- 10 Mart 2016
- 156
- 77
- 98
- 36
Bakalım ya hayırlısı inşallah hep kendimi olumluya hazırladım olumsuz hiç düşünmedim ama kısmet.Geç döllenme falan diyorlar ya o da olabilir sen yinede tekrarla canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım ya hayırlısı inşallah hep kendimi olumluya hazırladım olumsuz hiç düşünmedim ama kısmet.Geç döllenme falan diyorlar ya o da olabilir sen yinede tekrarla canım
Onu bilmiyorum ki canım ama insanın yinede kendini herşeye hazırlaması gerekiyor sonra üzülüyor uz ama inşAllah mutlu haberini alırsın en kısa süredeBu arada çatlatma iğnesi ile yumurtlamada geç döllenme olurmu ki geç yumurtlayınca olmuyormu o hesaplarıma göre 17. Gün yumurtlamışım
Yaptırdık canım eşimde sıkıntı yok bende pcO var 2 kere çatlatma 3 kere Aşılama yaptırdık bayramdan sonra tüp bebek için gideceğizKontrollerinizi yaptırmış mıydınız
İnşallah canım.Onu bilmiyorum ki canım ama insanın yinede kendini herşeye hazırlaması gerekiyor sonra üzülüyor uz ama inşAllah mutlu haberini alırsın en kısa sürede
İnşâllah bebektır cnm Umudunu kaybetmeGün yaklastıkca bende umudumu kaybetmeye basladım adet olcakmışım gibi hissediyorum bugün sol kasıgımda yogun bi sancı hissettim sebebi ya adet ya bebek bakalım![]()
merhaba,Klomen+ovitrelle kullandım 21 temmuz bat bekliyorum bakalım bu ay olacak mı![]()
beklemek zor geliyorsa aslında kan testi yaptırmak en mantıklısı. ya da bekleyeceksin.Bugünde adet olmadım ama nedense ben test yapmaya korkuyorum negatif olacak diyediger programa göre bugün olmam gerekiyodu olmadım bikaç gün daha beklemelimiyim acaba
Bugün olan gerekiyorsa çıkabilir aslında testteBugünde adet olmadım ama nedense ben test yapmaya korkuyorum negatif olacak diyediger programa göre bugün olmam gerekiyodu olmadım bikaç gün daha beklemelimiyim acaba
Kızlar eger hamılelık varsa soğan suyu ve süt buharı denedım bu ay
Soğan suyu içtim adetın 1. Gunu başladım 12 gun içtim yumurtlama gunumde de bıraz sut azıcık su ve maydonuzu kaynattım buharına oturdum hamıle kaldım onlar mı işe yaradı BIlmıyorum amaMerhabalar,
Beni de bekleyenler grubuna ekleyebilirsiniz :)
Ayrıca bu denedikleriniz neler merak ettim ,hayırlı olsun bu arada.
![]()
Soğan suyu içtim adetın 1. Gunu başladım 12 gun içtim yumurtlama gunumde de bıraz sut azıcık su ve maydonuzu kaynattım buharına oturdum hamıle kaldım onlar mı işe yaradı BIlmıyorum ama
İnşâllah canım sağ olTeşekkür ederim
Umarım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız![]()
sevgiler..
Canım ben adetliyim şuan o leke adet başlangıcıymış cuma günü doktora gittim klomene başlattı tekrar ama prolaktin bu sefer yüksek çıktı 35 gibi ama ne ilaç verdi ne başka bişey söyledi klasik prolaktin yüksek dedi normalde çok güzel olurdu sonucum ama ilaçlardan olabilirmi acabaKızlar naptınız herkes adet mi oldu kimseden ses yok ebru000 nuray51
Bende daha tık yok bakalım beklemedeyim ben salı yada carsamba günü olmazsam test yapıcam bskalımKızlar naptınız herkes adet mi oldu kimseden ses yok ebru000 nuray51
Geçti galiba senin demi batBende daha tık yok bakalım beklemedeyim ben salı yada carsamba günü olmazsam test yapıcam bskalım