- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
- 448
- Konu Sahibi mydream4567
-
Adet döngün kaç gün canmCanım adetin ilk gününü 1 sayarsak 15 ve 16. Gün ilk yumurtlama oldu. İkinci yumurtlama ise 21.gün oldu.
Canım inşallah Bebiş vardır. Geçen ay bende aynı durumu yaşadım ve maalesef adet oldum. Bata 4 gün vardı. Günde 1 kez afedersin akıntıya karışmış pembe lekelenme oldu.dikkat etmesem görmem 3 gün boyunca. 4. Gün temizdim ve 5. Gün adet oldum. Çok farklı bi durumdu. İnternetten de okumuştum yerleşme olabilir diye ama maalesef. Yerleşme belirtisi ile birebir tutuyordu. Kesinlikle kırmızı kan şeklinde olmayacak yerleşme kanaması. En az 3 saat en fazla 3 gün sürüyormuş. Ağrı olmuyormuş. Bende bu açıklamalara bire bir uygundum ama adetmiş :) adetim çok düzenlidir ama ne oldu anlamamıştmİnşAllah hakkınızda hayırlısı olur bebiş gelirBenim kahverengi akıntım geldi daha adetime 4 gün var ama sanırım erken hasta olucam
6 gün adet, 24 gün temizAdet döngün kaç gün canm
Daha net olması için şöyle sorayım kaç gün temizsinben 22. Gün adet oluyorum hatta bazen 22 ye de kalmıyorum
Bende aynı canım ama bende de 1 gün sürdü ve gece adet oldumCanım inşallah Bebiş vardır. Geçen ay bende aynı durumu yaşadım ve maalesef adet oldum. Bata 4 gün vardı. Günde 1 kez afedersin akıntıya karışmış pembe lekelenme oldu.dikkat etmesem görmem 3 gün boyunca. 4. Gün temizdim ve 5. Gün adet oldum. Çok farklı bi durumdu. İnternetten de okumuştum yerleşme olabilir diye ama maalesef. Yerleşme belirtisi ile birebir tutuyordu. Kesinlikle kırmızı kan şeklinde olmayacak yerleşme kanaması. En az 3 saat en fazla 3 gün sürüyormuş. Ağrı olmuyormuş. Bende bu açıklamalara bire bir uygundum ama adetmiş :) adetim çok düzenlidir ama ne oldu anlamamıştm
Sanki hayalet bir çizgi var, ben 3 kala yaptığımda o bile çıkmamıştı. Yarın adet günüm bekliyorumSabah yapıcam demiştim çok çok silik çıktı 2 gün sonra tekrarlıycam test yanlışta olabilir bata 4 gün var
Normal kaset test tiSanki hayalet bir çizgi var, ben 3 kala yaptığımda o bile çıkmamıştı. Yarın adet günüm bekliyorumBu erken gebelik testi mi canım?
İnşallah canım 2 gün sonra tekrar yapıcam koyulaşırsa bat günümde kan veririm erkenden kesin var demiyeyim sonra üzülmeyelimOzaman kesin vardırhayırlı olsun
Aynen zaten erken bakınca sadece strese giriliyor, betam yükselecek mi, kese görünecek mi vs . En iyisi adet geçince yapmakİnşallah canım 2 gün sonra tekrar yapıcam koyulaşırsa bat günümde kan veririm erkenden kesin var demiyeyim sonra üzülmeyelim
anladım canım yani adete 2 gün kala yumurtlaman mı oluyor çok ilginç. hani adete son 1 hafta kala hamile kalma şansı düşük olur derler ya o sebeple6 gün adet, 24 gün temiz
hayırlısı canım benm. adet geçmeden belirti kovalamak olmuyor işte. yerleşme falan diyoruz ama değil. bende daha önceki aylarda 1 gün öncesi lekelenme olduğuda oldu. yani 1 gün olduğuda 3 gün olduğuda oldu. nasipBende aynı canım ama bende de 1 gün sürdü ve gece adet oldumdiger aylara artık napalım
canım eğer hemen 10 dk içerisinde belirdi ise bu hayalet çizgi gebesinSabah yapıcam demiştim çok çok silik çıktı 2 gün sonra tekrarlıycam test yanlışta olabilir bata 4 gün var
5 dakika içinde çıktı canım demin Bi tane daha yaptım o da 5 dakika içinde çıktı silikte olsa test bozuk mudur diye başka bitane denemek istedim demin yaptığımı ekliyorum idrraımı tutmayı beklemeden yaptım lopcanım eğer hemen 10 dk içerisinde belirdi ise bu hayalet çizgi gebesin
ama bir iki saat sonra oluştu ise dikkate alma kuruma çizgisi oluyor.
ben ilk çocuğumu bata 7 gün kala hayalet çizgi ile öğrenmiştim. ve devamında 2 güne bir test yaptım. her geçen gün koyulaştı. normal kaset testle yapmıştım. demekki baya erken döllenmiş diyorum.
geçen aylarda test yapmıştım hayalet çizgi çıkmıştı ama 1-2 saat sonra. ordan anladım ki kuruma çizgisi. çünkü adet olmuştum.
ne kadan güzel inşallah sağlıkla ilerler hamişliğiniz ilerleyen günlerde net çizgiyi görürsünüz5 dakika içinde çıktı canım demin Bi tane daha yaptım o da 5 dakika içinde çıktı silikte olsa test bozuk mudur diye başka bitane denemek istedim demin yaptığımı ekliyorum idrraımı tutmayı beklemeden yaptım lop
Hayır adete 16 gün kala ilk yumurtlama oldu, adete 10 gün kala ikinci yumurtlama canım.anladım canım yani adete 2 gün kala yumurtlaman mı oluyor çok ilginç. hani adete son 1 hafta kala hamile kalma şansı düşük olur derler ya o sebeple
Canım yarın adet günüm, az önce yoğun bi ıslaklık hissettim. Lavaboya gittim, çamaşırımda beyazımsı yeşilimsi krem kıvamında akıntı gördüm, sence adet mi geliyor yoksa gebelik mıdır? Sen de olmuş muydu5 dakika içinde çıktı canım demin Bi tane daha yaptım o da 5 dakika içinde çıktı silikte olsa test bozuk mudur diye başka bitane denemek istedim demin yaptığımı ekliyorum idrraımı tutmayı beklemeden yaptım lop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?