Bat gününü bekleyenler

Canım adetin ilk gününü 1 sayarsak 15 ve 16. Gün ilk yumurtlama oldu. İkinci yumurtlama ise 21.gün oldu.
Adet döngün kaç gün canm
Daha net olması için şöyle sorayım kaç gün temizsin ben 22. Gün adet oluyorum hatta bazen 22 ye de kalmıyorum

İnşAllah hakkınızda hayırlısı olur bebiş gelir Benim kahverengi akıntım geldi daha adetime 4 gün var ama sanırım erken hasta olucam
Canım inşallah Bebiş vardır. Geçen ay bende aynı durumu yaşadım ve maalesef adet oldum. Bata 4 gün vardı. Günde 1 kez afedersin akıntıya karışmış pembe lekelenme oldu.dikkat etmesem görmem 3 gün boyunca. 4. Gün temizdim ve 5. Gün adet oldum. Çok farklı bi durumdu. İnternetten de okumuştum yerleşme olabilir diye ama maalesef. Yerleşme belirtisi ile birebir tutuyordu. Kesinlikle kırmızı kan şeklinde olmayacak yerleşme kanaması. En az 3 saat en fazla 3 gün sürüyormuş. Ağrı olmuyormuş. Bende bu açıklamalara bire bir uygundum ama adetmiş :) adetim çok düzenlidir ama ne oldu anlamamıştm

Bende aynı canım ama bende de 1 gün sürdü ve gece adet oldum diger aylara artık napalım

Sabah yapıcam demiştim çok çok silik çıktı 2 gün sonra tekrarlıycam test yanlışta olabilir bata 4 gün var

Eklentiler

• IMG_20210215_032831.jpg
    151,6 KB · Görüntüleme: 167
  • IMG_20210215_032737.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 169
Sabah yapıcam demiştim çok çok silik çıktı 2 gün sonra tekrarlıycam test yanlışta olabilir bata 4 gün var
Sanki hayalet bir çizgi var, ben 3 kala yaptığımda o bile çıkmamıştı. Yarın adet günüm bekliyorum Bu erken gebelik testi mi canım?

Bende aynı canım ama bende de 1 gün sürdü ve gece adet oldum diger aylara artık napalım
hayırlısı canım benm. adet geçmeden belirti kovalamak olmuyor işte. yerleşme falan diyoruz ama değil. bende daha önceki aylarda 1 gün öncesi lekelenme olduğuda oldu. yani 1 gün olduğuda 3 gün olduğuda oldu. nasip

canım eğer hemen 10 dk içerisinde belirdi ise bu hayalet çizgi gebesin
ama bir iki saat sonra oluştu ise dikkate alma kuruma çizgisi oluyor.
ben ilk çocuğumu bata 7 gün kala hayalet çizgi ile öğrenmiştim. ve devamında 2 güne bir test yaptım. her geçen gün koyulaştı. normal kaset testle yapmıştım. demekki baya erken döllenmiş diyorum.
geçen aylarda test yapmıştım hayalet çizgi çıkmıştı ama 1-2 saat sonra. ordan anladım ki kuruma çizgisi. çünkü adet olmuştum.

5 dakika içinde çıktı canım demin Bi tane daha yaptım o da 5 dakika içinde çıktı silikte olsa test bozuk mudur diye başka bitane denemek istedim demin yaptığımı ekliyorum idrraımı tutmayı beklemeden yaptım lop

Eklentiler

• IMG_20210215_134621.jpg
    112,7 KB · Görüntüleme: 163
ne kadan güzel inşallah sağlıkla ilerler hamişliğiniz ilerleyen günlerde net çizgiyi görürsünüz benimde bat 20 şubat 4 aydır olduğu gibi yine bir takım belirtiler var ama bakalım haftasonuna kadar zorlu bekleyiş içerisindeyim

anladım canım yani adete 2 gün kala yumurtlaman mı oluyor çok ilginç. hani adete son 1 hafta kala hamile kalma şansı düşük olur derler ya o sebeple
Hayır adete 16 gün kala ilk yumurtlama oldu, adete 10 gün kala ikinci yumurtlama canım.

Merhaba arkadaşlar benimde en geç 17 şubat bekliyorum. Son iki aydır 26 günde bir oluyorum. Bugün adetimin 28. ci günü. Ne gelen var ne giden. Son bir haftadır belirtiler var gibiydi şimdi yok. Hayırlı bakalım

Canım yarın adet günüm, az önce yoğun bi ıslaklık hissettim. Lavaboya gittim, çamaşırımda beyazımsı yeşilimsi krem kıvamında akıntı gördüm, sence adet mi geliyor yoksa gebelik mıdır? Sen de olmuş muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…