- 7 Temmuz 2019
- 2.217
- 1.434
- 83
- 27
Olsun canım testte çizgiyi gördün yarın mı tekrar kan vereceksinKeşke bende sabretseydım adete 5 gun var daha kan testinde 80 i gördüm sımdı kese için 10 gun bekle bır de 2 gunde bır kan vercem işin yoksa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canım testte çizgiyi gördün yarın mı tekrar kan vereceksinKeşke bende sabretseydım adete 5 gun var daha kan testinde 80 i gördüm sımdı kese için 10 gun bekle bır de 2 gunde bır kan vercem işin yoksa![]()
Aynen canım her zaman belirti aramamak lazım.Canım ben adet 5 gun kala kan verdım 80 degerını gördüm su an adete 4 gun var o kadar az belırtım var kı anlatamam o yuzden en önemlisi adetı beklemek![]()
Cok silikti cnm hala cok silik bugun bır tane daha yaptım evet yarın ve keseyı görene kadar 2 gunde bir kan vercemOlsun canım testte çizgiyi gördün yarın mı tekrar kan vereceksin
Benım su an varla yok arası ilk gebelıgımde 3 ay önce o kadar fazlaydı kı belırtıler bıldıgın adetten 1 hafta önce başlamıştı ama şimdi cok cok az belirti akıntı falan yok mesela su anAynen canım her zaman belirti aramamak lazım.
Koyulaşmış ama öncekine göre bayaCok silikti cnm hala cok silik bugun bır tane daha yaptım evet yarın ve keseyı görene kadar 2 gunde bir kan vercem
Aynen 2 gun öncesine göre koyu inşallah guzel ilerlerKoyulaşmış ama öncekine göre baya
Banada nasıl geliyor biliyor musun sanki belirti varsa kendi kendime uydurmuşum da hamile değilmişim gibi ve öyle de oluyor kendimde şu var bu var dediğimde adet oluyorum![]()
Hiçbir belirtin yok mu yani hani böyle birşey mümkün olabiliyor mu diye o yüzden soruyorumBenım su an varla yok arası ilk gebelıgımde 3 ay önce o kadar fazlaydı kı belırtıler bıldıgın adetten 1 hafta önce başlamıştı ama şimdi cok cok az belirti akıntı falan yok mesela su an
Yanı cok az o da arada bir yokluyor ne bılıym erken diye hemen bellı olmuyor sanırımaynen bende hep aynı şeyi yaşadım ama bu ay hiçbir belirti yok o yüzden de ihtimal veremiyorum ya da psikolojik olarak korkuyorum
Hiçbir belirtin yok mu yani hani böyle birşey mümkün olabiliyor mu diye o yüzden soruyorum
Hadi bakalım canım yaz buraya da hayırlısı İnşAllah.Ben şuan işyerindeyim çıkışta özele gidip kan vercem bir 2 saat e kadar netleşir heralde
Evet.normal tarihim 22 yumurtamın çatlamasına göre 24 ama test yaptım az evel negatifKaç gün var adet olana canım sormuştum sanki sana ama
Çok üzüldüm ama yapacak bişey yok rabbimin taktiri.Evet.normal tarihim 22 yumurtamın çatlamasına göre 24 ama test yaptım az evel negatif
Dua edin benim içinHadi bakalım canım yaz buraya da hayırlısı İnşAllah.
Canım özelde nasıl kan veriyorsun gidip doktora görünmeden tahlil yaptırabiliyor musunBen şuan işyerindeyim çıkışta özele gidip kan vercem bir 2 saat e kadar netleşir heralde
Canım üzülme adet olana kadar ümit var demektirÇok üzüldüm ama yapacak bişey yok rabbimin taktiri.![]()
Yarım saat sonra hayalet beyaz bir çizgi çıkmış ama bilmiyorumCanım üzülme adet olana kadar ümit var demektir
Evet ben sürekli yaptırıyorum nerdeyse her ay idrar testiyle uğraşmıyım diye. Gebelik testi yaptırcam diyorum 40 tl ye yapıolarCanım özelde nasıl kan veriyorsun gidip doktora görünmeden tahlil yaptırabiliyor musun
Benim tamamlayıcı sağlık sigortam var özelde tahlil ücretsiz hakkım var ama doktora gitmem lazım sanıyordum her defasında da kim doktora dert anlatacak diye üşeniyordum valla iyi oldu bunu ögrendigim canım sağol:)Evet ben sürekli yaptırıyorum nerdeyse her ay idrar testiyle uğraşmıyım diye. Gebelik testi yaptırcam diyorum 40 tl ye yapıolar
Resim atar mısın canımYarım saat sonra hayalet beyaz bir çizgi çıkmış ama bilmiyorum
Yaptırdın mı canımBenim tamamlayıcı sağlık sigortam var özelde tahlil ücretsiz hakkım var ama doktora gitmem lazım sanıyordum her defasında da kim doktora dert anlatacak diye üşeniyordum valla iyi oldu bunu ögrendigim canım sağol:)