- 25 Temmuz 2017
- 370
- 243
- 53
- 35
Rica ederim canım ben bütün özellerde yaptırdım b6 zamana kadar herhangi bişey soran olmadı. Bir kere sormuşlardı o zaman da ilaç içicem hamilelik şüphem var o yüzdendedim ki açıklamaya bile gerek yok bizim hakkımız diye düşünüyorumBenim tamamlayıcı sağlık sigortam var özelde tahlil ücretsiz hakkım var ama doktora gitmem lazım sanıyordum her defasında da kim doktora dert anlatacak diye üşeniyordum valla iyi oldu bunu ögrendigim canım sağol:)
Hiç belli değil ki ben bile zor görüyorum çıkmaz canımResim atar mısın canım
Anladım o zaman yarın yada 2 gün sonra tekrarla canım İnşAllah vardır.Hiç belli değil ki ben bile zor görüyorum çıkmaz canım
İnşallah ama umudumu kaybetmek istemiyorum ama tuhaf oldum yaAnladım o zaman yarın yada 2 gün sonra tekrarla canım İnşAllah vardır.
Kuzum bana sorduysan yaptırdım saat 8 de. Bir buçuk saate çıkar dediler bakalım.Yaptırdın mı canım
Süpermiş girişte kayıt yaptırdığım yerde öyle söyleyeceğim yani. Tamam ne güzel gider yaptırırım yok çizgi cıktı mı çıkmadı mı stres yapmaktansa temiz işRica ederim canım ben bütün özellerde yaptırdım b6 zamana kadar herhangi bişey soran olmadı. Bir kere sormuşlardı o zaman da ilaç içicem hamilelik şüphem var o yüzdendedim ki açıklamaya bile gerek yok bizim hakkımız diye düşünüyorum
Aynen canım teste vereceğin parayı ona ver en azından kafan rahat oluyor ben test yapmayı şüpheler yüzünden bıraktım zatenSüpermiş girişte kayıt yaptırdığım yerde öyle söyleyeceğim yani. Tamam ne güzel gider yaptırırım yok çizgi cıktı mı çıkmadı mı stres yapmaktansa temiz iş
Canım kaç çıkmış bat geçmiş miydi hayırlısı olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sanaŞimdi baktım internetten kızlar... negatif...
1.20 bat 25 diyordu olmadı yaniCanım kaç çıkmış bat geçmiş miydi hayırlısı olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sana
Üzülme canım benim inşallah önümüzdeki ay olur1.20 bat 25 diyordu olmadı yani
Resim atar mısın canım
Üzülme canım önümüzdeki aya nasip diyelim kaç aydır deniyorsunuz?1.20 bat 25 diyordu olmadı yani
2.5 yıldır canımÜzülme canım önümüzdeki aya nasip diyelim kaç aydır deniyorsunuz?
Kontrollerinizi yaptırmış mıydınız2.5 yıldır canım
Gün yaklastıkca bende umudumu kaybetmeye basladım adet olcakmışım gibi hissediyorum bugün sol kasıgımda yogun bi sancı hissettim sebebi ya adet ya bebek bakalımKeşke bende sabretseydım adete 5 gun var daha kan testinde 80 i gördüm sımdı kese için 10 gun bekle bır de 2 gunde bır kan vercem işin yoksa
Kameradan çıkmıyor zaten uzaktan bakınca anlaşılıyor.İlişkinin 14. Günüydü varsa bile çıkmaması normalmidir.?Canım ben bişey göremedim ya ama kamerada çıkmamış olabilir
Geç döllenme falan diyorlar ya o da olabilir sen yinede tekrarla canımKameradan çıkmıyor zaten uzaktan bakınca anlaşılıyor.İlişkinin 14. Günüydü varsa bile çıkmaması normalmidir.?
Zaten tek çizgide silikti sonradan koyulaşmış beyaz çizgide onunla çıkmışCanım ben bişey göremedim ya ama kamerada çıkmamış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?