Benimde 22. Bir çok adet belirtim var ama bilmiyorum ümitlenmek istemiyorum.göğüslerde sertlik ağrı, kasıklarda ağrı, gaz, belimde ara ara batma oluyor, yorgun bitkin hissetme, iştahta açık şükürbirde damarlarım aşırı belirginleşti böyle harita gibi çok istediğim için kendimi dinliyorum sürekli tabi ama inandırmıyorum da olmayadabilir diyorum sürekli ay ne zor bu gitgeller hayırlısıyla yavrularımıza kavuşalım sağlıkla sıhhatle hayırlı ahlaklı karakterli ana baba kıymeti bilen evlatlara
Amin insallahBenimde 22. Bir çok adet belirtim var ama bilmiyorum ümitlenmek istemiyorum.göğüslerde sertlik ağrı, kasıklarda ağrı, gaz, belimde ara ara batma oluyor, yorgun bitkin hissetme, iştahta açık şükürbirde damarlarım aşırı belirginleşti böyle harita gibi çok istediğim için kendimi dinliyorum sürekli tabi ama inandırmıyorum da olmayadabilir diyorum sürekli ay ne zor bu gitgeller hayırlısıyla yavrularımıza kavuşalım sağlıkla sıhhatle hayırlı ahlaklı karakterli ana baba kıymeti bilen evlatlara
En iyisi bi kan vermek canım emin olursun varsa da yoksa da inşallah vardırKızlar acil durum: Dün ilk idrarla erken gebelik testi yapmıştım biliyorsunuz ve bişey çıkmamıştı bugün normal test yaptım hemde ilk idrar değil hemen ikinci gölge çizgi çıktı hayal mi görüyorum bilmiyorum ama kalbim çok hızlı atıyor acaba olabilir mi ki
Nasıl heyecanlıyım anlatamam şuan kan testine gidemem ama bi gebelik testi daha alıcam bakalım orda ne çıkacak ona göre yarın da kana giderimEn iyisi bi kan vermek canım emin olursun varsa da yoksa da inşallah vardır
Adet döngünün Kaçıncı günü? Ya da yumurtlamadan sonra kaçıncı gün?Nasıl heyecanlıyım anlatamam şuan kan testine gidemem ama bi gebelik testi daha alıcam bakalım orda ne çıkacak ona göre yarın da kana giderim
Bat a 3 gün var ama erken gebelik testi aldım bişey çıkmadı yanlış alarmAdet döngünün Kaçıncı günü? Ya da yumurtlamadan sonra kaçıncı gün?
Üzülme vardır bunda da bir hayır.Bat a 3 gün var ama erken gebelik testi aldım bişey çıkmadı yanlış alarm
Noldu canım yanılmış mısın yeni gördüm msjınıBat a 3 gün var ama erken gebelik testi aldım bişey çıkmadı yanlış alarm
benimde 23 temmuz bende bekliyorum bu ay umutluyum clife diye bir macun var onu kullandım ve bende pcos olduğu için yumurtlamam belli olmadığından bir dolu bir boş değerlendirdim. bakalım. allah hepimizin sağlıkla kucağını doldursun hayırlısıyla bu ay inşallah :)
Amin inşallah. Canım bende de pko var. Herhangi belirtilerin var mı ?
canım ben sürekli hepimizin yaptığı gibi kendimi dinlediğimden belirti varsa bile farketmiyorum. ama bu ay farklı olarak yaşadığım şeylerden biri sık idrara çıkma, diğeri birkaç gün önce sol kasığımda ağrı vardı böyle gaz sancısı gibi-ki belkide gaz sancısıydı- ve kasıklarımda ara ara hafif ağrılar olması ,birde belim ağrıyor ve vücudum sanki kilo almışım gibi çok şiş. başka da bir belirtim yok. akıntım falan bir 2 gün öncesine kadar ıslaklık şeklinde oluyordu şuan o da yok. anlamadım bende. umutla bekliyorum bakalım.
sende var mı bir belirti?
Güzel haberlerinizi verin inşAllah kızlar daha adet olmamışsınız benim bu ay erken geldi umutla beklemektense erken olması daha iyi oldu
23 değilmiydi senin?Güzel haberlerinizi verin inşAllah kızlar daha adet olmamışsınız benim bu ay erken geldi umutla beklemektense erken olması daha iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?