Gebeliğe Hazırlık BAT günü 20-21 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada çatlatma iğnesi ile yumurtlamada geç döllenme olurmu ki geç yumurtlayınca olmuyormu o hesaplarıma göre 17. Gün yumurtlamışım

Bu arada çatlatma iğnesi ile yumurtlamada geç döllenme olurmu ki geç yumurtlayınca olmuyormu o hesaplarıma göre 17. Gün yumurtlamışım
Onu bilmiyorum ki canım ama insanın yinede kendini herşeye hazırlaması gerekiyor sonra üzülüyor uz ama inşAllah mutlu haberini alırsın en kısa sürede

Gün yaklastıkca bende umudumu kaybetmeye basladım adet olcakmışım gibi hissediyorum bugün sol kasıgımda yogun bi sancı hissettim sebebi ya adet ya bebek bakalım
İnşâllah bebektır cnm Umudunu kaybetme

Arkadaşlar bişey sorucam sabah kalktığımda ıslaklık hissettim baktım peçeteye silince sarımsı açık kahve su gibi leke geldi baya, çok hafif kasılma var karnımda ama daha sökülmedi hamile olan arkadaşlarımız cevaplayabilirmi acaba yerleşme kanamanız nasıldı?

Kızlar adetıme 4 gun kala kan verdım 80 cıktı deger 2 gun sonra yıne kan verdım 201 cıktı normal mi

Klomen+ovitrelle kullandım 21 temmuz bat bekliyorum bakalım bu ay olacak mı
merhaba,
bende senin gibi klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 22 temmuz adet olmam gerekirdi ama hala olmadım. sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. sende var mı bebiş.

Bugünde adet olmadım ama nedense ben test yapmaya korkuyorum negatif olacak diye diger programa göre bugün olmam gerekiyodu olmadım bikaç gün daha beklemelimiyim acaba

Bugünde adet olmadım ama nedense ben test yapmaya korkuyorum negatif olacak diye diger programa göre bugün olmam gerekiyodu olmadım bikaç gün daha beklemelimiyim acaba
beklemek zor geliyorsa aslında kan testi yaptırmak en mantıklısı. ya da bekleyeceksin.

Merhabalar,
Beni de bekleyenler grubuna ekleyebilirsiniz :)
Ayrıca bu denedikleriniz neler merak ettim ,hayırlı olsun bu arada.
Soğan suyu içtim adetın 1. Gunu başladım 12 gun içtim yumurtlama gunumde de bıraz sut azıcık su ve maydonuzu kaynattım buharına oturdum hamıle kaldım onlar mı işe yaradı BIlmıyorum ama

Soğan suyu içtim adetın 1. Gunu başladım 12 gun içtim yumurtlama gunumde de bıraz sut azıcık su ve maydonuzu kaynattım buharına oturdum hamıle kaldım onlar mı işe yaradı BIlmıyorum ama

Teşekkür ederim
Umarım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
sevgiler..

Kızlar naptınız herkes adet mi oldu kimseden ses yok ebru000 nuray51
Canım ben adetliyim şuan o leke adet başlangıcıymış cuma günü doktora gittim klomene başlattı tekrar ama prolaktin bu sefer yüksek çıktı 35 gibi ama ne ilaç verdi ne başka bişey söyledi klasik prolaktin yüksek dedi normalde çok güzel olurdu sonucum ama ilaçlardan olabilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…