- 25 Temmuz 2017
- 370
- 243
- 53
- 35
Bat ne zamandı canımBugün adet olmadım 3gün daha sabredicem ben
Bat geçti demi senindeBende de daha bişey yok
Ya pıhtılaşma oldugunu nasıl öğrendin , belirtiler neydi?Kızlar az önce regl oldum galiba bat a 3 gün var daha ilk defa erken geldi. Bende pıhtılaşma olduğunu öğrendim bu ay o yzüden 2 haftadır kan sulandırıcı kullanıyorum ondan erken gelmiş olabilir mi sizce ?
Düzeltme: canım altında sormuslar sorumu ve yanıtlamıssın , gerek kalmadı :)Ya pıhtılaşma oldugunu nasıl öğrendin , belirtiler neydi?
Yanı 2 programın birinde bugündü diğerinde 25 iGeöti
Bat geçti demi seninde
Hadi bakalım 25 i de atlat İnşAllahYanı 2 programın birinde bugündü diğerinde 25 i
Muhtenelen yarınkan testi yaptırcamHadi bakalım 25 i de atlat İnşAllah
Programın birinde bugündü digerinde 26sı bugün olmadım bakalım daha hiçbi belirtide yok normalde hiç olmasa 1hafta önceden basardı adet belirtilerim bakalım su 3günüde Bi atlatırsam inşallahBat ne zamandı canım
Bende hala bişey yok gelen giden belirti. Umudumu kaybetmeye başladım sanırım birazKızlar napıyosunuz sesiniz çıkmıyor
Canım bende de yok ayın 8de çatlatma vuruldum 10da çatladı biliyorum yoğun hissettim ve değerlendirdik sonrasında birçok belirti oldu ama şuan hala olmadımKızlar napıyosunuz sesiniz çıkmıyor
Belirti olmaması demek bişey olmadığı anlamına gelmez canım adet olmadıysan sıkıntı yokBende hala bişey yok gelen giden belirti. Umudumu kaybetmeye başladım sanırım biraz
Kaç gün var adet olana canım sormuştum sanki sana amaCanım bende de yok ayın 8de çatlatma vuruldum 10da çatladı biliyorum yoğun hissettim ve değerlendirdik sonrasında birçok belirti oldu ama şuan hala olmadım
İnşallah canım ya tabiki öyle ama alışmışız belirti aramaya sürekli şu mu bu mu düşünüp duruyoruzBelirti olmaması demek bişey olmadığı anlamına gelmez canım adet olmadıysan sıkıntı yok
Banada nasıl geliyor biliyor musun sanki belirti varsa kendi kendime uydurmuşum da hamile değilmişim gibi ve öyle de oluyor kendimde şu var bu var dediğimde adet oluyorumİnşallah canım ya tabiki öyle ama alışmışız belirti aramaya sürekli şu mu bu mu düşünüp duruyoruz
Keşke bende sabretseydım adete 5 gun kala bır kan verdım 80 ı gördüm şimdi kese için 10 bekle 2 gunde de bır kan ver işin yoksaSağlıklı sonuçlar çıkar inşallah canım
Keşke bende sabretseydım adete 5 gun var daha kan testinde 80 i gördüm sımdı kese için 10 gun bekle bır de 2 gunde bır kan vercem işin yoksaBugün adet olmadım 3gün daha sabredicem ben
Canım ben adet 5 gun kala kan verdım 80 degerını gördüm su an adete 4 gun var o kadar az belırtım var kı anlatamam o yuzden en önemlisi adetı beklemekBanada nasıl geliyor biliyor musun sanki belirti varsa kendi kendime uydurmuşum da hamile değilmişim gibi ve öyle de oluyor kendimde şu var bu var dediğimde adet oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?