayı beklemeden yaptım lop
Aynn öyle canm ben ne belirtiler yaşadım gece baş dönmesine uyandım hayatımda ilk kez. Sabaha kadar istifrah ettim bebek kesin vardır dedim. Belirti aramam şu saatten sonraAynen canım sanırım çok düşünmemek ve çok takmamak gerekiyor ben artık önemsemicem belirti filanda aramıcam
Ay canım benim sağol ya zahmet etmişsin ne kadar düşüncelisinEki Görüntüle 2783894 canm testinle biraz oynadım. Bebiş ce eee diyo bak
A tamam canım şimdi anladımHayır adete 16 gün kala ilk yumurtlama oldu, adete 10 gün kala ikinci yumurtlama canım.
Dün gece uykumdan uyanıp yaptım 4 gün vardı bata 19 şubat takvime göre ve yumurtlamadan sonra 11. Gün oluyo 5 i ya da 6 su olmuş yumurtlama. Ben de 5 dakika içerisinde çıktığı için umutluyum geçen sene falan sonradan çıkıyordu silik çizgi kuruma çizgisi ve bakınca zor gözüküyordu bu öyle değil İnşallah ta vardır yarın bir test daha alıp yapıcam bakalımCanım yani yanlış yorum yapmak istemem hakkını helal et tecrübelerimden yola çıkarak bu yorumu yapıyorım bence bebek var gibi hemen çıktı diyorsun başka Test denedim diyorsun. Bu testi yaptığında bata kaç gün vardı
EVet canm kendi adıma konuşayım bu testi kendimde görsem gebeyim derim çünkü oğlumda böyle öğrendim ben bata çok vardı. Senin ilk mi olacak olursa bebiş.ne zamandır deniyorsun neler yaptın bilgileri ilet bizeDün gece uykumdan uyanıp yaptım 4 gün vardı bata 19 şubat takvime göre ve yumurtlamadan sonra 11. Gün oluyo 5 i ya da 6 su olmuş yumurtlama. Ben de 5 dakika içerisinde çıktığı için umutluyum geçen sene falan sonradan çıkıyordu silik çizgi kuruma çizgisi ve bakınca zor gözüküyordu bu öyle değil İnşallah ta vardır yarın bir test daha alıp yapıcam bakalım
Aynen canım her şey hepsi psikolojikmiş bende bu ay bunu çok iyi anladımAynn öyle canm ben ne belirtiler yaşadım gece baş dönmesine uyandım hayatımda ilk kez. Sabaha kadar istifrah ettim bebek kesin vardır dedim. Belirti aramam şu saatten sonra
Hayırlısı canm rahat ol düşünme en iyisi buAynen canım her şey hepsi psikolojikmiş bende bu ay bunu çok iyi anladım
Canımm benim 3. Olacak nasipse 2 kızım var çok şükürEVet canm kendi adıma konuşayım bu testi kendimde görsem gebeyim derim çünkü oğlumda böyle öğrendim ben bata çok vardı. Senin ilk mi olacak olursa bebiş.ne zamandır deniyorsun neler yaptın bilgileri ilet bize
Benim yaş 30 canım 8. Yıla girdik ben 7 yıldır vajinismustum yendim ve şimdide bebek istiyorum ilk çocugum olcak yani 1 ocakta bu sorunu yeni aştım yani 1 ocaktan beri başladım senin yaş kaç sen ne kdrlık evlisin ve ne zamandır istiyosnHayırlısı canm rahat ol düşünme en iyisi bu
Senin yaş kaç ne kadarlık evlisin ne zamandır başladınız bebek düşünmeye acaba
Amin canım. Bugün adet günüm test yaptım, hemen çıkmadı ama 1 saat sonra baktığımda hayali bir çizgi vardı. Çok hayali olduğu için koyulastirdim, bilemedim kuruma mı yoksa gebelik miTest alıp geldim arkadaşlar koyulaşmış sanırım hamileyim Allah bekleyenlere de göstersin en yakın en hayırlı zamandaCuma günü kan vericem inşallah sağlıkla devam eder
Canım gözün aydın tebrik ediyorum Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimTest alıp geldim arkadaşlar koyulaşmış sanırım hamileyim Allah bekleyenlere de göstersin en yakın en hayırlı zamandaCuma günü kan vericem inşallah sağlıkla devam eder
Tesekkür ederim inşallah siz de güzel haberler alırsınız bu ayne kadan güzel inşallah sağlıkla ilerler hamişliğiniz ilerleyen günlerde net çizgiyi görürsünüzbenimde bat 20 şubat 4 aydır olduğu gibi yine bir takım belirtiler var ama bakalım haftasonuna kadar zorlu bekleyiş içerisindeyim
Güzel haberler alırsınız inşallahBenimkide 17-18 şubat geçmek bilmedi bi şu iki üç gün
Canım hemen 5 10 dk da çıktıysa belli belirsiz gördüysen vardır. Ama çok sonra çıktıysa kuruma olabilir geçen sene ben bu şekilde var sanıp baya üzülmüştüm o yüzden bence bekle sabah idrarıyla yarın bir daha yap bence inşallah vardırAmin canım. Bugün adet günüm test yaptım, hemen çıkmadı ama 1 saat sonra baktığımda hayali bir çizgi vardı. Çok hayali olduğu için koyulastirdim, bilemedim kuruma mı yoksa gebelik mi
Canımm çok teşekkür ederim amin inşallah Allah isteyen herkese versin en kısa zamanda hayırlısıylaCanım gözün aydın tebrik ediyorum Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?