Gebeliğe Hazırlık BAT günü 20-21 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim canım ben bütün özellerde yaptırdım b6 zamana kadar herhangi bişey soran olmadı. Bir kere sormuşlardı o zaman da ilaç içicem hamilelik şüphem var o yüzdendedim ki açıklamaya bile gerek yok bizim hakkımız diye düşünüyorum

Süpermiş girişte kayıt yaptırdığım yerde öyle söyleyeceğim yani. Tamam ne güzel gider yaptırırım yok çizgi cıktı mı çıkmadı mı stres yapmaktansa temiz iş

Süpermiş girişte kayıt yaptırdığım yerde öyle söyleyeceğim yani. Tamam ne güzel gider yaptırırım yok çizgi cıktı mı çıkmadı mı stres yapmaktansa temiz iş
Aynen canım teste vereceğin parayı ona ver en azından kafan rahat oluyor ben test yapmayı şüpheler yüzünden bıraktım zaten

Keşke bende sabretseydım adete 5 gun var daha kan testinde 80 i gördüm sımdı kese için 10 gun bekle bır de 2 gunde bır kan vercem işin yoksa
Gün yaklastıkca bende umudumu kaybetmeye basladım adet olcakmışım gibi hissediyorum bugün sol kasıgımda yogun bi sancı hissettim sebebi ya adet ya bebek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…