- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
- 448
- Konu Sahibi mydream4567
-
Canım adetin ilk gününü 1 sayarsak 15 ve 16. Gün ilk yumurtlama oldu. İkinci yumurtlama ise 21.gün oldu.Canım yani
Şöyle sorayım adetin kaçıncı günleri yumurtlaman olmuş oldu
Aynen benimde öyleydi 7. GündüYani diyorsunki bekle olabilirbenim yumurtlamadan sonra daha 7 yada 8. Gün oluyordu test yaptıgımda
Hayırlısı bakalımAynen benimde öyleydi 7. Gündü
İnşAllah hakkınızda hayırlısı olur bebiş gelirBenim bugün de çok ıslaklık akıntım vr beyaz yine inşallah gebelik tir yarın sabahılk ıdrarla Bi test yapıcm bakalım hayırlısı
Akıntı devam ediyor mu yerleşmesi belkiİnşAllah hakkınızda hayırlısı olur bebiş gelirBenim kahverengi akıntım geldi daha adetime 4 gün var ama sanırım erken hasta olucam
Bilmiyormki aslında ped tertemiz ama sadece peçeteye sürünce geliyor kahverengi ve pembemsi bi akıntı tam hasta olamadım sanırım bilemedim inankiAkıntı devam ediyor mu yerleşmesi belki
Adet gününüz ne zamandı bugün müydüBilmiyormki aslında ped tertemiz ama sadece peçeteye sürünce geliyor kahverengi ve pembemsi bi akıntı tam hasta olamadım sanırım bilemedim inanki
Hayır perşembe günüAdet gününüz ne zamandı bugün müydü
Pembemsi kahveye yerleşme kanaması olabiliyormuş ben hiç yaşamadım ama bilemiyorum sadece peçeteye geliyorsa daha umut var demektir test varsa yapınHayır perşembe günü
İnanın bende öyle şüphelendim hiç hamile olmadıgım için bende bilmiyormPembemsi kahveye yerleşme kanaması olabiliyormuş ben hiç yaşamadım ama bilemiyorum sadece peçeteye geliyorsa daha umut var demektir test varsa yapın
Daha 4 gün varmış bence umutsuz olmayın kafanızda takmayın olmazsada diğer ay olur inşallah Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallahİnanın bende öyle şüphelendim hiç hamile olmadıgım için bende bilmiyormtest yaptım negatif çıktı
Biraz daha bekleyip yine test yapın sabah ilk idrarla belirtiler var mı pekiBnm bat bugündü. Adet olmadım. Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay. Test yaptım. Negatif çıktı. Pozitif çıktı sonra yine negatif. Walla şaşkınım
Hayırlısı inşAllah canım tüm isteyenlere versin RabbimDaha 4 gün varmış bence umutsuz olmayın kafanızda takmayın olmazsada diğer ay olur inşallah Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah
Aminn canımm ben sabah Bi test yapıcam yine de belki silikte olsa çıkar diye bakalımHayırlısı inşAllah canım tüm isteyenlere versin Rabbimsizde durumunuzdan haberdar edin
Karnım kasıklarım belim ve bacaklarım ağrıyo. Baş dönmesi ve mide bulantısıda var. Gerçi onları progestana bağlıyorum amaBiraz daha bekleyip yine test yapın sabah ilk idrarla belirtiler var mı peki
İniAllah bebiş vardır ve çıkarAminn canımm ben sabah Bi test yapıcam yine de belki silikte olsa çıkar diye bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?