Gebeliğe Hazırlık BAT günü 20-21 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanda test yaptırsaydın yaptırdınmı

merhaba,
bende senin gibi klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 22 temmuz adet olmam gerekirdi ama hala olmadım. sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. sende var mı bebiş.
Adet oldum ben canım hem de 4 gün erken geldi hayırlısı artık bir dahaki ay

Ben dün sabah sürekli görüyodum deneyeyim dedim karbonat testi yaptım idrarın üstü hafif köpürdü içindede kabarcıklar yukarı dogru cıkıyodu karbonat testine göre hamileyimde bakalım yarında olmazsam eczaneden test alıp deniycem

Kız yarın yap geçmiş zaten ne bekliyom nasıl sabırlı MaşAllah

Kızlar adete 4 gun var ve ben biraz önce test yaptım ve hemen ıkıncı cizgi cıktı ama silik ya noluyor test mı bozuk noluyor hamıle mıyım
Tebrik ederim canım kaç gündür girmiyordum seni merak ettim ondan bi bakayım dedim çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah

Tebrik ederim canım kaç gündür girmiyordum seni merak ettim ondan bi bakayım dedim çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah
Sag ol canm adetten 3 gun önce degerım 80 di 2 gun sonra yıne kan verdım 201 cıktı 4 gun sonra yanı dun kan verdım 1242 cıktı ınsallah guzel ilerler

Sag ol canm adetten 3 gun önce degerım 80 di 2 gun sonra yıne kan verdım 201 cıktı 4 gun sonra yanı dun kan verdım 1242 cıktı ınsallah guzel ilerler
hayırlı uğurlu olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. tebriklerr...

Kızlar doktora giden var mı kese ve kalp atışını duyan.4hafta+5 günlükken 3967 çıktı betam bayramdan sonra gidicem ilki boş gebelikti biraz brklemek istedim

Şuanlık bişey yok bugün adet günüm ama gelen giden yok ağrım var 6 günden beri ama gelen giden yok henüz sende durumlar nasıl
Kuzum ben hamileyim 5 haftayı geçti sanırım keseyi gördük bayramdan sonra kalp atışı ve bebisi görücez allah kismet ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…