Evet 3gün gectiGeçti galiba senin demi bat
Kanda test yaptırsaydın yaptırdınmıKızlar ben geçen ay 18 inde regl oldum Bu ay 18 inde regli olmayınca o aksam test yaptım silik çizgi cıktı silik çıkınca 2 gün daha bekleyip öyle yapayım dedim bu sabah ilk idrarımla yaptım daha silik cıktı bunun neyle alakası olabilir akşamki idrarla sabahki mi farklı
Adet oldum ben canım hem de 4 gün erken geldi hayırlısı artık bir dahaki aymerhaba,
bende senin gibi klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 22 temmuz adet olmam gerekirdi ama hala olmadım. sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. sende var mı bebiş.
Kız yarın yap geçmiş zaten ne bekliyom nasıl sabırlı MaşAllahBen dün sabah sürekli görüyodum deneyeyim dedim karbonat testi yaptım idrarın üstü hafif köpürdü içindede kabarcıklar yukarı dogru cıkıyodu karbonat testine göre hamileyimde bakalım yarında olmazsam eczaneden test alıp deniycem
Kendimi tanıyorum normalde hiç sabırlı biri degilimdir ama bu test konusunda nedense içimde sürekli bekle diyen bi his var ama bugün son olmazsam yarın test alıp yapıcamKız yarın yap geçmiş zaten ne bekliyom nasıl sabırlı MaşAllah
Bende yarım saat önce adet oldum CNm 7 gün gecikti. Hayırlısı diyelim, bu ay olur inş.Adet oldum ben canım hem de 4 gün erken geldi hayırlısı artık bir dahaki ay
Yaptırdım canım 161 cıktı 2 gün sonrada 576 ciktKanda test yaptırsaydın yaptırdınmı
Kanda test yaptırsaydın
Yaptırdım canım hamileyim bu hafta doktora gidicem bakalım keseyi falan görecek miyim . Sende var mı kuzum birşeylerKanda test yaptırsaydın yaptırdınmı
Tebrik ederim canım kaç gündür girmiyordum seni merak ettim ondan bi bakayım dedim çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallahKızlar adete 4 gun var ve ben biraz önce test yaptım ve hemen ıkıncı cizgi cıktı ama silik ya noluyor test mı bozuk noluyor hamıle mıyım
Sag ol canm adetten 3 gun önce degerım 80 di 2 gun sonra yıne kan verdım 201 cıktı 4 gun sonra yanı dun kan verdım 1242 cıktı ınsallah guzel ilerlerTebrik ederim canım kaç gündür girmiyordum seni merak ettim ondan bi bakayım dedim çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah
hayırlı uğurlu olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. tebriklerr...Sag ol canm adetten 3 gun önce degerım 80 di 2 gun sonra yıne kan verdım 201 cıktı 4 gun sonra yanı dun kan verdım 1242 cıktı ınsallah guzel ilerler
İyi bayramlar canım napıyosun ne durumdasınKuzum burdayım herkese iyi bayramlar :)
Iyiyim canım yazlıktayim sen napıyosun bebiş durumun nasıl:)))İyi bayramlar canım napıyosun ne durumdasın
Şuanlık bişey yok bugün adet günüm ama gelen giden yok ağrım var 6 günden beri ama gelen giden yok henüz sende durumlar nasılIyiyim canım yazlıktayim sen napıyosun bebiş durumun nasıl:)))
karbonatta kopurme olmasina ragmen mi hamile degilmissinizBende gecikmeli adet oldum nasip degilmiş boşa test yapmamışım iyiki
Kuzum ben hamileyim 5 haftayı geçti sanırım keseyi gördük bayramdan sonra kalp atışı ve bebisi görücez allah kismet ederseŞuanlık bişey yok bugün adet günüm ama gelen giden yok ağrım var 6 günden beri ama gelen giden yok henüz sende durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?