Gebeliğe Hazırlık BAT günü 20-21 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun canım testte çizgiyi gördün yarın mı tekrar kan vereceksin
Cok silikti cnm hala cok silik bugun bır tane daha yaptım evet yarın ve keseyı görene kadar 2 gunde bir kan vercem

Eklentiler

• 15639839170616610140645768368176.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 26
Aynen canım her zaman belirti aramamak lazım.
Benım su an varla yok arası ilk gebelıgımde 3 ay önce o kadar fazlaydı kı belırtıler bıldıgın adetten 1 hafta önce başlamıştı ama şimdi cok cok az belirti akıntı falan yok mesela su an

Banada nasıl geliyor biliyor musun sanki belirti varsa kendi kendime uydurmuşum da hamile değilmişim gibi ve öyle de oluyor kendimde şu var bu var dediğimde adet oluyorum
aynen bende hep aynı şeyi yaşadım ama bu ay hiçbir belirti yok o yüzden de ihtimal veremiyorum ya da psikolojik olarak korkuyorum
Benım su an varla yok arası ilk gebelıgımde 3 ay önce o kadar fazlaydı kı belırtıler bıldıgın adetten 1 hafta önce başlamıştı ama şimdi cok cok az belirti akıntı falan yok mesela su an
Hiçbir belirtin yok mu yani hani böyle birşey mümkün olabiliyor mu diye o yüzden soruyorum

Ben şuan işyerindeyim çıkışta özele gidip kan vercem bir 2 saat e kadar netleşir heralde

Yanı cok az o da arada bir yokluyor ne bılıym erken diye hemen bellı olmuyor sanırım

Evet ben sürekli yaptırıyorum nerdeyse her ay idrar testiyle uğraşmıyım diye. Gebelik testi yaptırcam diyorum 40 tl ye yapıolar
Benim tamamlayıcı sağlık sigortam var özelde tahlil ücretsiz hakkım var ama doktora gitmem lazım sanıyordum her defasında da kim doktora dert anlatacak diye üşeniyordum valla iyi oldu bunu ögrendigim canım sağol:)

Yaptırdın mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…