Gebeliğe Hazırlık BAT günü 20-21 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende burdayım bayram fln derken giremedim üstüne rahatsızlandım bayramın üçüncü günü acile gittim doktor beta hcg testi fln da yapmış malesef galiba bu ayda hamile degilim degerim 0,100 cıkmış çnkü🙁

Bende burdayım bayram fln derken giremedim üstüne rahatsızlandım bayramın üçüncü günü acile gittim doktor beta hcg testi fln da yapmış malesef galiba bu ayda hamile degilim degerim 0,100 cıkmış çnkü🙁
Geçmiş olsun canım bende bu ay adet oldum bayramın 3. günü hakkımızda hayırlısı olsun başka kimselerden ses yok artık burda

Geçmiş olsun canım bende bu ay adet oldum bayramın 3. günü hakkımızda hayırlısı olsun başka kimselerden ses yok artık burda
Adetimede 4gün kaldı belirtilerimde var ben doktora gittim zaten sol yumurtalıgında küçük çikolata kisti var sag yumurtalıgın saglıklı yumurtluyo dedi folik asit verdi 3ay daha deneyin hamile kalmazsan gel baska yöntemler konuşuruz dedi bakalım hepimizin hakkında hayırlısı rabbim imtihanımızı kolay eylesin kimsenin kucagını boş evlada hasret bırakmasın inşallah

Back