Bat gününü bekleyenler

Ben de sulu kremsi beyaz arada oluyor yeşilimsi olmadı akıntı ıslaklık gebelik olabilir inşallah adet olmazsın gebeliktir

Aynen canım sanırım çok düşünmemek ve çok takmamak gerekiyor ben artık önemsemicem belirti filanda aramıcam

canm testinle biraz oynadım. Bebiş ce eee diyo bak

Canım yani yanlış yorum yapmak istemem hakkını helal et tecrübelerimden yola çıkarak bu yorumu yapıyorım bence bebek var gibi hemen çıktı diyorsun başka Test denedim diyorsun. Bu testi yaptığında bata kaç gün vardı

Aynen canım sanırım çok düşünmemek ve çok takmamak gerekiyor ben artık önemsemicem belirti filanda aramıcam
Aynn öyle canm ben ne belirtiler yaşadım gece baş dönmesine uyandım hayatımda ilk kez. Sabaha kadar istifrah ettim bebek kesin vardır dedim. Belirti aramam şu saatten sonra

Dün gece uykumdan uyanıp yaptım 4 gün vardı bata 19 şubat takvime göre ve yumurtlamadan sonra 11. Gün oluyo 5 i ya da 6 su olmuş yumurtlama. Ben de 5 dakika içerisinde çıktığı için umutluyum geçen sene falan sonradan çıkıyordu silik çizgi kuruma çizgisi ve bakınca zor gözüküyordu bu öyle değil İnşallah ta vardır yarın bir test daha alıp yapıcam bakalım

EVet canm kendi adıma konuşayım bu testi kendimde görsem gebeyim derim çünkü oğlumda böyle öğrendim ben bata çok vardı. Senin ilk mi olacak olursa bebiş.ne zamandır deniyorsun neler yaptın bilgileri ilet bize

Canımm benim 3. Olacak nasipse 2 kızım var çok şükür biri 8 biri 5.5 yaşında
Geçen sene ilk defa 3. İçin niyetlendim. 2 ayda oldu ama değerim düzenli artmadı iki katına çıkmıyordu en son 500 e geldi ertesi gün 50 ye geriledi ve kanamaya gidecek dedi doktor gitti. Sonra moralim bozuldu ilk ikisinde böyle şeyler yaşamamıştım bir daha denemedik ve korna çıktı zaten olsun mu olmasın mı çok aradaydık eşimle. Sonra bu sene yine içimize bir heves istek düştü. Geçen sene bu aylarda kaybetmiştim bu 2. Denememiz ve test dogruusa geçen sene kaybettiğim günde öğrendim varlığını
Ovulasyon testi yapmadım.25 Ocak son adet tarihim adetin 8. Gününden başlayarak gün aşırı ilişki oldu 5 i yumurtlamaydı o zamanlar ara vermeden üst üste oldu belki geç yumurtalarım diye 7 si ve 8 inde de oldu ilişki genelde 12. Gün yumurtlama oluyo adetlerim 26 günde bir ortalama

Hayırlısı canm rahat ol düşünme en iyisi bu
Senin yaş kaç ne kadarlık evlisin ne zamandır başladınız bebek düşünmeye acaba
Benim yaş 30 canım 8. Yıla girdik ben 7 yıldır vajinismustum yendim ve şimdide bebek istiyorum ilk çocugum olcak yani 1 ocakta bu sorunu yeni aştım yani 1 ocaktan beri başladım senin yaş kaç sen ne kdrlık evlisin ve ne zamandır istiyosn

Test alıp geldim arkadaşlar koyulaşmış sanırım hamileyim Allah bekleyenlere de göstersin en yakın en hayırlı zamanda Cuma günü kan vericem inşallah sağlıkla devam eder

Eklentiler

• IMG_20210216_121347.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 159
Test alıp geldim arkadaşlar koyulaşmış sanırım hamileyim Allah bekleyenlere de göstersin en yakın en hayırlı zamanda Cuma günü kan vericem inşallah sağlıkla devam eder
Amin canım. Bugün adet günüm test yaptım, hemen çıkmadı ama 1 saat sonra baktığımda hayali bir çizgi vardı. Çok hayali olduğu için koyulastirdim, bilemedim kuruma mı yoksa gebelik mi

Eklentiler

• 20210216_124120.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 157
Canım gözün aydın tebrik ediyorum Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim

Tesekkür ederim inşallah siz de güzel haberler alırsınız bu ay

Amin canım. Bugün adet günüm test yaptım, hemen çıkmadı ama 1 saat sonra baktığımda hayali bir çizgi vardı. Çok hayali olduğu için koyulastirdim, bilemedim kuruma mı yoksa gebelik mi
Canım hemen 5 10 dk da çıktıysa belli belirsiz gördüysen vardır. Ama çok sonra çıktıysa kuruma olabilir geçen sene ben bu şekilde var sanıp baya üzülmüştüm o yüzden bence bekle sabah idrarıyla yarın bir daha yap bence inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…