- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi mydream4567
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi inşallahKızlar 1 gün gecikmeye göre çok mu silik çıktı sizce? Çizgi 5 dk da çıktı ama. Çok silik olunca negatif geldi bana
Benim 4 gün kala silik çıktı sonra koyulaşıyor umarım sizinde koyulaşır siyah beyaz değil normal halini yukşer misiniz bir deKızlar 1 gün gecikmeye göre çok mu silik çıktı sizce? Çizgi 5 dk da çıktı ama. Çok silik olunca negatif geldi bana
Benim 4 gün kala silik çıktı sonra koyulaşıyor umarım sizinde koyulaşır siyah beyaz değil normal halini yukşer misiniz bir de
5 10 dk da çıktıysa vardır benim de böyle çıktı koyulaşır sonra ben de cuma kan vericem hepinize hayırlı olsunEki Görüntüle 2784547 böyle canm. Kan vericem inşallah vardır.
5 dk da çıktı canm. İnşallah vardır yaa bende haftaya randevu aldm. Kn vermeye gidemedm bu akşam yarın sağlık ocağına giderim artk5 10 dk da çıktıysa vardır benim de böyle çıktı koyulaşır sonra ben de cuma kan vericem hepinize hayırlı olsun
Gözünaydın canım tebriklerTest alıp geldim arkadaşlar koyulaşmış sanırım hamileyim Allah bekleyenlere de göstersin en yakın en hayırlı zamanda Cuma günü kan vericem inşallah sağlıkla devam eder
Teşekkürler canım darısı isteyenlere olsun inşallahGözünaydın canım tebrikler
Amin inşAllahhTeşekkürler canım darısı isteyenlere olsun inşallah
Allah bağışlasın hepsini canım yaş kaçCanımm benim 3. Olacak nasipse 2 kızım var çok şükür biri 8 biri 5.5 yaşında
Geçen sene ilk defa 3. İçin niyetlendim. 2 ayda oldu ama değerim düzenli artmadı iki katına çıkmıyordu en son 500 e geldi ertesi gün 50 ye geriledi ve kanamaya gidecek dedi doktor gitti. Sonra moralim bozuldu ilk ikisinde böyle şeyler yaşamamıştım bir daha denemedik ve korna çıktı zaten olsun mu olmasın mı çok aradaydık eşimle. Sonra bu sene yine içimize bir heves istek düştü. Geçen sene bu aylarda kaybetmiştim bu 2. Denememiz ve test dogruusa geçen sene kaybettiğim günde öğrendim varlığını
Ovulasyon testi yapmadım.25 Ocak son adet tarihim adetin 8. Gününden başlayarak gün aşırı ilişki oldu 5 i yumurtlamaydı o zamanlar ara vermeden üst üste oldu belki geç yumurtalarım diye 7 si ve 8 inde de oldu ilişki genelde 12. Gün yumurtlama oluyo adetlerim 26 günde bir ortalama
Allah ın izniyle olur inşallah canımBenim yaş 30 canım 8. Yıla girdik ben 7 yıldır vajinismustum yendim ve şimdide bebek istiyorum ilk çocugum olcak yani 1 ocakta bu sorunu yeni aştım yani 1 ocaktan beri başladım senin yaş kaç sen ne kdrlık evlisin ve ne zamandır istiyosn
AYY evet koyulaşmış canm bata kaç vardı bu testi yaptığında hadi hayırlı olsunTest alıp geldim arkadaşlar koyulaşmış sanırım hamileyim Allah bekleyenlere de göstersin en yakın en hayırlı zamanda Cuma günü kan vericem inşallah sağlıkla devam eder
Moral bozma canım vakti vardır. Hayırlısını dileyelim. Bende 3 aydır adeti görünce üzülüyorum ama sonra geçiyor. Sen ne kadarlık evlisin yaş kaç ilk gebelik mi olacak canmBen adet oldum, belliydi zaten tutmadığı ama çok ümitliydim bu ay. İki defa yumurtladim, ikisini de değerlendirmiştik.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşAllah canımAllah ın izniyle olur inşallah canım
Ben 32 yaşındayım 4 senelik evliyim
Bu 2. Çocuk olacak olur ise
İlk oğlumu 29 yaşında kucağıma aldım o hemen olmuştu. Bu ay 4. Ayım 3 aydır olmadı bakalım
Allah bağışlasın hepsini canım yaş kaç
Aminn canımm 34 yaşımdayımAllah bağışlasın hepsini canım yaş kaç
3 vardı test alıp gelip idrara sıkışmayı beklemeden yaptımAYY evet koyulaşmış canm bata kaç vardı bu testi yaptığında hadi hayırlı olsun
Canım ben 27 yaşındayım.Moral bozma canım vakti vardır. Hayırlısını dileyelim. Bende 3 aydır adeti görünce üzülüyorum ama sonra geçiyor. Sen ne kadarlık evlisin yaş kaç ilk gebelik mi olacak canm